Температурный коэффициент за газ
-
- Зацікавлений
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 разів
Re: Температурный коэффициент за газ
Так я заявление написал когда ещё не до конца вник в этот вопрос. И меня выбесило что влепили меньше 0,5 метра, если по факту 2,6 метра.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
А в чем проблема? Тебя заставляют платить больше чем по счётчику и по тарифам?al-deathman писав: ↑26 лютого 2019, 17:09Так я заявление написал когда ещё не до конца вник в этот вопрос. И меня выбесило что влепили меньше 0,5 метра, если по факту 2,6 метра.
П.с. а, и если да - то насколько отличаются цифры?
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2872 рази
да больше , на 3-4 %kreativ писав: ↑26 лютого 2019, 17:49А в чем проблема? Тебя заставляют платить больше чем по счётчику и по тарифам?al-deathman писав: ↑26 лютого 2019, 17:09Так я заявление написал когда ещё не до конца вник в этот вопрос. И меня выбесило что влепили меньше 0,5 метра, если по факту 2,6 метра.
П.с. а, и если да - то насколько отличаются цифры?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Все эти возможные коэффициенты куда меньшие нежели те объёмы воздуха которые они могут в трубу вкачать без последствий ... !
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
То есть, если счет за газ условные 1к грн/месяц, то цена этих всех телодвижений - 30-40 грн?
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
Да , Креатив . Но в среднем значительно меньше ... .
Газовый монополист наконец задумался о том что он с навара пару процентов теряет ... и решил их возвращать с помощью вот такого вот геморроя ... .
Они наверное ещё не в курсе что во многоэтажках и хорошо отапливаемых помещениях , и особенно в кухнях , средняя температура за год существенно выше чем +20 ... . Что будет когда люди это раскусят ... я даже не знаю ... .
Газовый монополист наконец задумался о том что он с навара пару процентов теряет ... и решил их возвращать с помощью вот такого вот геморроя ... .
Они наверное ещё не в курсе что во многоэтажках и хорошо отапливаемых помещениях , и особенно в кухнях , средняя температура за год существенно выше чем +20 ... . Что будет когда люди это раскусят ... я даже не знаю ... .
Востаннє редагувалось 26 лютого 2019, 18:29 користувачем TAZIT, всього редагувалось 2 разів.
- Master
- Легенда Форуму
Да .
Но ...
Помножь это на потребителей.
И прозреешь.
- Master
- Легенда Форуму
Нацкомісія перевірить 20 облгазів в 15 областях України
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, починає масштабну перевірку 20 облгазів в 15 областях України за завищеними сумами в платіжках. Про це повідомила у вівторок, 5 березня 2019 року, голова НКРЕКУ Оксана Кривенко в Twitter.
Ми починаємо широкомасштабну перевірку 20 облгазів в 15 областях щодо справедливості платіжок", - написала вона.
Зокрема, будуть перевірені облгази у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Сумській, Харківській, Хмельницькій, Чернігівській та Чернівецькій областях.
"Тому в першій декаді березня ми починаємо широкомасштабну перевірку виконання рішення НКРЕКУ щодо заборони операторам ГРС здійснювати донарахування обсягів природного газу за приведення до стандартних умов. Перевірка триватиме п'ять днів, в ході якої ми проведемо детальний аналіз фактичного споживання газу населенням і виставлених рахунків. У разі виявлених порушень будуть прийняті відповідні санкції. Результати перевірки будуть публічно оприлюднені і обговорені", - уточнила Кривенко у Facebook.
Голова НКРЕКУ розповіла передісторію, через що вирішили перевірити облгази. "У жовтні 2018 року в середньому обсяги донарахувань становили 1-1,5% від обсягу споживання, а вже в грудні-січні - близько 5-10%. Зважаючи на це, в листопаді 2018 НКРЕКУ прийняла 42 рішення про заборону донарахування додаткових обсягів", - повідомила вона.
- TAZIT
- Доцент
- Контактна інформація:
- Master
- Легенда Форуму