О сайте міськради ...

Обговорення останніх новин в регіоні
Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

О сайте міськради ...

Повідомлення Master » 04 жовтня 2018, 12:43

Півмільйонна афера Каспрука та Лебухорської. Як екс-мер “подарував” сайт міськради підприємцю з Коровії

Міська рада за підписом Каспрука, “подарувала” приватному підприємцеві 435 тисяч гривень за розробку сайту, а разом з ними і сам сайт.

Цього року для Чернівецької міської ради мали створити новий сайт. Він повинен був стати зручнішим для чернівчан. У червні цього року міська рада провела тендер на розробку інтернет ресурсу.

Протеже екс-мера Олексія Каспрука начальник комп’ютерного відділу, Тетяна Лебухорська, з гордістю тоді розповідала, що у міськради з’явиться новенький сайт. Однак, ймовірно, вже тоді начальниця ІТ-відділу знала про всі махінації з розробкою сайту. А вже після усунення за бездіяльність міського голови Олексія Каспрука, аби уникнути відповідальності, звільнилася й сама Лебухорська.

Спочатку на тендері дивом виграв 28-річний підприємець з Коровії, який запропонував ціну на 100 тисяч гривень більшу. Згодом Олексій Каспрук підписав договір з підприємцем згідно якого сайт після підписання акту прийому-передачі переходив у власність міської ради. Але вже через 8 днів, напередодні свого відсторонення за бездіяльність, Каспрук підписав додаткову угоду про те що усі майнові права на сайт Чернівецької міської ради переходять до розробника, підприємця з Коровії.

Це означало, що міська рада не володіє власним сайтом і без згоди розробника фактично не має на нього ніяких прав, в тому числі проводити будь-які дії з сайтом.

Наразі в Ратуші готують звернення до правоохоронців, щоб вони надали правову оцінку таким діям колишнього мера.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: О сайте міськради ...

Повідомлення akinak » 04 жовтня 2018, 13:20

Это, к слову, та тетка, которая со скандалом и без профильного образования заняла должность. Какой-то мужик еще судился, и Серега его осуждал за это. Ну собственно так это и работает, украли у вас пол лямчика на ровном месте, а обывателю пофиг.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 04 жовтня 2018, 13:23

akinak писав:
04 жовтня 2018, 13:20
Это, к слову, та тетка, которая со скандалом и без профильного образования заняла должность. Какой-то мужик еще судился, и Серега его осуждал за это. Ну собственно так это и работает, украли у вас пол лямчика на ровном месте, а обывателю пофиг.
Да эт она , и мы ее тут уже не один раз обсуждали....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 04 жовтня 2018, 18:10

Якщо пані добре потрясти ... то може з*ясуватися що зовсім не Каспрук був замовником ями ... , і в котру його намагаються відправити ті хто досі не може заспокоїтися відставкою мера ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 957 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 04 жовтня 2018, 18:33

Каспрук лично тендера не проводит и навряд разбирается в создании сайтов. Махинация очевидно есть, но валить что это Каспрук промутил и заработал, тут я сильно сомневаюсь
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1309 разів

Повідомлення sergej1974007 » 04 жовтня 2018, 19:52

akinak писав:
Точно я кого то осуждал?((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 04 жовтня 2018, 19:54

Sl@vcheg писав:
04 жовтня 2018, 18:33
Каспрук лично тендера не проводит и навряд разбирается в создании сайтов. Махинация очевидно есть, но валить что это Каспрук промутил и заработал, тут я сильно сомневаюсь
Ну Каспрук эту тетеньку усиленно протягивал на должность, в том числе с нарушением процедуры. А вступив в должность, одним из первых её действий было как раз сайтик обновить (но на старте сумма не звучала). И вот обновили. http://chernivtsy.eu/portal/ - сайтик как был так и остался.

Valeria
Забанен навсегда
Дякував (ла): 671 раз
Подякували: 229 разів

Повідомлення Valeria » 07 жовтня 2018, 15:19

akinak писав:
Это, к слову, та тетка, которая со скандалом и без профильного образования заняла должность. Какой-то мужик еще судился
Админсуд скасував результаты конкурса который она победила.

foltest
Досвідчений
Дякував (ла): 212 разів
Подякували: 57 разів

Повідомлення foltest » 07 жовтня 2018, 15:32

це звичайно жесть, сайт зроблений на звичайній безплатній CMS WordPress. оце ж вони народ мають, півляма за таке заплатити. дизайн нульовий, рівня початку 2000 років. ціна такого сайту максимум 5000 грн.
Screenshot_1.jpg

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 07 жовтня 2018, 15:44

foltest писав:
07 жовтня 2018, 15:32
це звичайно жесть, сайт зроблений на звичайній безплатній CMS WordPress. оце ж вони народ мають, півляма за таке заплатити. дизайн нульовий, рівня початку 2000 років. ціна такого сайту максимум 5000 грн.

Screenshot_1.jpg
Ну вот на месте этого и должен был быть новый. Не так ли?

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”