Что за движ на Центральной площади возле горсовета?
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
Re: Что за движ на Центральной площади возле горсовета?
Отработано всё весьма шикарно.
Каюсь, про акцию за дороги в Че знать не слышал. Но многие знали. Скоро выборы, акция очень грамотно организована и стрельнула бы намного ярче, но. За пару минут понимания того, что акция таки будет (начали собираться протестующие) минируют миськраду. Но перед этим всем оцепляют весь центр города. Заминування.
Все видели фотки как и откуда розгружали шины, появившиеся на Кобылянской? Все видели фотки, как пригнали КАМАз, и в него погрузили все шины? И при этом всём, к сему действию никого не подпускали. От слова вообще.
У меня сложилось впечатление, что одни и те же люди пошли и договорились, что не на долго возьмут у кого то много шин, и в скорости вернут. При этом очень громко пошумев.
Каюсь, про акцию за дороги в Че знать не слышал. Но многие знали. Скоро выборы, акция очень грамотно организована и стрельнула бы намного ярче, но. За пару минут понимания того, что акция таки будет (начали собираться протестующие) минируют миськраду. Но перед этим всем оцепляют весь центр города. Заминування.
Все видели фотки как и откуда розгружали шины, появившиеся на Кобылянской? Все видели фотки, как пригнали КАМАз, и в него погрузили все шины? И при этом всём, к сему действию никого не подпускали. От слова вообще.
У меня сложилось впечатление, что одни и те же люди пошли и договорились, что не на долго возьмут у кого то много шин, и в скорости вернут. При этом очень громко пошумев.
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
І як далі жити? Візьмемо сусідні міста: Франківськ, Тернопіль, ряд інших. Дороги не євро, але в місті в порівнянні з нашими автобами. Та й інфраструктура якось поправляться. Замінюються потихеньку труби, каналізації, є якась звітність про виконані роботи. Знову щось планується, закладаються кошториси.
Чи є ще таке місто де повністю мертве ЖКГ, космічні тарифи на воду якої немає, і дороги якими неможливо пройти й проїхати. Якийсь форум став пасивний. Чи то все всіх влаштовує, чи всі не бачать проблеми і не хочуть обговорювати і діяти на зміну, чи охопила всіх депресія?
З гарного міста зробили дупу... Може село винне і понаєхавшиє?
Чи може час брати відповідальних за шкварок і тицяти лощеним личком в калюжу?
Чи є ще таке місто де повністю мертве ЖКГ, космічні тарифи на воду якої немає, і дороги якими неможливо пройти й проїхати. Якийсь форум став пасивний. Чи то все всіх влаштовує, чи всі не бачать проблеми і не хочуть обговорювати і діяти на зміну, чи охопила всіх депресія?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Во первых нас слишком мало - 20-30 активных пользователей. Во вторых, я думаю осознание бессмысленности трудозатратTrentemoller писав: ↑11 липня 2020, 00:12І як далі жити? Візьмемо сусідні міста: Франківськ, Тернопіль, ряд інших. Дороги не євро, але в місті в порівнянні з нашими автобами. Та й інфраструктура якось поправляться. Замінюються потихеньку труби, каналізації, є якась звітність про виконані роботи. Знову щось планується, закладаються кошториси.
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
И даже среди этих 20-30 есть всё разнообразие от "вата" до "вышивата", от умеренных до радикально-агрессивных. С тем что власти "п#дарасы" согласие в общем есть, только вот что с этим делать и как должно быть согласия нет. Власти этим нагло пользуются. Имхо, пока все чиновничьи должности отвечающие за дороги, коммуникации и т.п. не станут совершенно аполитичными и аналогично подходы к их выбору и назначению, толку будет 0.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
- Irbis
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 495 разів
- Подякували: 669 разів
Я бы ещё добавил, что Франковск с Тернополем не имеют такого мощного налогоплательщика в бюджет города, как Калина. И куда уходит всё это Гигантское Бабло - я хз, люби мои.Trentemoller писав: ↑11 липня 2020, 00:12І як далі жити? Візьмемо сусідні міста: Франківськ, Тернопіль, ряд інших. Дороги не євро, але в місті в порівнянні з нашими автобами. Та й інфраструктура якось поправляться. Замінюються потихеньку труби, каналізації, є якась звітність про виконані роботи. Знову щось планується, закладаються кошториси.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
На організатора акції протесту "Я вимагаю доріг", яка відбулась 10 липня на Центральній площі Чернівців, склали протокол про адміністративне правопорушення із штрафом розміром 34 тисячі гривень.
Про це Сергій Ткачук повідомив на своїй сторінці у Facebook.
Зокрема, він розповів, у скільки грошей йому довелося "вкластися", щоб організувати акцію протесту в центрі міста.
"Акція мені обійшлась у:
- 500-600$ ролик
- 50$ труна
- 34 тис. грн адмінпротокол", – зауважив Ткачук.
"Ми звернули максимальну увагу на проблему бездоріжжя в Че та присоромили винну у ньому місцеву владу по повній програмі (згідний, влада нам у цьому вперто допомагала). А сорому вона, знайте, боїться, - бо люди там хоч і духовно обмежені (бо не усвідомлюють чомусь, що вигідніше дерибанити бюджет і землі розвиненого/багатого/комфортного міста, ніж помираючої розвалини), проте горді, гонорові й пихаті. Я, відверто, не знаю як інакше, у стислі терміни, можна ефективно впливати на можновладців простим мешканцям. Це було яскраво", – повідомив активіст.
Нагадаємо, 10 липня у центрі Чернівців група місцевих жителів влаштувала акцію протесту проти бездоріжжя "Я вимагаю доріг". У рамках пікету його учасники привезли цілу вантажівку автомобільних шин і створили з них гору на початку вулиці Кобилянської.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/20288 ... s-grn.html
Про це Сергій Ткачук повідомив на своїй сторінці у Facebook.
Зокрема, він розповів, у скільки грошей йому довелося "вкластися", щоб організувати акцію протесту в центрі міста.
"Акція мені обійшлась у:
- 500-600$ ролик
- 50$ труна
- 34 тис. грн адмінпротокол", – зауважив Ткачук.
"Ми звернули максимальну увагу на проблему бездоріжжя в Че та присоромили винну у ньому місцеву владу по повній програмі (згідний, влада нам у цьому вперто допомагала). А сорому вона, знайте, боїться, - бо люди там хоч і духовно обмежені (бо не усвідомлюють чомусь, що вигідніше дерибанити бюджет і землі розвиненого/багатого/комфортного міста, ніж помираючої розвалини), проте горді, гонорові й пихаті. Я, відверто, не знаю як інакше, у стислі терміни, можна ефективно впливати на можновладців простим мешканцям. Це було яскраво", – повідомив активіст.
Нагадаємо, 10 липня у центрі Чернівців група місцевих жителів влаштувала акцію протесту проти бездоріжжя "Я вимагаю доріг". У рамках пікету його учасники привезли цілу вантажівку автомобільних шин і створили з них гору на початку вулиці Кобилянської.
https://molbuk.ua/chernovtsy_news/20288 ... s-grn.html
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
казаченьки громко обещают, но никогда не отдают

вообще мне интересно, на что живет это активист. ибо общественная позиция это ок, но если бы мне выписали 34к грн штрафа и за дело - я был бы куда менее оптимистично настроен. ибо 34к грн под забором не валяется, по крайне мере пока еще
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ну если ты ведешь более-менее активную общественную/политическую деятельность, и у тебя условно 1-5к народу поддержки, то 30-50-100к денег насуетить несложно. Плюс, скорее всего он будет судится и не факт, что штраф оплатит.kreativ писав: ↑13 липня 2020, 10:41казаченьки громко обещают, но никогда не отдают![]()
вообще мне интересно, на что живет это активист. ибо общественная позиция это ок, но если бы мне выписали 34к грн штрафа и за дело - я был бы куда менее оптимистично настроен. ибо 34к грн под забором не валяется, по крайне мере пока еще