Дiя
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
- Master
- Легенда Форуму
Re: Дiя
она их берет с вашего полного согласия!
до недавнего времени вы ей отдавали свое 3Д фейс ИД!
и даже никто возмущаться этому факту не хотел.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
Ми скасували функцію електронного підпису і Дія.Підпису для генерації сертифіката і спростили процес отримання сертифікатів. Тепер достатньо лише поставити галочку, щоб дати згоду користувача.
выходит так можно было ?
изначально?
да ну?
а нахрена вы вообще его вводили ???
я про подпись!
поиграться хотели пацаны... доигрались.
выходит так можно было ?
изначально?
да ну?
а нахрена вы вообще его вводили ???
я про подпись!
поиграться хотели пацаны... доигрались.
- NewRom
- Новачок
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
У ніч проти 7 листопада замовлення послуг і документів у застосунку й на порталі «Дія» буде недоступне. Все через те, що застосунок переїжджає до нового датацентру для підвищення якості роботи.
Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у фейсбуку.
https://shpalta.media/2021/11/06/diya-p ... ertifikat/
Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації у фейсбуку.
https://shpalta.media/2021/11/06/diya-p ... ertifikat/
- Master
- Легенда Форуму
Михайло Федоров
30 мин. ·
Реєстрація місця проживання в Дії з паспортом-книжечкою. Уряд ухвалив відповідну постанову. Вона дозволяє до моменту набуття законом чинності запустити експериментальний проєкт для жителів всієї країни, у тому числі і власників паспортів-книжечок.
Підтвердити місце реєстрації можна буде завдяки електронному витягу, який отримуватимемо порталі Дія. Якщо ви прописуєтеся там, де проживаєте наразі, то достатньо вказати адресу, підписати КЕПом, отримати згоду власника — і все. Це всього 10-15 хвилин вашого часу в онлайні.
До того ж чоловікам не потрібно щоразу відвідувати установи при переїзді — військкомати отримуватимуть цю інформацію автоматично. Ніякого ходіння установами, сканування документів і витрат часу на бюрократію.
Зараз зміна місця реєстрації онлайн працює для власників ID-карток у 7 містах. Послуга вже доступна для жителів Києва, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Кривого Рогу та Маріуполя.
Команда Мінцифри повністю змінює застарілу систему. Спрощуємо одну з найбільш популярних послуг. Минулого тижня ВРУ прийняла законопроєкт у цілому. Він усуває паперову звітність для органів реєстрації, дозволяє отримати вторинну і третинну медичну допомогу, оформити пенсію за місцем фактичного проживання. А також гарантує захист прав власника на своє майно.
Зовсім скоро регіони почнуть поступово переходити на електронну зміну місця реєстрації.
30 мин. ·
Реєстрація місця проживання в Дії з паспортом-книжечкою. Уряд ухвалив відповідну постанову. Вона дозволяє до моменту набуття законом чинності запустити експериментальний проєкт для жителів всієї країни, у тому числі і власників паспортів-книжечок.
Підтвердити місце реєстрації можна буде завдяки електронному витягу, який отримуватимемо порталі Дія. Якщо ви прописуєтеся там, де проживаєте наразі, то достатньо вказати адресу, підписати КЕПом, отримати згоду власника — і все. Це всього 10-15 хвилин вашого часу в онлайні.
До того ж чоловікам не потрібно щоразу відвідувати установи при переїзді — військкомати отримуватимуть цю інформацію автоматично. Ніякого ходіння установами, сканування документів і витрат часу на бюрократію.
Зараз зміна місця реєстрації онлайн працює для власників ID-карток у 7 містах. Послуга вже доступна для жителів Києва, Харкова, Вінниці, Луцька, Рівного, Кривого Рогу та Маріуполя.
Команда Мінцифри повністю змінює застарілу систему. Спрощуємо одну з найбільш популярних послуг. Минулого тижня ВРУ прийняла законопроєкт у цілому. Він усуває паперову звітність для органів реєстрації, дозволяє отримати вторинну і третинну медичну допомогу, оформити пенсію за місцем фактичного проживання. А також гарантує захист прав власника на своє майно.
Зовсім скоро регіони почнуть поступово переходити на електронну зміну місця реєстрації.