Хлібопіч
- Tyrex7
- Авторитет
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 172 рази
Хлібопіч
От наразі в цій ситуації стало особливо актуально самому пекти хліб. Постало питання вибору хлібопічки. Досвід нульовий. Поділіться чи порадьте, що вибрати, на що звернути увагу.
Особливо цікавить випікання безглютенового хліба.
Особливо цікавить випікання безглютенового хліба.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Re: Хлібопіч
По-любэ, лучше брендовую. Не обязательно дорогую. Лыжи довольно актуальны и неплохи. Я свою брал - гореньку изза металлического корпуса, пластиковый очень быстро теряет вид. Плюс, два ведра было в комплекте.
Недавно ушел ремень привода, котрый просматривается снизу, ну, тоестьбылаб нижняя крышка, замена произвелась бы за 10 минут, а тут пришлось ее до винта разобрать, чтобы до ремня добраться))
А по поводу хлебов - так это уже от рецептов и ингридиентов зависит, хотя, безглютеновым не интересовался, может есть какието особенности.
Недавно ушел ремень привода, котрый просматривается снизу, ну, тоестьбылаб нижняя крышка, замена произвелась бы за 10 минут, а тут пришлось ее до винта разобрать, чтобы до ремня добраться))
А по поводу хлебов - так это уже от рецептов и ингридиентов зависит, хотя, безглютеновым не интересовался, может есть какието особенности.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
- Tyrex7
- Авторитет
Я так і приглядав щось типу брендове. Так щоб особливих проблем із зч, аксесуарами небуло. От читав типу гарні відгуки про панасонік.zepellin писав: ↑04 квітня 2020, 15:09По-любэ, лучше брендовую. Не обязательно дорогую. Лыжи довольно актуальны и неплохи. Я свою брал - гореньку изза металлического корпуса, пластиковый очень быстро теряет вид. Плюс, два ведра было в комплекте.
Про безглютеновий - так там є вагомий нюанс. Коротше треба щоб в програмах це було.
А про свою, щось розкажеш?
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
у меня Орион, что-то левое, но 6 лет вообще проблем не было
правда буханка в 700 гр. уходит за 10 минут, а испечь следующую +3 часа
поэтому, при необходимости, я пеку сразу 1,6-1,8 кг в духовке в большой сковороде
треть буханки +/- уходит сразу, оставшейся хватает на два дня
а хлебопечку жена использует как тестомес, если нужно что-то небольшое испечь
правда буханка в 700 гр. уходит за 10 минут, а испечь следующую +3 часа
поэтому, при необходимости, я пеку сразу 1,6-1,8 кг в духовке в большой сковороде
треть буханки +/- уходит сразу, оставшейся хватает на два дня
а хлебопечку жена использует как тестомес, если нужно что-то небольшое испечь
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- KIMOvod
- Активіст
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 40 разів
Дешевая хлебепечка Saturn, купил за 225грн пользуюсь около года, буханка не полноразмер. Выпекается за 3 часа.
Полёт нормальный, использую так же как тестомес для тех же пельменей
Полёт нормальный, использую так же как тестомес для тех же пельменей
- KIMOvod
- Активіст
- Дякував (ла): 68 разів
- Подякували: 40 разів
Рекомендую просмотреть варианты б/у
Скидка сейчас на заказы 10%
https://tehnoskarb.ua/khlebopechki/c119
Скидка сейчас на заказы 10%
https://tehnoskarb.ua/khlebopechki/c119
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
а это проект для школы, 2й класс
здесь видна хлебопечка и что она делает
здесь видна хлебопечка и что она делает
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Тільки PANASONIC, кращої немає! Довго вибирав, але дуже задоволений такою і впевнено рекомендую https://anonim.xyz/go/bt.rozetka.com.ua/panasonic-sd-2501wts/p164497/
Завжди гарний результат, особливо подобаться виставляти таймер і рано прокидатись від запаху свіжого хліба.
Отака х...ня, малята
- Tyrex7
- Авторитет
От все ніби добре, але от глянув ролик і враження зіпсовані:Дід Панас писав: ↑04 квітня 2020, 17:05Тільки PANASONIC, кращої немає! Довго вибирав, але дуже задоволений такою і впевнено рекомендую https://anonim.xyz/go/bt.rozetka.com.ua ... s/p164497/
Завжди гарний результат, особливо подобаться виставляти таймер і рано прокидатись від запаху свіжого хліба.
Глянув ще цінник на той шків і якось взагалі...
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 963 рази
Любу техніку можна зламати, а в цьому випадку хозяїн прям варвар якийсь, так зміг ушатати хорошу річ.
У мене працювала десь рік в режимі десь через день, потім рідше - і жодних нарікань. Щоб так ушатати, думаю треба кілька років щоденної випічки по декілька раз на день, або використовували в основному як тістоміс в якомусь кафе. Там де у нього форма ставиться в піч , є прям виработка від частого виймання форми, а у мене навіть царапин немає в тому місці. І ще, меню у мене англійською (купляв в Україні), а тут російською - можливо де робиться і на який ринок, теж має значення.
Отака х...ня, малята