Лично я руками и ногами за повсеместное внедрение рро. Но, имхо, надо упрощать работу с ними и нормальный софтовый рро
Кстати чек во многих странах дают только если он тебе нужен. Рро печатает чек только при необходимости.
Модератор: sim72pin
Лично я руками и ногами за повсеместное внедрение рро. Но, имхо, надо упрощать работу с ними и нормальный софтовый рро
Опять говоришь о том о чем не знаешь.
как ты там говорил Мастеру?
Тут и ответ на вопрос почему ещё не сидит порох....телефонист писав: ↑02 грудня 2020, 22:19как ты там говорил Мастеру?
пишешь то, о чем не знаешь)))
или что-то типа того...
в ЕС уровень коррупции покруче, чем у нас, просто это происходит на несколько уровней выше
І чому не сидить? ....і щось незрозуміло до чого тут Європа?
Погано думаєш) В штатах з податками дуже просто і не страшно, це в голівудських фільмах склався стереотип про податкову-монстра. Раз в рік заповнюєш податкову декларацію і все. Перші два роки, думаю дуже здивуєшся, але держава, побачивши мої доходи (офіційні)....пустила сльозу над ними
Да по факту пофиг, сколько именно налогов собирают с бизнеса. Эти налоги все равно в цене для потребителя. Вопрос в том, чтобы собирали одинаково со всех.Дід Панас писав: ↑03 грудня 2020, 00:58Погано думаєш) В штатах з податками дуже просто і не страшно, це в голівудських фільмах склався стереотип про податкову-монстра. Раз в рік заповнюєш податкову декларацію і все. Перші два роки, думаю дуже здивуєшся, але держава, побачивши мої доходи (офіційні)....пустила сльозу над нимиі виплатила мені допомогу, замість того щоб стягнути податки
, так як дохід був нижче прожиткового мінімуму. Потім я так вже не робив, бо все наладилося з доходами в офіційному плані і не хочу проблем у майбутньому, а вони обовязково будуть, якщо хтось захоче обманути. І податки не такі вже й великі для дрібного та середнього бізнесу. По крупному податкова стриже великі компанії і корпорації.
Я не про це. І не тільки про податки. Хоча, ти десь бачив американця, який сидить на базарі і продає пару шмоток за тиждень, але йому цього вистачає на заморські курорти?Дід Панас писав: ↑03 грудня 2020, 00:58Погано думаєш) В штатах з податками дуже просто і не страшно, це в голівудських фільмах склався стереотип про податкову-монстра. Раз в рік заповнюєш податкову декларацію і все. Перші два роки, думаю дуже здивуєшся, але держава, побачивши мої доходи (офіційні)....пустила сльозу над нимиі виплатила мені допомогу, замість того щоб стягнути податки
, так як дохід був нижче прожиткового мінімуму. Потім я так вже не робив, бо все наладилося з доходами в офіційному плані і не хочу проблем у майбутньому, а вони обовязково будуть, якщо хтось захоче обманути. І податки не такі вже й великі для дрібного та середнього бізнесу. По крупному податкова стриже великі компанії і корпорації.