Проблема з хардом М2 в ubuntu
Короче, стоїть в материнці ssd M2 діск, відформатований в xfs або ext2/ext4 (не важно) і проблема в тому, що монтується тільки для читання, не можу навіть папку створити на ньому, перегуглив і перепробував різні варіанти, пока все безрезультатно.
Може у когось є ідеї, як його розблокувати, а то у мене знання на початковому рівні по лінуксу.
Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Хто з linux-ом дружить, потрібна допомога
Anjey писав: ↑24 травня 2021, 03:05Проблема з хардом М2 в ubuntu
Короче, стоїть в материнці ssd M2 діск, відформатований в xfs або ext2/ext4 (не важно) і проблема в тому, що монтується тільки для читання, не можу навіть папку створити на ньому, перегуглив і перепробував різні варіанти, пока все безрезультатно.
Може у когось є ідеї, як його розблокувати, а то у мене знання на початковому рівні по лінуксу.
Типова ситуація якщо ви як правило звичайний юзер на якомусь простому файловому переглядачі .
Треба : інший файломенеджер або/(в який) заходити з правами адміністратора ... в нього .
Якщо диск був початково персоналізований під якоюсь обліковкою будь-якої іншої ОС із захистом ... то можна оперувати в подальшому тільки створивши деперсоналізовану копію оригіналу на інший зовнішній носій .