Это то да, если ты Samson... А когда чиновники свои люди, то никому ничего не приходится лизать!)Samson писав:За коверканье ника можно и БАН схлопотать! А взятки я никогда никому не давал и давать не буду. Но вот тебе этого не понять. Я тебя с собой в новую страну не возьму - твой удел - лизать жё*ы чиновников.Bodya_Hollywood писав:Samsun никогда не даёт взятку, потому что не имеет что давать..)
И как пишет здесь один умник - бггг :D
Довідка водія
- Bodya_Hollywood
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 61 раз
- Подякували: 103 рази
Re: Довідка водія
-
vov4ik_fast1
- Зацікавлений
*balabol* угу саме він. І ще його кращий друг кулявлоб. Вони вже так понавиводили, що люди при можливості порвали на куски, що одного, що другого.Samson писав:Кумовство, блин! Это все же дыра глубокая...но я Президенту верю! Он сможет вывести страну!Bodya_Hollywood писав:А когда чиновники свои люди, то никому ничего не приходится лизать!)
-
vov4ik_fast1
- Зацікавлений
ти можливо і так, якщо враховувати мову спілкування, а я точно не "маскалюга".Samson писав:Маскалюга?vov4ik_fast1 писав: *balabol* угу саме він. І ще його кращий друг кулявлоб. Вони вже так понавиводили, що люди при можливості порвали на куски, що одного, що другого.
-
Serik
- Активіст
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 18 разів
Почитавши відгуки, вирішив пройти сам. Проходив на Руській в пол.профоглядів. По ціні: нарколог-74грн. психіатр - 53грн. і в самій поліклініці 135грн.(не було групи крові, якщо є в паспорті то мінус 10грн). Ітого ~260грн. А "купити" пропонували за 450-480. По часу: один день на сертифікати у нарколога і психіатра, наступний день за півгодини пройшов усі кабінети і після обіду забрав результати аналізів і довідку.
-
vov4ik_fast1
- Зацікавлений
Хто може може медичну довідку водія(повністю) зробити якомога швидше,через знайомих, напишіть будь ласка на viber 0500166102,потрібно терміново!
Хто знає де можна взяти справку від психіатра? На Мусорські відмовились видавати (пропонував чи можна домовитись, не можна o_O), бо приписаний не в ЧЕ.
Востаннє редагувалось 22 січня 2020, 17:46 користувачем den4ik, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Приносиш довідку зі своєї райполіклініки, що не стоїш на обліку і на Мусоргського довідку дадуть.
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра