Ага, тоесть ты таки разделяешь мнение, что у людей не может быть своего мнения и все должны любить царя? А кто не любит царя - моральный урод? Эх... плохие новости у меня для тебя...kind писав: ↑03 січня 2020, 21:15А без прикола( вспоминаеться сразу Вакарчук -голосуй не по приколу) .разделяю полностью всё что "вытянул"-это не только моё субъективное видение(кому не всё равно,в отличии от тех для кого все и вся -п....ы) ,так сказать для большей убедительности, " для "дилетантов" которые не видят,не слышат и лезут "без мыла"с" штампами",ну а кто считает" бредом" тому я не -доктор ,без типа и без лёгких путей.
Новорічне Поздоровлення Президента Украіни.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 809 разів
Re: Новорічне Поздоровлення Президента Украіни.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
Речь не идёт про "рабское"восприятие и т.д., и т.п.,а про "бурю" в стакане.Касаемо своего мнения(убеждения- контролируемы фактами) -на вкус и цвет карандаши разные)
Востаннє редагувалось 04 січня 2020, 11:39 користувачем kind, всього редагувалось 1 раз.

- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Знаєш , РОДЕ , коли ти чи хтось інший викладає якийсь копіпаст то навіть якщо матеріал цілком і зрозумілий нібито він все одно представляє деяку множину можливих думок і ідей з фактами , кожні з яких кожен (з)розуміє і побачить по своєму … і відокремлено від теми як правило через відсутність вектора розгляду і натяків на його зв'язок із стрічкою поточних коментарів взагалі чи з якимось окремо … !
А тепер спробуйте цю туманність ще помножити на те що більшість людей здатні навіть чітко і правильно написане … сприймати абсолютно по своєму … то ви повинні зрозуміти що результат сухого копіпасту існує практично виключно в вашій уяві і для інших практично недоступний … , а викладений матеріал працює виключно сам по собі як він є … .
А тепер спробуйте цю туманність ще помножити на те що більшість людей здатні навіть чітко і правильно написане … сприймати абсолютно по своєму … то ви повинні зрозуміти що результат сухого копіпасту існує практично виключно в вашій уяві і для інших практично недоступний … , а викладений матеріал працює виключно сам по собі як він є … .
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Сергій часто посилався і згадував Яніну … без особливого пояснення що в ній такого … .
А по факту ми маємо об'єкт не вартий уваги в плані інфоджерела , до того множинно зкомпрометованого і явно заангажованого і з поганющими манерами … !
Хоча як об'єкт низькосортного вождєлєнія … може там потенціал і є . Але для мене він абсолютно нівельований усім іншим , з нею пов'язаним … .
Коли Сергій сам був неодноразово скромпрометований тими ж гріхами , котрі він пред'являє Дерзкому … , то я сприймаю всі подібні "претезіії" як спробу конкуренції в межах одного "поля ягід" … без особливих натяків на системну протилежність … !
А по факту ми маємо об'єкт не вартий уваги в плані інфоджерела , до того множинно зкомпрометованого і явно заангажованого і з поганющими манерами … !
Хоча як об'єкт низькосортного вождєлєнія … може там потенціал і є . Але для мене він абсолютно нівельований усім іншим , з нею пов'язаним … .
Коли Сергій сам був неодноразово скромпрометований тими ж гріхами , котрі він пред'являє Дерзкому … , то я сприймаю всі подібні "претезіії" як спробу конкуренції в межах одного "поля ягід" … без особливих натяків на системну протилежність … !
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
А можна один наглядний приклад де "Сергій був скомпроментований тими ж гріхами"?—— це ж напевно я десь копіпастив?——TAZIT писав: ↑04 січня 2020, 11:54Сергій часто посилався і згадував Яніну … без особливого пояснення що в ній такого … .
Можна зсилку на саме копіпаст?
Якийсь твіт?
пс. Але саме так щоб був голий твіт без мого коммента до нього?
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Як мінімум парочку разів я прямо писав вам про таке … .sergej1974007 писав: ↑04 січня 2020, 13:19А можна один наглядний приклад де "Сергій був скомпроментований тими ж гріхами"?—— це ж напевно я десь копіпастив?——
Можна зсилку на саме копіпаст?
Якийсь твіт?
пс. Але саме так щоб був голий твіт без мого коммента до нього?
Але , пробачте , я не маю звички спеціяльно збирати подібний компромат десь в окрему папочку … . Хоча при певній статистиці … я все таки і не забуваю про таке .
Чому ви думаєте що мова виключно про твіт-и ?
У вашому випадку то були просто ссилочки … , що системно є абсолютно тим же . А потім ви дещо виправились , пане Сергію , чи самі по собі чи і мені краплю завдяки , і стали помічати подібні прояви , особливо після пари моментів коли я прямо якось казав подібне і на адресу того ж Дєрзкого … . То для вас виявився дуже смачний об'єкт , і очевидно настільки що допоміг вам виправитися . Тут вам безперечний плюсик !
А от ні Дєрзкій ні Сулейман очевидно абсолютно невиправні , в межах цього форуму так точно … ! І тут не тільки і не стільки в них справа … .
Як комусь дуже треба фактаж і готові поставити 1000§ що я його не знайду … то я готовий постаратися вам його надати … . В іншому випадку не бачу сенсу витрачати на це свій час … і вам доведеться вірити чи не вірити поки що моєму слову … , або перевіряти все самому і пробувати спростувати те що кажу я чи колись небудь за весь час … .
В історії є чимало цікавих моментів … , через котрі місцева адміністрація сикує викласти нашу історію як вона була , є і продовжує приховуватися в онлайн режимі … .
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!
- shutzpavel450
- Експерт
- Дякував (ла): 395 разів
- Подякували: 958 разів
Внук - деду:
- Діду, а в тебе є твіттер?
- Був колись, але я його вилікував...
- Ты просто ненавидишь все русское!