Совершенно верно. Пока умный будет высчитывать и решаться на открытие какого-то дела, глупый двоечник не задумываясь (а чем думать) открывает дело и некоторые после этого попадают в рабство за долги, а некоторым (и их немало) становятся успешными, богатыми и правят миром.
новый учебный год
- Honda2017
- Досвідчений
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 111 разів
Re: новый учебный год
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну тогда чего вы паритесь насчёт учебного года и карантина? Не водите детей в школу и будет им успех.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Надо признать что школа это еще и место где дети проводят время под надзором учителей.
Это удобно родителям.
Мир еще не придумал как еще занять детей.
Ведь нельзя предоставить их самим себе.
Пока...
Это удобно родителям.
Мир еще не придумал как еще занять детей.
Ведь нельзя предоставить их самим себе.
Пока...
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
У Чернівцях усі загальноосвітні навчальні заклади працюватимуть у режимі дистанційного навчання щонайменше до 14 вересня.
Про це сьогодні на брифінгу повідомила виконувачка обов’язків керівника управління освіти міськради Ольга Кузьміна.
За її словами, керівники усіх шкільних навчальних закладів прийняли рішення, що з 1 вересня працюватимуть дистанційно.
"Управління освіти зібрало інформацію в п’ятницю з усіх закладів. Великою несподіванкою для нас був такий початок навчального року. Але є дві сторони: або ми виконуємо закон, або ми дійсно ідемо назустріч всім педагогам і учням, які мотивовано хочуть розпочати очний навчальний процес. Але в умовах "червоної" зони ми працюємо до 14 вересня", – сказала посадовиця.
Від сьогодні, 31 серпня у Чернівецькій області діє нова карта карантинного зонування, яке було встановлене рішенням уряду минулого тижня. Згідно з нею, на Буковині у "червоній" зоні нині перебувають Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський та Новоселицький райони.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/20660 ... ciyno.html
Про це сьогодні на брифінгу повідомила виконувачка обов’язків керівника управління освіти міськради Ольга Кузьміна.
За її словами, керівники усіх шкільних навчальних закладів прийняли рішення, що з 1 вересня працюватимуть дистанційно.
"Управління освіти зібрало інформацію в п’ятницю з усіх закладів. Великою несподіванкою для нас був такий початок навчального року. Але є дві сторони: або ми виконуємо закон, або ми дійсно ідемо назустріч всім педагогам і учням, які мотивовано хочуть розпочати очний навчальний процес. Але в умовах "червоної" зони ми працюємо до 14 вересня", – сказала посадовиця.
Від сьогодні, 31 серпня у Чернівецькій області діє нова карта карантинного зонування, яке було встановлене рішенням уряду минулого тижня. Згідно з нею, на Буковині у "червоній" зоні нині перебувають Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський та Новоселицький райони.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/20660 ... ciyno.html
- Master
- Легенда Форуму
А в франковске продлили каникулы.
До 11го.
До 11го.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
У нас завтра школы стартуют, но ходят слухи, что это числа до 15-20го и потом опять все закроют.
- Honda2017
- Досвідчений
- Дякував (ла): 67 разів
- Подякували: 111 разів
Это хде?
Будьте внимательны! Некоторые гниды воруют во время войны. Об известных фактах сообщайте правоохранительным органам.