Вибач, що не задовільню твою цікавість, але... Це довго розписувати - про процес, ринок, затрати, окупність, абонбазу, тощо. А мені ліньки.

Маю трохи досвіду, тому от так.
Ти все ніяк не угомонишся), і тут ти правильно говориш, але ж у темі говоримо про домашній інтернет.
Звичайно. На опенсвіті зупиняєш послугу, а на Волі підключаєш на 2 роки. І Опен ці 2 роки смокче бібу. В мене корєш живе на Гравітоні, то він вже років 15 по цих акціях стрибає. І при кожному наступному підключенні йому тягнуть новий кабель.
Уточни что значит домашний интернет.
Домашній той, який роздається маршрутизатором (роутером) дома (в офісі).
В мене інтернет від Київстару. Домашній. По кабелю.
Ты просто не знал что мобильный инет можна тоже раздавать дома роутером?Дід Панас писав: ↑01 грудня 2020, 02:33Домашній той, який роздається маршрутизатором (роутером) дома (в офісі).
Ну я не знаю, як можна втикнути той же водафон в роутер. Знаєш - розкажи.
Про спір....Говорили собі спокійно про домашній інтернет і провайдерів які його роздають і по чому, і тут ти встряв з америкоским 5ж і супутниками Маска
..........
Хочеш поговорити про 5ж і супутниковий іннет - можеш створити нову тему.
Не знав, ніколи цим не цікавився ну так і ти не знав поки Олег не сказав, інакше сказав би, коли я тебе просив підключити водафон дома.Master писав: ↑01 грудня 2020, 07:27Ты просто не знал что мобильный инет можна тоже раздавать дома роутером?
https://shop.lifecell.ua/ru/product/wif ... sCEALw_wcB
Причём тут Олег.
Я не винен, що ти мене не зрозумів. І ти трохи перекручуєш, говорили ми про домашній інтернет, а не про мобільні провайдери, так теоретично це можливо, але на практиці цього немає, або майже немає. І я не казав, що мобільний оператор не може бути одночасно інтернет провайдером, завичай так є за замовчуванням.