Можливо ... .
Але це не значить що хтось інший повинен і може дивитися спокійно ... на політ у прірву ... тому що хтось вважає це прикольним і цікавим чи з іншого приводу прийнятним ... .
Ти хочеш сказати, що якщо я надумаю зробити собі тату, я спочатку повинна ПОДУМАТИ про Тазіта, який не зможе на мене спокійно дивитись після цього?
а шо подумают бабки возле подъезда?
В першу чергу ви маєте досконало подумати про себе і від себе (без чужих думок) ... !
"Даже черными красками можно рисовать Свет!"TAZIT писав: ↑30 вересня 2018, 10:06Тату -- как правило неизбежная коррекция ауры и кармы ... !
Практически все обладатели и исполнители ... редко в должной степени задумываются об этом ... .
Мне по большому счёту всё равно ... , но часто бывает больно за то что люди сами себе там рисуют ... , когда могли совершенно свободно не делать того что ни смыслом ни искусством ни чувствами не страдает ... .
Мастер тату как минимум должен владеть всеми способами и техниками художественных работ карандашом изначально ... чтобы правильно выполнить любые виды рисунков ... .
. . .
Есть другой вид "искусства" на этой основе -- посмертные "картины" из тату ... ! Как вы к этому относитесь !?
Тоже немало и плюсов и минусов в этом для каждого ... .
точно.Марволка писав: ↑30 вересня 2018, 09:57Мені подобається, може якось зважусь зробити собі щось таке, як у Світлячка. Взагалі, хтось робить собі макіяж, хтось пірсинг, хтось фарбує волосся, кардинально стрижеться або запускає бороду, хтось носить штани з дірками на колінах, а хтось робить тату... Кожен "сходить з розуму" по-своєму.