У Чернівцях бездомний пес покусав чиновницю міськради (фото)

Обговорення останніх новин в регіоні
Pan1sh3r
Досвідчений
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 33 рази

Re: У Чернівцях бездомний пес покусав чиновницю міськради (фото)

Повідомлення Pan1sh3r » 22 квітня 2019, 11:47

Seven7seven писав:
19 квітня 2019, 15:24
Почніть із себе, а потім за інших говоріть. От я не бачу нічого хорошого у вбивстві тварин.
Якщо є продячі собаки, то не треба їх гнобити - вони не винні, що їх хтось викинув на вулиці або вони народились на вулиці!!!
Хм, чомусь вуличні коти просто так не нападають на людей! Чому, несучи свого котика до ветеринара в переносці до ветеринара я маю боятися бродячих собак, які побачать кота і кинуться на мене? Чому просто йдучи вночі по вулиці я маю прислухатися чи ніде на мене не біжить дурний пес? І просто так кидаються, коли йдеш за кілька метрів від них, не дивишся на них, не чіпаєш. Вони нагадують бидло гопників. Є собаки добрі і хорші, а є такі що кидаються просто так і це нерідкі випадки. Чи постійно носити з собою відлякувачі собак/газові балончики чи ще щось для самозахисту?

Що почніть з себе? Особисто я тварин на вулицю не викидав і не збираюся. Коли моя киця народить перший раз то кошенят я пороздаю в добрі руки (а вона в мене породиста) а далі стерилізую.

Собака не винна? Собака винна в тому, що кидається на людину, яка ту собаку не чіпає! Одна справа, коли ти підходиш до собаки і починаєш її просто так бити чи знущатись і вона дає відповідь, а друга коли ти йдеш і нікого не чіпаєш! Собака це не вовк і вона в лісі не живе!

Seven7seven
Активіст
Дякував (ла): 68 разів
Подякували: 24 рази

Повідомлення Seven7seven » 22 квітня 2019, 11:58

Pan1sh3r писав:
22 квітня 2019, 11:47
Seven7seven писав:
19 квітня 2019, 15:24
Почніть із себе, а потім за інших говоріть. От я не бачу нічого хорошого у вбивстві тварин.
Якщо є продячі собаки, то не треба їх гнобити - вони не винні, що їх хтось викинув на вулиці або вони народились на вулиці!!!
Хм, чомусь вуличні коти просто так не нападають на людей! Чому, несучи свого котика до ветеринара в переносці до ветеринара я маю боятися бродячих собак, які побачать кота і кинуться на мене? Чому просто йдучи вночі по вулиці я маю прислухатися чи ніде на мене не біжить дурний пес? І просто так кидаються, коли йдеш за кілька метрів від них, не дивишся на них, не чіпаєш. Вони нагадують бидло гопників. Є собаки добрі і хорші, а є такі що кидаються просто так і це нерідкі випадки. Чи постійно носити з собою відлякувачі собак/газові балончики чи ще щось для самозахисту?

Що почніть з себе? Особисто я тварин на вулицю не викидав і не збираюся. Коли моя киця народить перший раз то кошенят я пороздаю в добрі руки (а вона в мене породиста) а далі стерилізую.

Собака не винна? Собака винна в тому, що кидається на людину, яка ту собаку не чіпає! Одна справа, коли ти підходиш до собаки і починаєш її просто так бити чи знущатись і вона дає відповідь, а друга коли ти йдеш і нікого не чіпаєш! Собака це не вовк і вона в лісі не живе!
Нафіг пости робити в соц.мережах?
Чиновницю покусали, що тут такого. Не кажу що всі чиновники погані, але, але....
Немаю бажання із вами сперичатись.
Я ще раз наголошую - форум щоб :-D (писав десь в темі)

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 22 квітня 2019, 13:33

Seven7seven писав:
22 квітня 2019, 11:58
Нафіг пости робити в соц.мережах?
Чиновницю покусали, що тут такого. Не кажу що всі чиновники погані, але, але....
Немаю бажання із вами сперичатись.
Я ще раз наголошую - форум щоб :-D (писав десь в темі)
У данному випадку не важливо чиновниця вона чи вчитель або домогосподарка. Пости в соцмережах у таких випадках робляться аби висловити своє обурення, та можливо якось спонукати вирішувати проблему.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Seven7seven
Активіст

Повідомлення Seven7seven » 22 квітня 2019, 15:02

KVadik писав:
22 квітня 2019, 13:33
У данному випадку не важливо чиновниця вона чи вчитель або домогосподарка. Пости в соцмережах у таких випадках робляться аби висловити своє обурення, та можливо якось спонукати вирішувати проблему.
Обурення кому?! Пост для ляйків чи поділитись історією з кимось... влада, якщо читае ці пости, то *censored2* щось змінять.
Це те саме, що тут на форумі... байдужість до майже всього :-o
А ще попкорн можна поїсти ;-)

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 22 квітня 2019, 15:08

Seven7seven писав:
22 квітня 2019, 15:02
KVadik писав:
22 квітня 2019, 13:33
Обурення кому?! Пост для ляйків чи поділитись історією з кимось... влада, якщо читае ці пости, то *censored2* щось змінять.
А ще попкорн можна поїсти ;-)
"Немаю бажання із вами сперичатись." :-P
Смачного.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Pan1sh3r
Досвідчений
Дякував (ла): 143 рази
Подякували: 33 рази

Повідомлення Pan1sh3r » 22 квітня 2019, 15:44

Seven7seven писав:
22 квітня 2019, 15:02
Навіщо? Як для прикладу - можливо хтось ініціює електронну петицію з пропозиціями. Або подання загальних скарг всіх потерпілих.

Seven7seven
Активіст

Повідомлення Seven7seven » 23 квітня 2019, 13:44

KVadik писав:
19 квітня 2019, 20:54
"То може ти і м'яса не їси?" (С)
Займаюся канібалізмом поганих людей :-D

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 23 квітня 2019, 18:41

Seven7seven писав:
23 квітня 2019, 13:44
KVadik писав:
19 квітня 2019, 20:54
"То може ти і м'яса не їси?" (С)
Займаюся канібалізмом поганих людей :-D
А, так вы из тех, кому собаки дороже людей.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 квітня 2019, 18:45

В не которое время мне доставляло владельцев 2-3 питомцев ставить перед вопросом - мол если будет какой то катаклизм, то какого питомца ты съешь первым, а какого - вторым?

Потом один человек так нехорошо на меня посмотрел и сказал, что с плохих людей получаются отличные котлеты. И я перестал троллить подобными вопросами.

shutzpavel450
Експерт
Дякував (ла): 395 разів
Подякували: 958 разів

Повідомлення shutzpavel450 » 23 квітня 2019, 18:51

kreativ писав:
23 квітня 2019, 18:45
В не которое время мне доставляло владельцев 2-3 питомцев ставить перед вопросом - мол если будет какой то катаклизм, то какого питомца ты съешь первым, а какого - вторым?

Потом один человек так нехорошо на меня посмотрел и сказал, что с плохих людей получаются отличные котлеты. И я перестал троллить подобными вопросами.
надо пересмотреть "Молчание Ягнят"
- Ты просто ненавидишь все русское!
- Вы просто называете русским все то, что я ненавижу!

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”