Вивчення англійської мови
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Вивчення англійської мови
Хто може підказати хороших репетиторів по англійській? Може хтось пробував вивчення через скайп/телеграмм....? Як результат і чи варто таке пробувати?
П.С. рівень знань десь .... ''був такий предмет в школі''
П.С. рівень знань десь .... ''був такий предмет в школі''
Востаннє редагувалось 27 вересня 2020, 17:46 користувачем Vov4ik, всього редагувалось 1 раз.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Re: Вивчення англійської мови
Есть девочка (студентка) и парень (студент ин.яза).
Дева училась в США, там даже не поняли, что она иностранка. А здесь была победительницей школьных олимпиад. Это для продвинутых юзеров, которым надо поставить речь и произношение.
А парень - хороший методист, с отличным подходом к детям.
Ну, сертификаты - як мае буты... У девы, кстати, FCE абсолютный результат, 100%. Таких в Украине всего двое было.
Дева училась в США, там даже не поняли, что она иностранка. А здесь была победительницей школьных олимпиад. Это для продвинутых юзеров, которым надо поставить речь и произношение.
А парень - хороший методист, с отличным подходом к детям.
Ну, сертификаты - як мае буты... У девы, кстати, FCE абсолютный результат, 100%. Таких в Украине всего двое было.
-
- Поважний користувач
Візьмемо на замітку. Але щоб щось виправляти - треба щось знати.
https://instagram.com/aniavelychko_engl ... 3e9nmlt4q9
За неї хтось щось чув?
https://instagram.com/aniavelychko_engl ... 3e9nmlt4q9
За неї хтось щось чув?
- nevill333
- Активіст
- Дякував (ла): 116 разів
- Подякували: 34 рази
Було би добре якби групою можно було вивчати. Зараз сам вчу английську це моя вже четверта мова. Ще польську почав. Мені 35 рокив якщо є бажання можете мени напысаты.
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2020, 18:40 користувачем nevill333, всього редагувалось 3 разів.
-
- Поважний користувач
Самі вивчаєте чи з репетитором? Та тут група не набереться...бачите, що тема мертва?
Я думаю, що тут всі нейтіви. Ніхто не вчив - значить знають з пеленок
- nevill333
- Активіст
Сам звичайно, купив книгу, раджу брати з-закордону бо у нас лiтератури такоi не вмiють робити.
Спочатку вивчити правила вимови англ. В англ. Дуже складна вимова. Треба знати в чому рiзниця мiж faiht, face, farther i father
... Заодно словарний запас пiдн,iмите.
Зразу скажу на вiдмiну вiд iтал. Мови в англ. Треба пати пiд рукою телефон зi словником бо дуже складна вимова i багато виключень з правил як навiть у всiм знайомих словах cow, floo, blood, now...
А потiм братися за грамматику, в кiньцi, вчити тексти напам'ять.
I зразу раджу плчати вчити таблицю неправильных глаголiв хочаб самi плаулярнi iх 200 штук. To take - took - taken ...
Спочатку вивчити правила вимови англ. В англ. Дуже складна вимова. Треба знати в чому рiзниця мiж faiht, face, farther i father
... Заодно словарний запас пiдн,iмите.
Зразу скажу на вiдмiну вiд iтал. Мови в англ. Треба пати пiд рукою телефон зi словником бо дуже складна вимова i багато виключень з правил як навiть у всiм знайомих словах cow, floo, blood, now...
А потiм братися за грамматику, в кiньцi, вчити тексти напам'ять.
I зразу раджу плчати вчити таблицю неправильных глаголiв хочаб самi плаулярнi iх 200 штук. To take - took - taken ...
-
- Поважний користувач
Та я це все знаю(точніше вчу) вже роки. От ніяк не зберуся підійти відповідально до питання. Ну часто почав дивитися тв передачі / фільми аннлійською...типу коли розумію повність/коли суть/ коли тільки напрямок ...а от саме розмовляти...От з цим, сцуко, проблеми.
- nevill333
- Активіст
У мене так само. Навiть у эмiгрантiв в канад. Та США такi самi проблем. Треба мову використовувати а для цього треба iхати за кордон abroad.
В internet Ти ii не вивчиш, треба iхати.
Поки молодий треба iхати не гаiти час. Репетитор Добрый кошиуэ гигантськi грошi, тi що в Вайбер аматори! Дешевле to go abroad .i knew a man who has spent thouthant doklars without getting any results.
Лесь на мисяця три а може на пив року кращеинапевно велики миста Париж, Милан, ньойорк може Токио, доречи украiнцiв дуже люблять у Сеули.там всюдииэ английська
П.с. вибачайте пишу з телефона.
В internet Ти ii не вивчиш, треба iхати.
Поки молодий треба iхати не гаiти час. Репетитор Добрый кошиуэ гигантськi грошi, тi що в Вайбер аматори! Дешевле to go abroad .i knew a man who has spent thouthant doklars without getting any results.
Лесь на мисяця три а може на пив року кращеинапевно велики миста Париж, Милан, ньойорк може Токио, доречи украiнцiв дуже люблять у Сеули.там всюдииэ английська
П.с. вибачайте пишу з телефона.
- nevill333
- Активіст
Забув добавити: щоб вивчати мову треба пати мотивацiю. Вивчати мову пару рокiв i не вмiти спiлкуватися? Це не навчання. Я англiчьку вивчаю пару мiсяц. I маю результати бо стараются кожний день займатись теж сами з iншими словами. Треба регулярно через силу ввечерi займатись.
До тогож треба вмiти вчитись, знати що вчити, i головне питания навiщо?!!
До тогож треба вмiти вчитись, знати що вчити, i головне питания навiщо?!!