Що в цьому дивного?! На вулиці теж всі ходять в масках, якщо без маски то штраф в Польщі 500злотих в Німеччині від 50евро
ще від початку ковіда - всі дотримуються масочного режиму в Європі
Що в цьому дивного?! На вулиці теж всі ходять в масках, якщо без маски то штраф в Польщі 500злотих в Німеччині від 50евро
то что это не требуется никакими распоряжениями в нашей стране.
ви впенені в тому, що я пишу тут живучи в Україні?!
будете в Європі, то самі побачите чого дотримуються а чого ніMaster писав: ↑18 січня 2021, 13:42могут конечно еще требовать не снимать маску и дома (что вполне логично) , но вот как проверить выполнение этого ?... еще не придумали.
ну и утверждать, что все в Европе носили маски на улицах с самого начала ковида - это уж точно не правда.
чуть ли не до лета 2020 маски во многих странах Европы были рекомендованы , но не насильно требовались да еще и повсюду.
Близько 150 барів і ресторанів по всьому Відню відкриють свої двері в понеділок на знак протесту проти триваючого карантину в країні, але клієнтів обслуговувати не будуть.
Я—— Козаченько))Дід Панас писав: ↑18 січня 2021, 04:51Що значить варіанти, маєш візу США ? І навіть якщо маєш візу, в іпотеку тобі ніхто нічого не продасть, потрібна кредитна історія якої у тебе нема, тобі це відомо ?
Життя в штатах дорожче, але й якість життя набагато вища і можливості для заробітку більше. Як можна порівнювати турецький Кіпр і Майамі ?))
Немає такого в Німеччині.
Классная фраза, загуглил узнать откуда. Это Алиса в стране чудес и там есть продолжениеsergej1974007 писав: ↑18 січня 2021, 18:51Я—— Козаченько))
Тому обов"язково би щось придумав))
Дійсно—— американський банк мене б не кредитнув.
Ну як варіант—— взяв би налік в німецькому банку))——там мене вже знають))
Ну менше би взяв))
Але точно знайшов би варіант при великому бажанні))
Та й не така вже й дорога та Маямщина як виявилося))
Але скорш за все—— не моє((
Впевнений що там як і в Німечччині треба " бігти з усіх сил щоб залишатися на місці"(с)
А Кіпр—— щось таке спокійне))
Для пенсіонерів))
не знаю де ви, але в Нюрбергу та Мюнхені я буваю - можливо мій друг німець жартує зі мною та каже, щоб я не знімав на вулиці маску бо штрафанутьsergej1974007 писав: ↑18 січня 2021, 18:57Немає такого в Німеччині.
Штрафують в основному за масові зібрання, а не за маску.( на вулиці)
Маска в обязаловці тільки в магазах та в транспорті.
Як це "не знаю де ви"?))