Радійте що ви поки не розумієте скільком людям дзвонять банки щодня з нагадуваннями про кредити … !
А зараз саме така реальність , котра через місяць кращою не стане … .
Жизнь отвечает на эти вопросы весьма быстро.OlegLOA писав: ↑29 березня 2020, 16:13А как вам это...
Московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви
Не нужно читать нацистских листовок! Читай нормальные издания и будет тебе счастье. Не нагнетай обстановку, не натравливай людей друг на друга по религиозным предпочтениям. Мира твоему дому. Вот что в действительности:OlegLOA писав: ↑29 березня 2020, 16:13А как вам это...
Московський патріархат оголосив своїх батюшок лікарями і відмовився закривати церкви
Тобто хворих прихожан будуть в церквах МП розміщувати та лікувати?OlegLOA писав: ↑29 березня 2020, 16:13А как вам это...
И поэтому сегодня в соборе была толпа дураков (иначе я их назвать в сегодняшних условиях не могу)?Honda2017 писав: ↑29 березня 2020, 19:27Не нужно читать нацистских листовок! Читай нормальные издания и будет тебе счастье. Не нагнетай обстановку, не натравливай людей друг на друга по религиозным предпочтениям. Мира твоему дому. Вот что в действительности:OlegLOA писав: ↑29 березня 2020, 16:13А как вам это...
Патріарх Московський і всієї Русі Кирило звернувся до вірних із закликом молитися вдома, а не в храмах, щоб убезпечити себе від хвороби в дні пандемії коронавірусу.
"Я закликаю вас, мої дорогі, найближчими днями, поки не буде особливого патріаршого благословення, утриматися від відвідування храмів, і, якщо вам хтось щось скаже, нагадайте приклад Марії Єгипетської", - цитує "Интерфакс" заяву після літургії в храмі Христа Спасителя.