Де Ви купуєте домашні копченості та ковбаси?
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 352 рази
- Подякували: 966 разів
Re: Де Ви купуєте домашні копченості та ковбаси?
Вибачте що не по темі, але правильно Роша казати. Колись там румуни вирощували помідори, а рошу - це червоний колір румунською.
...............
А по темі - немає нічого краще чим мама коптить. Навіть подумував відкрити магазин з копченостями, але вона вже у поважному віці, пізновато бізнес починати. До речі коптити самому зовсім не складно, головне дотримуватись технології, ну і ще пару секретів. Набагато важче знайти натуральне мясо, бо в основному продається все вигодуване на сухих кормах, ну і без антибіотиків думаю там не обходиться. Звичайна справа в селі, коли одну свиню годують окремо для себе, а 2-3 чи більше годують сух-пайком на продаж
Отака х...ня, малята
- -KN-
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 215 разів
Вибачте що не по темі, алеДід Панас писав: ↑13 грудня 2019, 02:21Вибачте що не по темі, але правильно Роша казати. Колись там румуни вирощували помідори, а рошу - це червоний колір румунською.
...............
А по темі - немає нічого краще чим мама коптить. Навіть подумував відкрити магазин з копченостями, але вона вже у поважному віці, пізновато бізнес починати. До речі коптити самому зовсім не складно, головне дотримуватись технології, ну і ще пару секретів. Набагато важче знайти натуральне мясо, бо в основному продається все вигодуване на сухих кормах, ну і без антибіотиків думаю там не обходиться. Звичайна справа в селі, коли одну свиню годують окремо для себе, а 2-3 чи більше годують сух-пайком на продаж![]()
:
Роша - в австрійський період до цього передмістя, населеного, переважно, німцями - вихідцями зі Швабії, вела від центральної частини міста вулиця Рошоша /нині вул, 29 березня/. Сьогодні приїжджим та молодим поколінням городян назва передмістя сприймається як покруч від рос. "роща". Плутанину в етимологію внесло й перейменування, штучно запроваджене за сталінських часів, на Красногоровку /за документами - на Червоне/. Таким чином, назва виводилася від молд. "рош", "рошу" - "червоний". А між тим споконвічне ім’я цього поселення звучало цілком по-слов’янськи: Рошоши /1785/, Рошош /1795/. Остання форма вживалася місцевим населенням ще на пам’яті старшого покоління.
Ігор ЧЕХОВСЬКИЙ. "Походження назви Чернівці"
...............
А по темі - "відкрити магазин з копченостями" - гораздо прибыльнее чем копаться в топонимике.
Храни нас Бог от дураков с активной жизненной позицией.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kind
- Забанен навсегда
- kind
- Забанен навсегда
извините,что не по теме-не к статусности(к лицу,по возрасту)занудство)Дід Панас писав: ↑13 грудня 2019, 02:21Вибачте що не по темі, але правильно Роша казати. Колись там румуни вирощували помідори, а рошу - це червоний колір румунською.
...............
А по темі - немає нічого краще чим мама коптить. Навіть подумував відкрити магазин з копченостями, але вона вже у поважному віці, пізновато бізнес починати. До речі коптити самому зовсім не складно, головне дотримуватись технології, ну і ще пару секретів. Набагато важче знайти натуральне мясо, бо в основному продається все вигодуване на сухих кормах, ну і без антибіотиків думаю там не обходиться. Звичайна справа в селі, коли одну свиню годують окремо для себе, а 2-3 чи більше годують сух-пайком на продаж![]()

- Дід Панас
- Адміністратор
Ну і хто тут копається ?-KN- писав: ↑13 грудня 2019, 04:58Вибачте що не по темі, алеДід Панас писав: ↑13 грудня 2019, 02:21
Вибачте що не по темі, але правильно Роша казати. Колись там румуни вирощували помідори, а рошу - це червоний колір румунською.
...............
:
Роша - в австрійський період до цього передмістя, населеного, переважно, німцями - вихідцями зі Швабії, вела від центральної частини міста вулиця Рошоша /нині вул, 29 березня/. Сьогодні приїжджим та молодим поколінням городян назва передмістя сприймається як покруч від рос. "роща". Плутанину в етимологію внесло й перейменування, штучно запроваджене за сталінських часів, на Красногоровку /за документами - на Червоне/. Таким чином, назва виводилася від молд. "рош", "рошу" - "червоний". А між тим споконвічне ім’я цього поселення звучало цілком по-слов’янськи: Рошоши /1785/, Рошош /1795/. Остання форма вживалася місцевим населенням ще на пам’яті старшого покоління.
Ігор ЧЕХОВСЬКИЙ. "Походження назви Чернівці"
...............
А по темі - "відкрити магазин з копченостями" - гораздо прибыльнее чем копаться в топонимике.![]()
Отака х...ня, малята
- Дід Панас
- Адміністратор
Хлопче, не потрібно так близько брати зображення на аві до голови, краще скажи щось по темі цікавого.kind писав: ↑13 грудня 2019, 10:10извините,что не по теме-не к статусности(к лицу,по возрасту)занудство)Дід Панас писав: ↑13 грудня 2019, 02:21
...............
Отака х...ня, малята
-
OlegLOA
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
По теме - на Зеленой по воскресеньям чуть выше верхнего входа стоит дядька который продает копченую рыбу. Вроде как сам коптит... Рыбка вкусная :)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2878 разів
так ты там каждое воскресение?
(за рыбой ? или ...)
да, а рыба у него откуда ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.