Населений Пункт.
У кого инет от ИНТЕЛЕКТ ?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
Re: У кого инет от ИНТЕЛЕКТ ?
у моих соседей в основном гольфстрим...
жалоб не слыхал.
менять шило на мыло пока не собираюсь.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Вже 2 роки користуюсь, в селі....пропадає на годину 1- 2 рази в місяць, часом буває частіше, коли в центрі села немає світла а всюди є....платив відразу за 2 роки, вийшла скидка непогана
Отправлено с моего Redmi Note 5 через Tapatalk
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
У моей тещи Интеллект в селе. Подключены по PON. Пропадает не часто - пару раз в год. Единственный недостаток - невозможно включить аванс через кабинет на сайте, если заходишь в него из-под сети другого провайдера.
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- AntohaCV
- Поважний користувач
Ого, Укртелеком обогнал Интеллект! Невероятно! :)Master писав: ↑03 грудня 2014, 10:12http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=13350andrey_mix1982 писав:Интересует у кого проводной инет. Как у них стабильность работы ? Перебои часто бывают ?
- AntohaCV
- Поважний користувач
Если не секрет, что у Вас за район? Кроме Интеллект больше ничего нет?andrey_mix1982 писав: ↑03 грудня 2014, 10:02Интересует у кого проводной инет. Как у них стабильность работы ? Перебои часто бывают ?
- AntohaCV
- Поважний користувач
... да ещё белым и потресканым:)Midi-Fighter писав: ↑03 грудня 2014, 14:13у мамолога в некоторых районах города еще вполне, там где новым, а не б.у. кабелем подключали ))))Tyrex7 писав:
Мамолог? :D :D :D
А дешевше в Інтелекті хіба, що наперед здається на рік оплочувати - тоді - 20 чи - 30%. Треба в них поспитати.
- Master
- Легенда Форуму
вот и новые цены
Шановні абоненти, повідомляємо, що у зв'язку з суттєвим підняттям плати за сумісний підвіс по електроопорам і подорожчанням видачі дозвільних документів та інших складових собівартості надання послуги інтернету ТОВ "Інтелект Груп" змушені підвищити вартість тарифних планів з 01 січня 2020 року. Нагадуємо, що для наших абонентів продовжує діяти програма лояльності, завдяки якій можна заощадити кошти. Нашими спеціалістами створена велика кількість тарифних планів, завдяки яким Ви можете підібрати оптимальний для себе. Крім того наша компанія приділяє і надалі буде приділяти увагу якості надання наших послуг. Дякуємо що ви з нами, і щиро вітаємо з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим.
Роз'яснення: Згідно ст.17 п.7 Закону України " Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж" прописана чітка прив'язка до мінімальної заробітної плати ( збільшення з 4173 станом на 01.01.2019 грн до 4723 грн станом на 01.01.2020) тобто на 13,2 % тобто вартість сумісного підвісу по електроопорам збільшується на аналогічну величину за кожну опору. Це одна з основних статтей витрат собівартості послуги. Відповідно, пропорційне підвищення тарифних планів
я успел проплатить на год вперед...
Шановні абоненти, повідомляємо, що у зв'язку з суттєвим підняттям плати за сумісний підвіс по електроопорам і подорожчанням видачі дозвільних документів та інших складових собівартості надання послуги інтернету ТОВ "Інтелект Груп" змушені підвищити вартість тарифних планів з 01 січня 2020 року. Нагадуємо, що для наших абонентів продовжує діяти програма лояльності, завдяки якій можна заощадити кошти. Нашими спеціалістами створена велика кількість тарифних планів, завдяки яким Ви можете підібрати оптимальний для себе. Крім того наша компанія приділяє і надалі буде приділяти увагу якості надання наших послуг. Дякуємо що ви з нами, і щиро вітаємо з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим.
Роз'яснення: Згідно ст.17 п.7 Закону України " Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж" прописана чітка прив'язка до мінімальної заробітної плати ( збільшення з 4173 станом на 01.01.2019 грн до 4723 грн станом на 01.01.2020) тобто на 13,2 % тобто вартість сумісного підвісу по електроопорам збільшується на аналогічну величину за кожну опору. Це одна з основних статтей витрат собівартості послуги. Відповідно, пропорційне підвищення тарифних планів
я успел проплатить на год вперед...
- Master
- Легенда Форуму
Более года как имею дисконтную карту от ИНТЕЛЕКТ
даже забыл об этом ...
но сегодня случайно увидел
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 45782&z=13
оно работает?
даже забыл об этом ...
но сегодня случайно увидел
https://www.google.com/maps/d/viewer?mi ... 45782&z=13
оно работает?
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Я на днях оплачував на 2 роки, ціна ще стара, і -35% від суми....получилось непогано
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,