Хм, чомусь вуличні коти просто так не нападають на людей! Чому, несучи свого котика до ветеринара в переносці до ветеринара я маю боятися бродячих собак, які побачать кота і кинуться на мене? Чому просто йдучи вночі по вулиці я маю прислухатися чи ніде на мене не біжить дурний пес? І просто так кидаються, коли йдеш за кілька метрів від них, не дивишся на них, не чіпаєш. Вони нагадують бидло гопників. Є собаки добрі і хорші, а є такі що кидаються просто так і це нерідкі випадки. Чи постійно носити з собою відлякувачі собак/газові балончики чи ще щось для самозахисту?Seven7seven писав: ↑19 квітня 2019, 15:24Почніть із себе, а потім за інших говоріть. От я не бачу нічого хорошого у вбивстві тварин.
Якщо є продячі собаки, то не треба їх гнобити - вони не винні, що їх хтось викинув на вулиці або вони народились на вулиці!!!
Що почніть з себе? Особисто я тварин на вулицю не викидав і не збираюся. Коли моя киця народить перший раз то кошенят я пороздаю в добрі руки (а вона в мене породиста) а далі стерилізую.
Собака не винна? Собака винна в тому, що кидається на людину, яка ту собаку не чіпає! Одна справа, коли ти підходиш до собаки і починаєш її просто так бити чи знущатись і вона дає відповідь, а друга коли ти йдеш і нікого не чіпаєш! Собака це не вовк і вона в лісі не живе!