Дiя
- svetliachok007
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 654 рази
- Подякували: 220 разів
Re: Дiя
Не, я в дию зашла. Но слетел ковид сертификат. А новый получить - нужна подпись. Правильно сказал кто-то, нужна обязательно бумажка. Вот завтра спросят сертификат на работе или в транспорте, а та дия бесполезна.
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2868 разів
Зашла но через банк ид!!!svetliachok007 писав: ↑26 жовтня 2021, 20:30Не, я в дию зашла. Но слетел ковид сертификат. А новый получить - нужна подпись. Правильно сказал кто-то, нужна обязательно бумажка. Вот завтра спросят сертификат на работе или в транспорте, а та дия бесполезна.
А ведь у тебя есть дия подпись!
Почему с помощью её не вошла?
А как?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
За бумажкой ходить не надо.
Можно в веб дии распечатать.
А что в чат боте говорят?
Вообще рекомендую ПДФ из веб дии сохранить себе на телефон и в случае чего можно и его предъявлять.
А не бумагу.
Можно в веб дии распечатать.
А что в чат боте говорят?
Вообще рекомендую ПДФ из веб дии сохранить себе на телефон и в случае чего можно и его предъявлять.
А не бумагу.
- svetliachok007
- Поважний користувач
Не могла я зайти через дию пидпис. Я зашла как обычно, через цифровой ключ. Тут дия перегружается и требует авторизации через банкинг или паспорт. И все. Через нфс не зашла. Не пропустило. Через банкинг зашла. Но дия подпись на этом устройстве не доступна. Доступна на старом устройстве, которого нет. Это все было на одном телефоне, которому год.
- svetliachok007
- Поважний користувач
После обращения к разработчикам, дия подпись восстановила. Теперь мучаю сертификаты. Висит окошечко - нажаль сталася помилка и выхода нет.
- Master
- Легенда Форуму
а в https://helsi.me/ прививка есть?svetliachok007 писав: ↑26 жовтня 2021, 21:41После обращения к разработчикам, дия подпись восстановила. Теперь мучаю сертификаты. Висит окошечко - нажаль сталася помилка и выхода нет.
- svetliachok007
- Поважний користувач
Да сертификаты были уже в дии. После сбоя все слетело. Все заново мучаю. Вернее, уже домучала. Распечатаю себе бумажку и не буду париться.
- Master
- Легенда Форуму
Михайло Федоров
15 мин. ·
У співпраці з представниками Кіберполіція викрили розробника фейкової копії застосунку Дія. Йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Зараз встановлюють людей, які купили і користувались фейком.
21-річний хлопець сам розробив застосунок зі схожим дизайном, у якому можна було створити будь-який документ — від паспорта до cертифіката про вакцинацію проти COVID-19. Фейкова копія не мала нічого спільного із застосунком Дія, адже в розробки не було доступу до жодного з держреєстрів. Під час першої його перевірки можна викрити підробку. Зараз правоохоронці вживають заходів для блокування усіх каналів поширення фейку.
Офіційний застосунок Дія можна завантажити лише у Play Market та App Store, а перевірити справжність документів — через QR-код або штрихкод. Детальніше про це дивіться у відеоінструкції: https://bit.ly/3BnFv5T.
Ми відстежуємо всі відгуки та інформацію, пов'язану із Дією, й постійно на зв’язку з нашими користувачами. Пишіть нам, повідомляйте про можливі шахрайські схеми та не беріть у них участі.
15 мин. ·
У співпраці з представниками Кіберполіція викрили розробника фейкової копії застосунку Дія. Йому може загрожувати до 6 років позбавлення волі. Зараз встановлюють людей, які купили і користувались фейком.
21-річний хлопець сам розробив застосунок зі схожим дизайном, у якому можна було створити будь-який документ — від паспорта до cертифіката про вакцинацію проти COVID-19. Фейкова копія не мала нічого спільного із застосунком Дія, адже в розробки не було доступу до жодного з держреєстрів. Під час першої його перевірки можна викрити підробку. Зараз правоохоронці вживають заходів для блокування усіх каналів поширення фейку.
Офіційний застосунок Дія можна завантажити лише у Play Market та App Store, а перевірити справжність документів — через QR-код або штрихкод. Детальніше про це дивіться у відеоінструкції: https://bit.ly/3BnFv5T.
Ми відстежуємо всі відгуки та інформацію, пов'язану із Дією, й постійно на зв’язку з нашими користувачами. Пишіть нам, повідомляйте про можливі шахрайські схеми та не беріть у них участі.
- Master
- Легенда Форуму
а чем это все объясняют в поддержке?svetliachok007 писав: ↑26 жовтня 2021, 23:38Да сертификаты были уже в дии. После сбоя все слетело. Все заново мучаю. Вернее, уже домучала. Распечатаю себе бумажку и не буду париться.
- Master
- Легенда Форуму