А-БАНК
Модератор: sim72pin
- NewRom
- Новачок
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
А-БАНК
Доброго дня, отримав такий лист від банку.Офіційних доходів на таку суму немає. Як вирішити питання? Дякую.
Ви перевищили ліміт на надходження коштів на картку - 90 000 грн за 60 днів, тому ми просимо Вас надати додаткову інформацію.
Ми змушені запитати у Вас цю інформацію, тому що закон вимагає здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів. (Ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про запобігання та протидію легалізації доходів").
Щоб збільшити ліміт надходжень коштів на картку, надішліть нам протягом 5 днів, у відповідь на цей лист якийсь документ, який би показав, як ви отримали ці гроші (на банківському жаргоні це називається «документи, що підтверджують походження коштів»). В темі листа просимо зазначити Ваше прізвище та ініціали.
Якщо ви хочете збільшити ліміт надходжень коштів назавжди, нам знадобляться документи, які показують регулярний дохід.
Якщо ж ви разово отримали велике зарахування коштів, то достатньо документа, який покриває суму надходжень за останній період.
а) якщо кошти внесені Вами особисто, просимо надати документи, що підтверджують Ваші фінансові можливості / джерела походження грошових коштів.
Це може бути один із таких документів (хоча перелік не є вичерпним):
довідка банку про наявність депозитів у минулому (за останні 5 років);
довідка про доходи за місцем роботи або за місцем отримання соціальних виплат. Цю довідку Ви можете отримати у свого бухгалтера;
виписки банків і договори, якщо Ви отримали дохід за виконання робіт, послуг тощо;
документ, який би показав, що Ви продали будь-яке майно (рухоме, нерухоме, авторські права тощо);
документи про отримання страхової суми, дивідендів, спадщини, виграшу в лотерею;
кредитні договори, договори позики, в яких Ви є позичальником;
декларація про доходи з відміткою податкової.
б) якщо кошти вносились іншими особами, просимо вказати осіб, які здійснюють внесення коштів на Ваші рахунки, що Вас пов'язує з цими особами та з якою метою ці особи здійснювали поповнення Ваших рахунків (в якості відповіді просимо надати підтверджувальні документи - договори, рахунки, акти, адресу Вашого Internet-сайту (чи торгової точки), пояснення тощо).
Після отримання документів, ми встановимо індивідуальний ліміт на надходження коштів.
Ви перевищили ліміт на надходження коштів на картку - 90 000 грн за 60 днів, тому ми просимо Вас надати додаткову інформацію.
Ми змушені запитати у Вас цю інформацію, тому що закон вимагає здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів. (Ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ "Про запобігання та протидію легалізації доходів").
Щоб збільшити ліміт надходжень коштів на картку, надішліть нам протягом 5 днів, у відповідь на цей лист якийсь документ, який би показав, як ви отримали ці гроші (на банківському жаргоні це називається «документи, що підтверджують походження коштів»). В темі листа просимо зазначити Ваше прізвище та ініціали.
Якщо ви хочете збільшити ліміт надходжень коштів назавжди, нам знадобляться документи, які показують регулярний дохід.
Якщо ж ви разово отримали велике зарахування коштів, то достатньо документа, який покриває суму надходжень за останній період.
а) якщо кошти внесені Вами особисто, просимо надати документи, що підтверджують Ваші фінансові можливості / джерела походження грошових коштів.
Це може бути один із таких документів (хоча перелік не є вичерпним):
довідка банку про наявність депозитів у минулому (за останні 5 років);
довідка про доходи за місцем роботи або за місцем отримання соціальних виплат. Цю довідку Ви можете отримати у свого бухгалтера;
виписки банків і договори, якщо Ви отримали дохід за виконання робіт, послуг тощо;
документ, який би показав, що Ви продали будь-яке майно (рухоме, нерухоме, авторські права тощо);
документи про отримання страхової суми, дивідендів, спадщини, виграшу в лотерею;
кредитні договори, договори позики, в яких Ви є позичальником;
декларація про доходи з відміткою податкової.
б) якщо кошти вносились іншими особами, просимо вказати осіб, які здійснюють внесення коштів на Ваші рахунки, що Вас пов'язує з цими особами та з якою метою ці особи здійснювали поповнення Ваших рахунків (в якості відповіді просимо надати підтверджувальні документи - договори, рахунки, акти, адресу Вашого Internet-сайту (чи торгової точки), пояснення тощо).
Після отримання документів, ми встановимо індивідуальний ліміт на надходження коштів.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: А-БАНК
да уж...
вот Ви перевищили ліміт на надходження коштів на картку - 90 000 грн за 60 днів
а где есть такие лимиты ? в том законе?
что то я такого не припомню.
эт 45 за месяц?
тоже не припомню...
вот Ви перевищили ліміт на надходження коштів на картку - 90 000 грн за 60 днів
а где есть такие лимиты ? в том законе?
что то я такого не припомню.
эт 45 за месяц?
тоже не припомню...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
как вариант - собрал орехи/яблоки/грибы - продал.
- Master
- Легенда Форуму
раньше А-банк был дочкой привата , а вот теперь не знаю чей он....
- Master
- Легенда Форуму
да и вот про финмониторинг
15 февр. 2021 г. — Пороговая сумма проверки финансовой операции: БЫЛО: 150 000 грн. СТАЛО 400 000 грн.
тут подробнее
https://biz.ligazakon.net/ru/aktualno/8 ... oring-2021
15 февр. 2021 г. — Пороговая сумма проверки финансовой операции: БЫЛО: 150 000 грн. СТАЛО 400 000 грн.
тут подробнее
https://biz.ligazakon.net/ru/aktualno/8 ... oring-2021
- NewRom
- Новачок
Рахунок не заморозили, все є, але прийшло таке повідомлення. Підійшов в банк, молоді дівчата сказали що наступного разу можуть заморозити гроші при отриманні коштів. Буду дзвонити на гарячу лінію, повідомлю про що дізнався.
- Master
- Легенда Форуму
я бы уже не имел с ними дел.
что мало банков ?
на основании чего они собирают морозить они показали????
- NewRom
- Новачок
Є монобанк, але мені подобається в а-банк обмін валюти, зняття готівки.
Попробую написати що продав деякі речі.
Відпишусь, дякую.
- Master
- Легенда Форуму
главное чтобы показали постанову НБУ где прописан такой лимит 90 на 60 дней.
скорее всего что это их самодеятельность.
\