Китайский вирус + Опрос!
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Китайский вирус + Опрос!
https://www.worldometers.info/coronavirus/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
новая карта от РНБО
https://covid19.rnbo.gov.ua/
Ситуація в лікарнях
https://health-security.rnbo.gov.ua/
Востаннє редагувалось 30 квітня 2021, 08:54 користувачем Master, всього редагувалось 24 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
Re: Китайский вирус + Опрос!
это потому что им ерефия самолеты с помощью не присылает, к гадалке не ходи...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Страна, которая каждый год по несколько раз разваливается (и пророчат ей очередные развалы), не может ничего присылать. Тем более - на самолётах. Так что - все логично.shutzpavel450 писав: ↑24 березня 2020, 20:13это потому что им ерефия самолеты с помощью не присылает, к гадалке не ходи...
Всё будет хорошо - я узнавал:)
-
- Досвідчений
- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 134 рази
- Master
- Легенда Форуму
У США прогнозують падіння ВВП на 50% і безробіття до 30%
https://finclub.net/ua/news/bankiri-ssh ... otsen.html
Понеділок, 23 березня 2020 15:10
Автор Финансовый клуб
Представники банківської сфери США прогнозують безпрецедентне падіння ВВП на 50% і зростання рівня безробіття в країні до 30% на тлі спалаху епідемії Covid-19.
Президент Федерального резервного банку Сент-Луїсу Джеймс Буллард передбачив безпрецедентне падіння ВВП США на 50% у другому кварталі цього року, а також зростання рівня безробіття до 30% (зараз близько 3%) через закриття підприємств і простоїв на виробництві, повідомляє Bloomberg.
«У період найсильнішої волатильності на ринку останнім може допомогти тільки грамотна фіскальна політика держави», - вважає банкір.
На його думку, компенсувати недоотриманий дохід за цей час в розмірі $2,5 трлн буде можливо лише за умови забезпечення сильного відновлення американської економіки.
Буллард додав, що ФРС докладе максимум зусиль, щоби підтримати ринки «на плаву».
Він також зробив особливий акцент на необхідності скоординованих дій між Конгресом і Білим домом щодо пакету стимулюючих заходів.
Минулого тижня ФРС вже реалізувала програми допомоги ринку цінних паперів і грошовому ринку, знизивши базові ставки майже до нуля, і пообіцяла збільшити свої казначейські зобов'язання як мінімум на $500 млрд, а іпотечні цінні папери - на $200 млрд.
«Спільна мета полягає в тому, щоб зберегти домогосподарства і підприємства в цілому за підтримки уряду. Це величезний шок, з яким ми намагаємося впоратися і утримати країну під контролем», - наголосив Буллард.
За його словами, центробанк США минулого тижня викупив $272 млрд державного боргу з понад $500 млрд, однак не зупиниться на цьому в разі неохідності.
Буллард також зазначив, що викуп ФРС боргових зобов'язань має забезпечити підтримку підприємствам, які намагаються повернути короткострокові борги. При цьому регулятор може розглянути можливість покупки інших корпоративних боргів.
Однак, на його думку, ФРС слід бути обережною з цією програмою та ретельно обирати, який борг викупати, щоб уникнути проблеми, аналогічній тій, що трапилася в єврозоні кілька років тому.
Буллард додав, що для підтримки малого бізнесу ФРС буде потрібна зовсім інша нова програма, на яку піде багато часу, тому слід використовувати вже існуючі програми кредитування.
Торкаючись вирішення проблеми звільнення працівників і безробіття, Буллард зауважив, що необхідно таке страхування від безробіття, які б покривало 100% втрачених доходів співробітників.
Прогноз Булларда виглядає гірше та страшніше всіх прогнозів, опублікованих до того. Так, JPMorgan Chase & Co. очікує, що валовий внутрішній продукт скоротиться в річному вимирі на 14% в період з квітня по червень, в той час як Bank of America бачить падіння на 12%, а Goldman Sachs Group Inc. - на 24%.
https://finclub.net/ua/news/bankiri-ssh ... otsen.html
Понеділок, 23 березня 2020 15:10
Автор Финансовый клуб
Представники банківської сфери США прогнозують безпрецедентне падіння ВВП на 50% і зростання рівня безробіття в країні до 30% на тлі спалаху епідемії Covid-19.
Президент Федерального резервного банку Сент-Луїсу Джеймс Буллард передбачив безпрецедентне падіння ВВП США на 50% у другому кварталі цього року, а також зростання рівня безробіття до 30% (зараз близько 3%) через закриття підприємств і простоїв на виробництві, повідомляє Bloomberg.
«У період найсильнішої волатильності на ринку останнім може допомогти тільки грамотна фіскальна політика держави», - вважає банкір.
На його думку, компенсувати недоотриманий дохід за цей час в розмірі $2,5 трлн буде можливо лише за умови забезпечення сильного відновлення американської економіки.
Буллард додав, що ФРС докладе максимум зусиль, щоби підтримати ринки «на плаву».
Він також зробив особливий акцент на необхідності скоординованих дій між Конгресом і Білим домом щодо пакету стимулюючих заходів.
Минулого тижня ФРС вже реалізувала програми допомоги ринку цінних паперів і грошовому ринку, знизивши базові ставки майже до нуля, і пообіцяла збільшити свої казначейські зобов'язання як мінімум на $500 млрд, а іпотечні цінні папери - на $200 млрд.
«Спільна мета полягає в тому, щоб зберегти домогосподарства і підприємства в цілому за підтримки уряду. Це величезний шок, з яким ми намагаємося впоратися і утримати країну під контролем», - наголосив Буллард.
За його словами, центробанк США минулого тижня викупив $272 млрд державного боргу з понад $500 млрд, однак не зупиниться на цьому в разі неохідності.
Буллард також зазначив, що викуп ФРС боргових зобов'язань має забезпечити підтримку підприємствам, які намагаються повернути короткострокові борги. При цьому регулятор може розглянути можливість покупки інших корпоративних боргів.
Однак, на його думку, ФРС слід бути обережною з цією програмою та ретельно обирати, який борг викупати, щоб уникнути проблеми, аналогічній тій, що трапилася в єврозоні кілька років тому.
Буллард додав, що для підтримки малого бізнесу ФРС буде потрібна зовсім інша нова програма, на яку піде багато часу, тому слід використовувати вже існуючі програми кредитування.
Торкаючись вирішення проблеми звільнення працівників і безробіття, Буллард зауважив, що необхідно таке страхування від безробіття, які б покривало 100% втрачених доходів співробітників.
Прогноз Булларда виглядає гірше та страшніше всіх прогнозів, опублікованих до того. Так, JPMorgan Chase & Co. очікує, що валовий внутрішній продукт скоротиться в річному вимирі на 14% в період з квітня по червень, в той час як Bank of America бачить падіння на 12%, а Goldman Sachs Group Inc. - на 24%.
Востаннє редагувалось 24 березня 2020, 22:17 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
- Master
- Легенда Форуму
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Женщина, получившая кодовое имя “Пациент 31”, заразила сразу около 1200 человек.
Выяснилось, что она была очень религиозной и продолжала ходить в церковь, несмотря на кашель и высокую температуру, игнорируя распоряжения корейских властей.
Выяснилось, что она была очень религиозной и продолжала ходить в церковь, несмотря на кашель и высокую температуру, игнорируя распоряжения корейских властей.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- shutzpavel450
- Експерт
на этом форуме только несколько руссо и шария - любов постоянно говорят о распаде рфии... вы типа друг-дружку цитируете и стебаете? потому что это выглядит именно так...AntohaCV писав: ↑24 березня 2020, 21:31Страна, которая каждый год по несколько раз разваливается (и пророчат ей очередные развалы), не может ничего присылать. Тем более - на самолётах. Так что - все логично.shutzpavel450 писав: ↑24 березня 2020, 20:13
это потому что им ерефия самолеты с помощью не присылает, к гадалке не ходи...
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Странно((shutzpavel450 писав: ↑24 березня 2020, 22:44на этом форуме только несколько руссо и шария - любов постоянно говорят о распаде рфии... вы типа друг-дружку цитируете и стебаете? потому что это выглядит именно так...
В среде патриотов ждут—не дождутся когда Кубань можна будет присоединять—— а ты только что об этом услышал?
пс. Я задавал вопрос "когда развалится Рашка" когда это еще не было мейнстримом))
- shutzpavel450
- Експерт
Это вы, зрители шария себя патриотами называете? Это слишком сложно...sergej1974007 писав: ↑24 березня 2020, 23:28Странно((shutzpavel450 писав: ↑24 березня 2020, 22:44
на этом форуме только несколько руссо и шария - любов постоянно говорят о распаде рфии... вы типа друг-дружку цитируете и стебаете? потому что это выглядит именно так...
В среде патриотов ждут—не дождутся когда Кубань можна будет присоединять—— а ты только что об этом услышал?
пс. Я задавал вопрос "когда развалится Рашка" когда это еще не было мейнстримом))
- телефонист
- Авторитет
- Дякував (ла): 436 разів
- Подякували: 487 разів
- В медицинском центре из-за нехватки одноразовых масок врачи обеззараживают их, а затем используют повторно!
- До чего теран страну довел! Даже на маски денег нету!
- Это Медицинский центр Университета Небраски, США!
- Ну что, молодцы, экономят средства, чтобы закупить нужные препараты.
Из серии "это другое"(цэ)
- До чего теран страну довел! Даже на маски денег нету!
- Это Медицинский центр Университета Небраски, США!
- Ну что, молодцы, экономят средства, чтобы закупить нужные препараты.
Из серии "это другое"(цэ)
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!