Кулинария

Якщо бажаєш зробити щось добре, - зроби це сам!
Аватар користувача
TAZIT
Доцент
Повідомлень: 9931
З нами з: 27 листопада 2012, 23:42
Звідки: CV.UA
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Re: Кулинария

Повідомлення TAZIT » 16 березня 2018, 09:00

В Сильпо из заквасок только йогурто-кефиры и остались ... . Раньше в ассортименте много что было , включая квас и будзы разные ... .
Если хорошенько на ОЛХ и аукционах поискать то найти можно ... . По 2..5 гр пакетики вроде ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

velorun
Забанен навсегда
Повідомлень: 12
З нами з: 12 березня 2019, 11:58
Подякували: 1 раз

Re: Кулинария

Повідомлення velorun » 19 березня 2019, 13:22

Цікаві рецепти

Oliftina
Забанен навсегда
Повідомлень: 2
З нами з: 20 березня 2019, 15:48
Контактна інформація:

Re: Кулинария

Повідомлення Oliftina » 20 березня 2019, 16:12

Лазанья з тунцем - ням-ням)))

Oliftina
Забанен навсегда
Повідомлень: 2
З нами з: 20 березня 2019, 15:48
Контактна інформація:

Re: Кулинария

Повідомлення Oliftina » 20 березня 2019, 16:18

Часто беру цікаві рецепти на Всеукраїнській електронній енциклопедії. Багатенько їх там. Готувати - не переготувати)))

Аватар користувача
Rassel
Експерт
Повідомлень: 7923
З нами з: 25 листопада 2012, 11:49
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Кулинария

Повідомлення Rassel » 25 квітня 2019, 14:46

В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Аватар користувача
Pan1sh3r
Досвідчений
Повідомлень: 615
З нами з: 28 листопада 2012, 22:22
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 33 рази

Re: Кулинария

Повідомлення Pan1sh3r » 25 квітня 2019, 14:53

Oliftina писав:
20 березня 2019, 16:12
Лазанья з тунцем - ням-ням)))
Тунець то смачно) Головне тунець не часто їсти, так як в ньому міститься ртуть.

Аватар користувача
jusika
Новачок
Повідомлень: 30
З нами з: 05 травня 2020, 15:17
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Re: Кулинария

Повідомлення jusika » 20 жовтня 2020, 16:21

13ый воин писав:
31 січня 2013, 15:00
Вот из жизни - часто советуют смочить водой нож перед резкой лука, сколько не пробовал - вечно слезу текут все равно (, у кого получалось без слез?
як була малою постійно плакала, зараз - ні, раніше різала цибулю біля раковини - пускала воду, зараз навіть без води, дуже рідко коли заходить в очі, в основному коли тупий ніж, тому для цього діла є в мене тоненький и гострий ніж ;-)

Аватар користувача
jusika
Новачок
Повідомлень: 30
З нами з: 05 травня 2020, 15:17
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Re: Кулинария

Повідомлення jusika » 20 жовтня 2020, 16:27

Rassel писав:
25 квітня 2019, 14:46
вспомнить бы об этом на Пасху

Аватар користувача
ЖаннаЖанна
Досвідчений
Повідомлень: 568
З нами з: 01 травня 2020, 23:14
Дякував (ла): 660 разів
Подякували: 174 рази

Re: Кулинария

Повідомлення ЖаннаЖанна » 26 жовтня 2020, 00:30

Pan1sh3r писав:
25 квітня 2019, 14:53
Головне тунець не часто їсти, так як в ньому міститься ртуть.
Де ви цю ерись знаходите? Скажіть ще що мед після термообробки стає отруйним...

Аватар користувача
Дід Панас
Адміністратор
Повідомлень: 4834
З нами з: 10 серпня 2018, 00:31
Звідки: Чернівці
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Re: Кулинария

Повідомлення Дід Панас » 26 жовтня 2020, 01:32

Просто, швидко, смачно
599EEF5D-F294-4489-8E08-F8F15076E9C6.jpeg
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Зроби сам”