Драка между водителем и пассажиром
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Драка между водителем и пассажиром
Судя по числу просмотров в 47к уже за неполные сутки, Че снова прославятся на всю страну. Печально, что больше вот такими сюжетами.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 637 разів
- Подякували: 1765 разів
- Контактна інформація:
Re: Драка между водителем и пассажиром
продублирую здесь, часть нашего диалога с ТС.
в чем смысл этого видео - пускай еще, дело не совсем ясно. в чем смысл интереса к этому видео? вот зачем ты, конкретно *юзернейм* - смотришь его, лайкаешь, репостишь? мне вот не понятно
в чем смысл этого видео - пускай еще, дело не совсем ясно. в чем смысл интереса к этому видео? вот зачем ты, конкретно *юзернейм* - смотришь его, лайкаешь, репостишь? мне вот не понятно
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
скорее всего пацан был в неадеквате , по тому как водителя этого я знаю с положительной стороны.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
https://za.in.ua/2019/01/15/vodij-chern ... LrQmT7rUn4
Інцидент стався напередодні між молодиком та водієм маршрутки №7 у Чернівцях. Відео опублікували очевидці на сторінці в Інстанграм Chernivtsigram.
Свідки розповідають, що водій вже рушав із зупинки, як до автобуса підбіг молодик і почав гамселити по зачинених дверях. Після того, як водій відчинив їх, кілька разів вдарив водія по голові просто під час руху. Водій зупинив автобус і вийшов з пасажиром з’ясовувати стосунки на вулицю.
Керівник фірми-перевізника Олександр Драпатий підтвердив, що участь в бійці брала людина, яка працює в його компанії, пишуть журналісти Голос.UA. За його словами, водій був досить стриманим і спокійним, і за весь період його роботи на посаді схожих інцидентів у нього не виникало. Цього ж разу, за інформацією перевізника, пасажир поводився неадекватно, стукав рукою по автобусу.
Водій зупинився, відчинив двері, увійшов хлопець і почав кричати щось. Підійшов до водія і вдарив його по обличчю. Тоді вже його витягли на вулицю, – розповів керівник фірми.
У коментарях думки користувачів соцмережі розділилися – одні підтримують водія, мовляв, вихованню молоді слід приділяти більше уваги, інші – молодика. Пишуть, Якщо людина працює у сфері обслуговування, як от водій, то повинна дотримуватися принципу, що клієнт завжди правий, і стримувати свої емоції.
Інцидент стався напередодні між молодиком та водієм маршрутки №7 у Чернівцях. Відео опублікували очевидці на сторінці в Інстанграм Chernivtsigram.
Свідки розповідають, що водій вже рушав із зупинки, як до автобуса підбіг молодик і почав гамселити по зачинених дверях. Після того, як водій відчинив їх, кілька разів вдарив водія по голові просто під час руху. Водій зупинив автобус і вийшов з пасажиром з’ясовувати стосунки на вулицю.
Керівник фірми-перевізника Олександр Драпатий підтвердив, що участь в бійці брала людина, яка працює в його компанії, пишуть журналісти Голос.UA. За його словами, водій був досить стриманим і спокійним, і за весь період його роботи на посаді схожих інцидентів у нього не виникало. Цього ж разу, за інформацією перевізника, пасажир поводився неадекватно, стукав рукою по автобусу.
Водій зупинився, відчинив двері, увійшов хлопець і почав кричати щось. Підійшов до водія і вдарив його по обличчю. Тоді вже його витягли на вулицю, – розповів керівник фірми.
У коментарях думки користувачів соцмережі розділилися – одні підтримують водія, мовляв, вихованню молоді слід приділяти більше уваги, інші – молодика. Пишуть, Якщо людина працює у сфері обслуговування, як от водій, то повинна дотримуватися принципу, що клієнт завжди правий, і стримувати свої емоції.
-
- Активіст
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 42 рази
Якщо б не розпускав "свої краки" і поводився адекватно, а так я підтримую водія - молодець!Master писав: ↑15 січня 2019, 16:01У коментарях думки користувачів соцмережі розділилися – одні підтримують водія, мовляв, вихованню молоді слід приділяти більше уваги, інші – молодика. Пишуть, Якщо людина працює у сфері обслуговування, як от водій, то повинна дотримуватися принципу, що клієнт завжди правий, і стримувати свої емоції.
![Все путём 8-)](./images/smilies/kolobok_cool.gif)
- Master
- Легенда Форуму
я тоже думаю, что виноват тот пацан, а не водитель.
- ТонуВоСнах
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 307 разів
- Подякували: 536 разів
Я лично абсолютно не согласна с выражением "Клиент всегда прав". Это что же значит? Что этот неадекватыш, возомнивший себя Чаком Норрисом, был прав, что ударил водителя, ещё и примерно в два раза старше себя (похоже что пацан молодой, студент или даже школьник вообще). Чем он руководствовался? Не тем ли, что клиент всегда прав или он просто малолетнее невоспитанное быдло? Как по мне, так скорее, второй вариант.
Такие считают, что весь мир у их ног, и все остальные ниже них. А на самом то деле, это ничего не представляющие из себя пустышки, родители которых, скорее всего, пашут во всю заграницей для своего сыночки, регулярно высылая баблишко, но вот только воспитанием никто не занимается, к сожалению.
Такие считают, что весь мир у их ног, и все остальные ниже них. А на самом то деле, это ничего не представляющие из себя пустышки, родители которых, скорее всего, пашут во всю заграницей для своего сыночки, регулярно высылая баблишко, но вот только воспитанием никто не занимается, к сожалению.
![cat *cat*](./images/smilies/cat.gif)
-
- Активіст
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 42 рази
Ничем...
Такие просто не умеют думать. Они понимают только "силу".
- ТонуВоСнах
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 307 разів
- Подякували: 536 разів
О, неет) Похоже, что он хотел показать - как он крут и какие вертухи умеет делать. Вот только получил по рогам нормально так
![Убить готов *hammer*](./images/smilies/dh.gif)
![Очень доволен :-D](./images/smilies/kolobok_biggrin.gif)
Таким только так и будут объяснять
- Мойша Вальцман
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 348 разів
- Подякували: 104 рази
Это в районе Чапаева было? Ну зачёт """ Нервы))
Зелень ... это баксы