Китайский вирус + Опрос!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Китайский вирус + Опрос!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
Re: Китайский вирус + Опрос!
Народ.
Тут не та тема.
Для образования и проблем с ним есть целый раздел.
Плиз туда
Тут не та тема.
Для образования и проблем с ним есть целый раздел.
Плиз туда
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Из ситуаций на тему. Двоюродная сестра в Днепре в феврале перенесла тяжёлый бронхит и по симптоматике вполне ковид, но тогда никто не сдавал тесты. Тут снова воспаление лёгких вялотекущее и позитивный тест прц. Вроде проходит без осложнений, все равно родня переживает.
Тем более при малейшем участии врачей у сестры уже целая феерия личных историй об их разгильдяйстве.
Тем более при малейшем участии врачей у сестры уже целая феерия личных историй об их разгильдяйстве.
- Master
- Легенда Форуму
И ранее февраля у нас в стране были очень тяжёлые вирусные пневмонии и бронхиты. Особенно в одесской области и там на юге.
Никто естественно точный диагноз не ставил.
Но писали что это что то не типичное.
Только потом китайцы запатентовали модное название этому вирусу.
Но не факт что он именно только из Китая
Есть как минимум 3 его разновидности а б и с.
Кому интересно найдут инфу про них.
Никто естественно точный диагноз не ставил.
Но писали что это что то не типичное.
Только потом китайцы запатентовали модное название этому вирусу.
Но не факт что он именно только из Китая
Есть как минимум 3 его разновидности а б и с.
Кому интересно найдут инфу про них.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
На Буковині допомоги потребує молода жінка зі Сторожинецького району, яка потрапила до обласної лікарні із підтвердженим коронавірусом.
Катерина Тимчук - мешканка села Ясени Сторожинецького району. У неї на 90% уражені легені.
"Вдома на неї чекає донечка. Зараз єдиний шанс її врятувати – це придбати дороговартісні ліки "Актемра" вартістю 100 тисяч гривень", – повідомила блогерка і волонтерка Яна Двірничук.
Про те, як жінка захворіла та в якому стані зараз перебуває розповіла molbuk.ua її сестра Тетяна Рошко.
За словами Тетяни, про свою хворобу 34-річна буковинка дізналася запізно. Хвороба швидко розвивалася.
– Тиждень тому, у вівторок, в неї з’явилися перші симптоми – кашель і висока температура. Вона думала, що це застуда, яка за кілька днів мине, тож лікувалася звичайними ліками, збивала температуру, колола антибіотики. В лікарню не хотіла йти, бо довелося би залишати маленьку донечку, якій лише 1,3 року. Вона мама, яка годує дитину грудьми, побоювалася, що зникне молоко. Як кожна мама боялася б залишити дитинку, – каже пані Тетяна.
Вже цього тижня у вівторок жінці стало гірше. З’явилася задишка і висока температура.
– В понеділок рано їй стало дуже погано, почала задихатися, її забрали в лікарню в Сторожинець, з обіду її перевезли в Чернівці в обласну лікарню. Хвороба почала дуже швидко розвиватися. В неї пневмонія і підтверджений Covid-19. Легені просто згоріли. Можливо, ми запізно звернулися до лікарів. Зараз вона в реанімації лежить у кисневій масці. Підключати до апарату штучної вентиляції легенів поки не збираються. Ми говорили з лікарем, він каже, що після такого запалення люди дуже важко оклигують. Ми надіємося лише на Бога, – з розпачем розповідає Тетяна.
Зараз Катерина в дуже важкому стані. На лікування потрібні великі кошти. Пані Тетяна каже, що ліки є, але їх дуже мало, деякі з них не можуть знайти. Потрібні дороговартісні ліки "Актемра", зараз їх вже замовили з Києва і чекають на них.
Катерина Тимчук - мешканка села Ясени Сторожинецького району. У неї на 90% уражені легені.
"Вдома на неї чекає донечка. Зараз єдиний шанс її врятувати – це придбати дороговартісні ліки "Актемра" вартістю 100 тисяч гривень", – повідомила блогерка і волонтерка Яна Двірничук.
Про те, як жінка захворіла та в якому стані зараз перебуває розповіла molbuk.ua її сестра Тетяна Рошко.
За словами Тетяни, про свою хворобу 34-річна буковинка дізналася запізно. Хвороба швидко розвивалася.
– Тиждень тому, у вівторок, в неї з’явилися перші симптоми – кашель і висока температура. Вона думала, що це застуда, яка за кілька днів мине, тож лікувалася звичайними ліками, збивала температуру, колола антибіотики. В лікарню не хотіла йти, бо довелося би залишати маленьку донечку, якій лише 1,3 року. Вона мама, яка годує дитину грудьми, побоювалася, що зникне молоко. Як кожна мама боялася б залишити дитинку, – каже пані Тетяна.
Вже цього тижня у вівторок жінці стало гірше. З’явилася задишка і висока температура.
– В понеділок рано їй стало дуже погано, почала задихатися, її забрали в лікарню в Сторожинець, з обіду її перевезли в Чернівці в обласну лікарню. Хвороба почала дуже швидко розвиватися. В неї пневмонія і підтверджений Covid-19. Легені просто згоріли. Можливо, ми запізно звернулися до лікарів. Зараз вона в реанімації лежить у кисневій масці. Підключати до апарату штучної вентиляції легенів поки не збираються. Ми говорили з лікарем, він каже, що після такого запалення люди дуже важко оклигують. Ми надіємося лише на Бога, – з розпачем розповідає Тетяна.
Зараз Катерина в дуже важкому стані. На лікування потрібні великі кошти. Пані Тетяна каже, що ліки є, але їх дуже мало, деякі з них не можуть знайти. Потрібні дороговартісні ліки "Актемра", зараз їх вже замовили з Києва і чекають на них.
Думающий да поймёт (и сделает выводы)
- Master
- Легенда Форуму
Да.. Лекарства от него нет... Но если клиент готов то найдём за 100 штук.
Не поможет будем искать за 200.
Более чем уверен что никакой гарантии никто не даёт.
Не поможет будем искать за 200.
Более чем уверен что никакой гарантии никто не даёт.
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Раньше "лечили" за дурные деньги только в онкологии. А тут такое поле непаханое открылось вдруг.
"вже замовили з Києва і чекають на них." /ц/ - т.е. бабло на покупку этой х-ни уже нашли, но хочецца его отбить слегонца
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну я только один специфический для ковида симптом отличающий его от других ОРВИ этого года знаю: потеря обоняния. Но даже если в феврале был ковид, то сегодня иммунитет уже кончился и возможно повторное заражение.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw