Бывает.
Не знаю насколько часто.
Но я не про это ответил Креативу.
Родина она одна.
Как и родители которых не меняют.
Всегда найдётся место где будет лучше..
А вот старатся сделать лучше там где ты есть?
Или проще уехать уже на готовое?
Бывает.
В нульових Україна розвивалась і їздили підзаробити на стартовий капітал для власної справи чи щоб купити те на що зп не вистачало, а зараз розвитку немає ні тепер ні в перспективі ніхто його не бачить, тому і розглядають варіант еміграції
Можно старатись робити Україну кращою, можно поїхати на все готове - у кожного ж вибір
чем больше людей - тем лучше для экономики и для самых людей. а если еще высокая часть этих людей имеет пассионарные черты, то прям всем становится лучше. как можно этого не понимать или тем более оспаривать - я даже хз.
Это немного не тот уровень дискуссии, на который я рассчитывал :(
Насправді еміграція це дуже серйозна проблема для країни , адже виїжджають платники податків - люди молодого і середнього віку , залишаючи пенсіонерів яким потрібно платити пенсію. Але про це в іншій темі краще обговорити щоб не зафлудити цю.
А где твои рассказы на тему? ИМХО, это ж правило хорошего тона форумного общения. задавая тему - выскажи свою позицию по ней
Я взагалі не хотів їхати, це ідея дружини і їхав на 3-4 місяці, максимум рік так собі думав. цікаво було подивитися країну ознайомитися зі звичками та способом життя американців і повернутись до дому, що я щороку і роблю, але через рік виявилось що крім мене ніхто не хоче повертатись в Україну, ні дружина ні діти. І чим далі, тим глибше інтегруєшся, хоча я так поставив бізнес, що дуже швидко можу повернутись чи приіхати на скільки хочу часу, от тільки чим далі, тим все менше і у самого є бажання повертатись в теперішню Україну.