Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога

Закрито
Anjey
Досвідчений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 70 разів

Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога

Повідомлення Anjey » 24 травня 2021, 03:05

Проблема з хардом М2 в ubuntu
Короче, стоїть в материнці ssd M2 діск, відформатований в xfs або ext2/ext4 (не важно) і проблема в тому, що монтується тільки для читання, не можу навіть папку створити на ньому, перегуглив і перепробував різні варіанти, пока все безрезультатно.
Може у когось є ідеї, як його розблокувати, а то у мене знання на початковому рівні по лінуксу.

Dgray
Активіст
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 24 рази

Re: Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога

Повідомлення Dgray » 24 травня 2021, 07:14

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога

Повідомлення TAZIT » 24 травня 2021, 10:56

Anjey писав:
24 травня 2021, 03:05
Проблема з хардом М2 в ubuntu
Короче, стоїть в материнці ssd M2 діск, відформатований в xfs або ext2/ext4 (не важно) і проблема в тому, що монтується тільки для читання, не можу навіть папку створити на ньому, перегуглив і перепробував різні варіанти, пока все безрезультатно.
Може у когось є ідеї, як його розблокувати, а то у мене знання на початковому рівні по лінуксу.

Типова ситуація якщо ви як правило звичайний юзер на якомусь простому файловому переглядачі .
Треба : інший файломенеджер або/(в який) заходити з правами адміністратора ... в нього .
Якщо диск був початково персоналізований під якоюсь обліковкою будь-якої іншої ОС із захистом ... то можна оперувати в подальшому тільки створивши деперсоналізовану копію оригіналу на інший зовнішній носій .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Закрито

Повернутись до “Програмне забезпечення”