ОПАСНЫЕ КИДАЛЫ ФОРУМА (обновлено 25.11.2012)

Запитання до адміністраторів та модераторів
Закрито
GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Re: ОПАСНЫЕ КИДАЛЫ ФОРУМА (обновлено 25.11.2012)

Повідомлення GRAND » 30 листопада 2012, 17:41

ок...
1.якшо би ти був упевнений на 100% шо там все робоче, я би привіз тобі його, ти би його норм провірив, навіть у присутності мене, і все би вирішилось, а тупо морозитись а потім коли я тобі написав про винт ти мені відповів "Ти би мені ше це написав через пів року, манібек був 3 дні"...2 дні з якого ти тупо морозився
2.ясно тоді чого тебе всі тут захищають...може ти і не знав як комп працює, але манібек є манібек...ти хочеш сказати шо договір манібеку це вже тоді коли вже згоріло і не працює да???!!!....ФОРУМЧАНИ ПРОЯСНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА УМОВИ МАНІБЕКУ цікаво стало...(до речі тут прояснили)
3.АТБ от скажи перед всіма форумчанами ,чисто по совісті....ти впевнений на всі 100% шо ти продав робочий і без дефектів комп????!!! да і до речі(двд то був не двохсторонній пишучий) я ж не кажу про якісь поверненния, просто дай відповідь
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 грудня 2012, 12:06

ATB trans відповідь буде???

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 01 грудня 2012, 12:42

писец... 18 страниц херни... ёлки-палки...

ОПАСНЫЙ КИДАЛА
Забанен навсегда

Повідомлення ОПАСНЫЙ КИДАЛА » 01 грудня 2012, 13:14

Nero писав:писец... 18 страниц херни... ёлки-палки...
ну не тема а бабский базар какойто :mrgreen:
0508725875 званите. Влад

Mustang
Новачок

Повідомлення Mustang » 01 грудня 2012, 13:27

ОПАСНЫЙ КИДАЛА писав:
Nero писав:писец... 18 страниц херни... ёлки-палки...
ну не тема а бабский базар какойто :mrgreen:
Во во, как дети малые!

Laptemshop
Постійний користувач
Подякували: 2 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Laptemshop » 01 грудня 2012, 13:29

Классный мульт.
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 грудня 2012, 14:48

ATB trans писав:
GRAND писав:АТБ, а ти почитай про самий манібек....і про питання які я задав саме тобі, від яких ти далі морозишся...
мені влом шукати
напиши
мабуть і влом відписувати, то й не дивно...

ATB trans
Постійний користувач
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення ATB trans » 01 грудня 2012, 22:20

GRAND писав:ок...
1.якшо би ти був упевнений на 100% шо там все робоче, я би привіз тобі його, ти би його норм провірив, навіть у присутності мене, і все би вирішилось, а тупо морозитись а потім коли я тобі написав про винт ти мені відповів "Ти би мені ше це написав через пів року, манібек був 3 дні"...2 дні з якого ти тупо морозився
2.ясно тоді чого тебе всі тут захищають...може ти і не знав як комп працює, але манібек є манібек...ти хочеш сказати шо договір манібеку це вже тоді коли вже згоріло і не працює да???!!!....ФОРУМЧАНИ ПРОЯСНІТЬ БУДЬ-ЛАСКА УМОВИ МАНІБЕКУ цікаво стало...(до речі тут прояснили)
3.АТБ от скажи перед всіма форумчанами ,чисто по совісті....ти впевнений на всі 100% шо ти продав робочий і без дефектів комп????!!! да і до речі(двд то був не двохсторонній пишучий) я ж не кажу про якісь поверненния, просто дай відповідь
закумарили
скільки мені ще писати одне й те саме

1 - який сенс його везти якщо все працювало !! що там перевіряти ??? послухати як кулерри шумлять
так я впевнений що все робоче

2 - так , хочу сказати якщо щось згоріло не працює то це випадок манібеку

3 - за двд не памятаю - там мало писати DVD-RW DL тоді пише двухслойні
Я Будучи в полном уме и в трезвой памяти здравии ума и рассудка кажу - Я впевнений що все робоче і без дефектів !!

А стосовно цифри 100%
навіть купляючи в магазині нову річ і може не за малі гроші там теж ніхто не впевнений що воно робоче Зображення
і в деяких випадках хрєн вернеш Зображення

GRAND
Експерт

Повідомлення GRAND » 01 грудня 2012, 22:30

закумарили
скільки мені ще писати одне й те саме
1 - який сенс його везти якщо все працювало !! що там перевіряти ??? послухати як кулерри шумлять
так я впевнений що все робоче
це ти собі так думав і думаєш
2 - так , хочу сказати якщо щось згоріло не працює то це випадок манібеку
люди з форума пишуть шо мінібек це чучуть по іншому
3 - за двд не памятаю - там мало писати DVD-RW DL тоді пише двухслойні
Я Будучи в полном уме и в трезвой памяти здравии ума и рассудка кажу - Я впевнений що все робоче і без дефектів !!

А стосовно цифри 100%
навіть купляючи в магазині нову річ і може не за малі гроші там теж ніхто не впевнений що воно робоче Зображення
і в деяких випадках хрєн вернеш Зображення
та я не кажу прям таки 100%
[/quote]

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 02 грудня 2012, 01:07

Уважаемые продавцы,вам сколько лет?Юношеский максимализм так и прет.Вы вообще когда-нибуть читали нормативные документы?Вот почитайте,там и про манибек в течении 14 дней без каких-либо причин написано
Раздел 2 Закона Украины о защите прав потребителей
Статья 9. Права потребителя при приобретении товара надлежащего качества

1. Потребитель имеет право обменять непродовольственный товар надлежащего качества на аналогичный у продавца, у которого он был приобретен, если товар не удовлетворил его по форме, габаритам, фасону, цвету, размеру или по другим причинам не может быть им использован по назначению.

Потребитель имеет право на обмен товара надлежащего качества в течение четырнадцати дней, не считая дня покупки, если более длительный срок не объявлен продавцом.

Обмен товара надлежащего качества производится, если он не использовался и если сохранен его товарный вид, потребительские свойства, пломбы, ярлыки, а также расчетный документ, выданный потребителю вместе с проданным товаром.

Перечень товаров, не подлежащих обмену (возврату) по основаниям, указанным в настоящей статье, утверждается Кабинетом Министров Украины.

2. Если на момент обмена аналогичного товара нет в продаже потребитель имеет право или приобрести любые другие товары из имеющегося ассортимента с соответствующим перерасчетом стоимости, или разорвать договор и получить назад деньги в размере стоимости возвращенного товара, или осуществить обмен товара на аналогичный при первом же поступлении соответствующего товара в продажу. Продавец обязан в день поступления товара в продажу сообщить об этом потребителя, требует обмена товара.

3. При расторжении договора купли-продажи расчеты с потребителем производятся исходя из стоимости товара на время его покупки. Деньги, уплаченные за товар, возвращаются потребителю в день расторжения договора, а в случае невозможности возвратить деньги в день расторжения договора - в другой срок по договоренности сторон, но не позднее чем в течение семи дней.

Закрито

Повернутись до “Технічна допомога”