карантин
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 21 раз
карантин
https://pogliad.ua/ru/news/bukovina/iz- ... odi-415233
Із 24 жовтня на Буковині посилюють карантинні заходи
Відповідні рекомендації вступають в дію завтра, 24 жовтня
bukoda.gov.ua
A A A
Без сертифіката про вакцинацію або ПЛР чи експрес-тесту не пускатимуть у заклади та громадський транспорт
Без сертифіката про вакцинацію або ПЛР чи експрес-тесту на антиген – ні в зал, ні в ресторан, ні в громадський транспорт.
Таке рішення ухвалила на своєму засіданні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 23 жовтня, повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.
Із 24 жовтня на Буковині посилюють карантинні заходи
Відповідні рекомендації вступають в дію завтра, 24 жовтня
bukoda.gov.ua
A A A
Без сертифіката про вакцинацію або ПЛР чи експрес-тесту не пускатимуть у заклади та громадський транспорт
Без сертифіката про вакцинацію або ПЛР чи експрес-тесту на антиген – ні в зал, ні в ресторан, ні в громадський транспорт.
Таке рішення ухвалила на своєму засіданні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 23 жовтня, повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: карантин
а какие были на сегодня?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
прикоьно другое
Відповідні рекомендації вступають в дію завтра, 24 жовтня. Їх дотримання перевірятимуть спеціальні групи.
ключевое слово!
там правильно один написал
З цього повідомлення нічого не зрозуміло. В одному місці пише, що без сертифікату не можна туди то й туди, через декілька речень вже зазначено, що комісія ПРОПОНУЄ..., а вкінці взагалі пише, що відповідні РЕКОМЕНДАЦІЇ... Якщо це пропозиції та рекомендації - то кожен має право погодитись із ними, або ні... А ще краще опублікуйте оригінал рішення, щоб усі бачили, про що насправді йде мова... Бо заборона — це одне і для неї необхідне юридичне підгрунтя, а рекомендація - зовсім інше..
Відповідні рекомендації вступають в дію завтра, 24 жовтня. Їх дотримання перевірятимуть спеціальні групи.
ключевое слово!
там правильно один написал
З цього повідомлення нічого не зрозуміло. В одному місці пише, що без сертифікату не можна туди то й туди, через декілька речень вже зазначено, що комісія ПРОПОНУЄ..., а вкінці взагалі пише, що відповідні РЕКОМЕНДАЦІЇ... Якщо це пропозиції та рекомендації - то кожен має право погодитись із ними, або ні... А ще краще опублікуйте оригінал рішення, щоб усі бачили, про що насправді йде мова... Бо заборона — це одне і для неї необхідне юридичне підгрунтя, а рекомендація - зовсім інше..
Востаннє редагувалось 23 жовтня 2021, 21:45 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
- Master
- Легенда Форуму
так не знаешь - то зачем пишешь?
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Цікаво, з яким терміном повинен бути документ, який свідчить про одужання ???"....за наявності сертифіката про вакцинацію, або документу, що свідчить про одужання від COVID-19....."
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ну а як має бути? Не так, як я написав? Чи знову будуть сидіти місяцями і не виходити нікуди?
- Master
- Легенда Форуму
не уверен, но в других странах пол года.