Аварія на мільйон
- K2_Atom
- Активіст
- Дякував (ла): 43 рази
- Подякували: 15 разів
Аварія на мільйон
Був "Lamborghini", а став брухтом. Машину, вартістю у 6 мільйонів гривень, розтовкли неподалік Києва. Єдиний в Україні екземпляр "Lamborghini Huracan" орендували для зйомок фільму. За сценарієм, машина мала просто швидко їхати по дорозі, ДТП у ньому було не передбачено. Що ж сталося насправді, хто був за кермом та хто ж тепер власнику компенсує збитки – дивіться далі в сюжеті.
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Аварія на мільйон
Ага...у кожному гаражі хуракан стоїть...як б її вже не відремонтувати- вона засвітилася на всю країну, як відро з гайками. До ринкової вартості, вона вже не повернеться.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Запчастини на Калинівському теж не купиш, і не в кожному гаражі скрутять. Постає питання доцільності ремонту. Думаю авто було застраховане, тому слово за страховою.
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
- Honda2017
- Досвідчений
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 111 разів
Неужели в стране снимают какие-то фильмы? Я думал только Сенцов что-то снимает, а такой машины в его фильмах нету.
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Самое ценное в машине - это её техпаспорт. Всё остальное вытянут, зашпаклюют, покрасят - будет лучше новой.

Вы просто не знаете, из какого металлолома нередко сварены бляхи из Литвы. Часто из двух лепят одну. У одной морда всмятку, у другой - жопа. В обеих кто-то убился насмерть. Разрезают, сваривают две половинки - ляля! Пробег мизерный (дедушка в селе раз в неделю в церковь ездил 5км), а всё остальное время она стояла в тёплом, сухом гараже. и т.п.

-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Я знаю. Тільки з Литви Хуракани не тягають.... це не той тип авто, що на Калинці продається...
Часто бачите репортажі по новинам про розбиті 222 мерси? Вони ж теж типу не дешеві, але це вже не то пальто.
Часто бачите репортажі по новинам про розбиті 222 мерси? Вони ж теж типу не дешеві, але це вже не то пальто.