А кто чистит гнилую рыбу ?
Зеленский: с 1 декабря содрать три шкуры с бедняков ("посилення відповідальності")
Модератор: sim72pin
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Re: Зеленский: с 1 декабря содрать три шкуры с бедняков ("посилення відповідальності")
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Зеленский: с 1 декабря содрать три шкуры с бедняков ("посилення відповідальності")
У нас є кому швиденько чистити як тільки якась голова вже підгнила … !
Поговорка "в Украине налоги платят только лохи" становится всё актуальней. Олигархам - офшоры, народу - поборы! Не, ну а чего вы хотели выбирая президента по роли в сериале?
- Master
- Легенда Форуму
и что теперь ?
было
Стаття 265 Відповідальність за порушення законодавства про працю
…
Юридичні та фізичні особи - підприємці, які використовують найману працю, несуть відповідальність у вигляді штрафу в разі:
фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві, та виплати заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків - у тридцятикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення;
стало
Стаття 265 Відповідальність за порушення законодавства про працю
…
Юридичні та фізичні особи - підприємці, які використовують найману працю, несуть відповідальність у вигляді штрафу в разі:
фактичного допуску працівника до роботи без оформлення трудового договору (контракту), оформлення працівника на неповний робочий час у разі фактичного виконання роботи повний робочий час, установлений на підприємстві, та виплати заробітної плати (винагороди) без нарахування та сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та податків вчиненого вперше - тягнуть за собою письмове попередження
Штрафні санкції за правопорушення, передбаченого абзацом другим частини другої статті 265 цього Кодексу, вчиненого повторно, протягом 365 днів з дати винесення письмового попередження, встановлюються у чотирьохкратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення
…
недотримання мінімальних державних гарантій в оплаті праці - у двократному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої законом на момент виявлення порушення, за кожного працівника, щодо якого скоєно порушення;
кому таки интересно читайте тут
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 233&skl=10
Где посылення ?
где три шкуры??
- Master
- Легенда Форуму
Дерзкий писав: ↑29 вересня 2019, 21:46С 1 декабря 2019 года в Украины стартует шоу "найди у нищего три копейки", олигархат продолжит эксплуатировать и присваивать Народные богатства, и получать возврат НДС, а самые бедные платить 41,5% со своих зарплат. Ждите проверок!!! В указе об этом так:
"зменшення нелегальної зайнятості, зокрема шляхом детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, запровадження механізмів стимулювання роботодавців легалізувати оформлення трудових договорів, посилення відповідальності за порушення законодавства про працю та порушення платником податків порядку подання інформації про фізичних осіб - платників податків;"
И как результат, на 100 тысяч просмотров - одни возмущения, и ни одного коммента о том, какой президент у нас молодой лидер, порядочный человек и бубочка.
- Master
- Легенда Форуму
- Master
- Легенда Форуму