Я вместо озёр поехал в Крк и пожалел)Дід Панас писав: ↑28 жовтня 2018, 21:28Я кожен рік їзжу на відпочинок у нову країну, буває і два раза в рік в різні країні, а бувало і за один відпочинок відвідував 7-8 країн, і не розумію як можна відпочивати в одному і тому ж місці кожен рік підряд. Подорожую як літаком, так і автомобілем. Кожна відпустка у мене запамятовується на все життя.
Коротко про враження від деяких країн, де побував:
Турція. Поросячий кайф - безмірно їж, п"єш, загораєш, купаєшся.
Єгипет. Найбільше що вражає, це звичайно коралові рифи і рибки....піраміди. Їжа і сервіс уступають турецькому, але теж непогано.
Греція прекрасна своїми морями і островами, їжа теж як на мене одна з найкращих. Греція так сподобалась, що їздив два роки підряд, правда і різні місця на різні моря.
Іспанія - яскрава, цікава країна, чудова кухня, особлива гарна перлина Іспанії місто Барселона, також незабутні враження від Канарських островів, які належать Іспанії.
Італія. Навіть не знаю як коротко описати, настільки там багато всього є цікавого... Рим, Венеція, Флоренція - обов"язкові міста для подорожі.
Хорватія, Чорногорія - європейський сервіс за прийнятними цінами. Плітвіцікі озера в Хорватії обов"язкові для перегляду.
Також дуже цікавим є відпочинок на круїзному лайнері, чим більший - тим краще для відпочинку.
Хорватия шикарная страна, очень понравилась. Я бы там жил.
Правда у меня почти каждый раз такая мысль, даже после Кишинеу)