У Чернівцях активісти перекрили вулицю

Обговорення останніх новин в регіоні
Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Re: У Чернівцях активісти перекрили вулицю

Повідомлення Irbis » 21 червня 2019, 10:49

Вулицю Хотинську знову перекривають! Активісти оголошують про безстрокову акцію

Початок акції анонсують на 24 червня 2019 року. Про це пише громадський активіст Юрій Ковалець. "Інформуємо Вас про початок безстрокової акції з перекриття вул. Хотинської , яке відбудеться 24 червня 2019 року. Дані заходи носять вимушений характер. Наші вимоги чіткі та незмінні : термінове виділення коштів на капітальний ремонт вул. Хотинської. Просимо Вас з розумінням ставитись до тимчасових незручностей, але саме в такий спосіб можливо влада почує свою громаду. Всі інші методи вичерпані!!!!! Ми діємо виключно в інтересах мешканців м. Чернівці та області, без політичних гасел та передвиборчої агітації. Просимо небайдужих мешканців долучатись до нас та почути від влади відповіді на запитання на місці проведення акції. Збір громади 24.06.2019 о 8.00 біля ресторану «Версаль»" - йдеться у повідомленні активіста.
Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/vulic ... ciyu-46210. Сайт http://acc.cv.ua/

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 963 рази
Подякували: 1647 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 21 червня 2019, 11:35

Как на меня Хотинская ещё далеко не самая плохая улица по качеству дороги
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 21 червня 2019, 12:06

Sl@vcheg писав:
21 червня 2019, 11:35
Как на меня Хотинская ещё далеко не самая плохая улица по качеству дороги
согласен, я там даже наваливаю местами. А вот кармелюкааааа... там даже мне сложновато. Особенно между Герцена и вербеной.

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 21 червня 2019, 13:06

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 09:26 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 21 червня 2019, 13:23

а я не поддерживаю эти акции. Права одних людей заканчиваются там, где начинают нарушатся права других людей. Почему они ущемляют моё право свободного передвижения? Почему я должен просырать деньги на не заключённых контрактах, ведь я не успел на встречу из-за таких "гражданских деятелей"? Пусть делают в правовом поле, не ущемляя права других людей.

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 21 червня 2019, 13:29

Nero писав:
21 червня 2019, 13:23
а я не поддерживаю эти акции. Права одних людей заканчиваются там, где начинают нарушатся права других людей. Почему они ущемляют моё право свободного передвижения? Почему я должен просырать деньги на не заключённых контрактах, ведь я не успел на встречу из-за таких "гражданских деятелей"? Пусть делают в правовом поле, не ущемляя права других людей.
Також підтримую таку думку. Правильніше було би пікетувати департамент, який за це відповідає і не пускати чиновників додому, поки не досягнеться мета.
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 21 червня 2019, 14:01

Nero писав:
21 червня 2019, 13:23
такие протесты всегда будут кому то мешать жить, но это до тех пор, пока проблема не заставит выйти на подобную акцию вас лично... поэтому относитесь с терпением к протостующим, если они отстаивают социальные потребности...
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 21 червня 2019, 14:49

это неправильно. Заставлять страдать других, если плохо вам. Мне ЖЕК не хочет делать крышу. Пойду заварю соседям двери. И буду заваривать ему двери, пока мне не сделают крышу.
Чисто украинская позиция - якщо мені погано, то нехай і іншим буде погано.

Irbis
Забанен навсегда
Дякував (ла): 495 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Irbis » 21 червня 2019, 20:40

Я поддерживаю любые акции, на которых население дрючит ленивую и бездеятельную власть.

И готов пожертвовать личными удобствами ради достижения важных для общества целей.

Если бы во времена папаши Пельменя люди перекрыли дорогу, папаше на бюро обкома партии порвали бы сраку - и правильно сделали. А нам Пельмень сейчас начинает рассказывать о каких-то нерешаемых Вселенских Проблемах. Ты какого луя сидишь в том кресле и получаешь немалую зарплату? Чтобы я слушал, какие плохие Продан с Бешлеем? Поднял жопу и побежал решать проблемы, а не доставать нытьём.

Comrad
Досвідчений
Дякував (ла): 47 разів
Подякували: 91 раз

Повідомлення Comrad » 21 червня 2019, 20:54

Пусть чинят улицы. Стыдно уже ездить по этому городу(((

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”