мтс, куди пропадають гроші?
- foltest
- Досвідчений
- Дякував (ла): 212 разів
- Подякували: 57 разів
мтс, куди пропадають гроші?
зіткнувся з такою проблемкою, пару днів назад поповнив рахунок на 40 грн., стало 45 грн.(в залишку ще було 5 грн.), ТАРИФ СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35. Сьогодні на рахунку 33.60, в день по 35 копійок забирає, якщо дзвониш на мтс. мало б залишитись більше на рахунку у будь-якому випадку, на інші номери не дзвонив, смс не відправляв. І це вже не перший раз коли пропадають гроші з рахунку. Цікавить чи в сервісному центрі можуть роздрукувати рух коштів з мого рахунку.
може хтось мав подібні проблеми?
може хтось мав подібні проблеми?
Re: мтс, куди пропадають гроші?
Спробуйте подзвонити оператору(555), коштує 50 коп, але вони мали би розповісти що і куди йде. Принаймні я так робив
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
після поповнення знімається 10 грн(точно не впевнений чи 10), можливо з затримкою зняли

Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- JustFun
- Зацікавлений
- Подякували: 2 рази
Це вони знімають в обовязковому порядку! Типу за використання їхніх послуг тарифного плану
GRAND писав:після поповнення знімається 10 грн(точно не впевнений чи 10), можливо з затримкою зняли![]()
0663186766
- GRAND
- Експерт
я стараюсь контролювати шо в мене на рахунку ,якщо підозріло пропали ,дзвоню до оператора на 11 (в головному меню 0) і він мені детально розповідає де пропали
- GRAND
- Експерт
змінилось десь місяць тому....в усіх тарифних планах були зміни ,почало приходити більше хвилин і т.п. ,АЛЕ в мене особисто (ЕНЕРДЖІ) знімало при поповненні 8 тепер 16, в моєї мами/тата знімало 5 тепер 10 але приходить по 200 хвилин(раніше по 100)....позвони до оператора 

-
- Активіст
Пополнил буквально час назад счет на 80 грн, на счету было 17 грн. Смотрю баланс, в итоге 81 грн. 16 гривен сняли. Но я себе этим голову не забиваю, так как деньги всеровно остаются даже после окончания действия услуги "Супер", тратить их лично мне некуда.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
При пополнении безлимитных тарифных моделей ("Два нуля", "МТС Новоричный" и т.п.) на 25 дней снимается за продление разово 5грн 31коп, на 80 дней - 10грн 62коп. За звонки внутри сети МТС (номера на 050, 066, 095 и 099), если не перебрали бесплатные минуты, ничего не снимается. Ежедневно может сниматься только в одном случае - если по умолчанию активизировалось подключение по протоколу WAP (выход в Интернет).
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)