Я знаю одну семейку, там три автомобиля с номерами 0001.
Мне это напоминает африканские обычаи

Я знаю одну семейку, там три автомобиля с номерами 0001.

А в чём проблема? Ну нравится людям. А в чём сенс покупать майбах? В чём сенс покупать ламборгини? Потому что хотят и могут.
Як не працює?
Re: Ціна перереєстрації автомобіля в ЧернівцяхХороша інформація, я знаю що воно так має бути, але сам особисто не стикався, а мені всі кажуть що так не буває))) Зразу питання, в СЦ треба приходити вже з актом від експерта? Тобто я можу просто пройти експерта перед тим і все, для цього не треба якесь "направлення" з СЦ?bukovynec писав: ↑12 листопада 2020, 09:52Як не працює?
Ви що не можете записатись онлайн в чергу і прийти на вказаний час у сервісний центр. Там співробітник сам періодично питає чи є хтось із записом онлайн.
Влітку в 13 приїхав на експертизу, в 15 зайшли в сервісний, там кажуть запис через сайт або по телефону. По телефону звісно не вийшло, записались на 16годину через сайт гсц. В 17 вийшли з новими номерами і свідоцтвом про реєстрацію тз.
Через декілька днів реєстрували свіжо розмитнений автомобіль. Все так само, зранку зареєструвався в чергу на 12 годину. В 10-й приїхали на експертизу. Поки черга, оплата в банк, екзпертиза на руках в 11:40.
Пішли в сц , там запитали на яку годину записані, сказали прийти рівно в 12. Прийшли, взяли в нас документи, дали квитанцію на оплату, оплатили. В 12:30 нові номера вже були на авто. Все, без ніяких бігунків.
У майбахов с бентлями есть вполне осязаемые качества, которых нет у других авто. А у номеров 0001 - только рагулячья пыха, мол, смотрите, какие мы крутые. А мы смотрим и потешаемся над рагульеро.
со страховкой это уже не канает, если владелец авто зареген в городеSl@vcheg писав: ↑12 листопада 2020, 13:31Може кому будет полезно.
Продавал летом машину. Записались по телефону на утро, что-то походу не сработало, когда пришли в назначенное время нас в списке не оказалось, следующие время предложили на 16 часов. Плюнули и поехали в Новоселицу в их сервисный центр. Там без очереди переоформили где-то за час и 800 или 900грн. Машину парканули перед зданием, эксперт сам пришел все посмотрел, пофоткал. Ни каких очередей и дуристики. Чувак который купил говорит что выгодно регать машину в районе, так как страховка на авто существенно ниже выходит каждый год. Ехать до Новоселицы "аж" пол часа.
ну еще один плюс - запомнить легче чем 5479.