Зарплата дальнобойщика в США
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 352 рази
- Подякували: 966 разів
Re: Зарплата дальнобойщика в США
Історія не закінчилась, а тільки починається.
Три тижні які я пропрацював водієм, це був старт для початку нового бізнесу - відкриття власної компанії по вантажоперевозкам. За цей час я освіжив деталі і ньюанси які є на сьогодняшній день в цьому бізнесі. Ну і варто ще сказати, що я не новачок в цьому бізнесі, у мене вже був раніше власний трак і трейлер, на якому я працював як приватний перевозчик. На цьому тижні вже куплено перші два траки для нової компанії. Як буде далі - побачим.
Три тижні які я пропрацював водієм, це був старт для початку нового бізнесу - відкриття власної компанії по вантажоперевозкам. За цей час я освіжив деталі і ньюанси які є на сьогодняшній день в цьому бізнесі. Ну і варто ще сказати, що я не новачок в цьому бізнесі, у мене вже був раніше власний трак і трейлер, на якому я працював як приватний перевозчик. На цьому тижні вже куплено перші два траки для нової компанії. Як буде далі - побачим.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ну круто же. у нас прост здесь мало владельцев газет-заводов, потому такой вариант вроде никто не озвучил в предположенияхДід Панас писав: ↑03 жовтня 2021, 19:01Історія не закінчилась, а тільки починається.

водители индусы? я как то смотрел канал заробитчана дальнобойщика (Брежнев же) и он жалуется, что индусы демпингуют на рынке и отбирают рабочие места у эмигрантов с других стран.
- Дід Панас
- Адміністратор
Ну це він про Канаду говорить, не знаю, можливо там таке є. А в штатах дуже велика нестача водіїв далекобійників, зарплату піднімають, а водіїв все одно не вистачає. Справа в тому, що в штатах водієм не може працювати любий емігрант, для цього потрібно мати легальний статус резидента країни, що досить непросто отримати.kreativ писав: ↑03 жовтня 2021, 19:15ну круто же. у нас прост здесь мало владельцев газет-заводов, потому такой вариант вроде никто не озвучил в предположениях![]()
водители индусы? я как то смотрел канал заробитчана дальнобойщика (Брежнев же) и он жалуется, что индусы демпингуют на рынке и отбирают рабочие места у эмигрантов с других стран.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
как насчет дерибана фур неграми? тоже об этом слышал. может у того же блогера, уже не помню может еще гдеДід Панас писав: ↑03 жовтня 2021, 19:28Ну це він про Канаду говорить, не знаю, можливо там таке є. А в штатах дуже велика нестача водіїв далекобійників, зарплату піднімають, а водіїв все одно не вистачає. Справа в тому, що в штатах водієм не може працювати любий емігрант, для цього потрібно мати легальний статус резидента країни, що досить непросто отримати.
- Дід Панас
- Адміністратор
Не зрозумів що маєш на увазі - угон траків? Не знаю, є таке але не массово і не так все просто.
Отака х...ня, малята
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
ну типа такого, только это во Франции и беженцы, а я о Штатах и БЛМ да мародерстве
- Дід Панас
- Адміністратор
О ні! Тут такого і близько немає, більшість водіїв навіть траки ніколи не закривають на ключ на парковках. Справа в тому що багато далекобійників возять з собою зброю, і ніхто не хоче випробовувати долю

Отака х...ня, малята
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Круто))Дід Панас писав: ↑03 жовтня 2021, 19:01Історія не закінчилась, а тільки починається.
В мене є в Чернівцях родичі що вже роками в цій темі))
Можливо і знаєте іх.
пс. Писав і згадав про знайомого одного——
Чувак в Чернівцях займався грузоперевізками.
Мав декілька фур.
Досить добре піднявся(——
Побудував і собі і дітям хату, діти всі по хорошим школам, машинки, в кінці—кінців і лодку купив на Дністрі.
Дружина його——моя однокласниця і хороша знайома. Там міха—брульянти і все таке))
І——захворів якось тяжко(((
Почали лікувати його по дорогим клінікам(((
Почали продавати майно(((
В кінці—кінців за декілька років продали практично все(((
Дружина, яка ніколи в житті не працювала——пішла на роботу щоб прокормити дітей(((
А його так і не врятували((((
Кум моіх родичів.
У тих теж——фури і статки і діти—мажори))