У Чернівецькій області скорочуватимуть лікарів (с)

Обговорення останніх новин в регіоні
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

У Чернівецькій області скорочуватимуть лікарів (с)

Повідомлення kreativ » 14 вересня 2018, 11:14

Заголовок такой прям зрадный-зрадный, уже вижу как у дерзкого подгорает.
А если почитать суть - то вроде и перемога (с) - ведь явно система не работает как должна и может сдвинется с места в лучшую сторону. А может в худшую.

Какие у кого мысли? :?
У медичних закладах має тривати оптимізація, щоб вистачило коштів на їхнє утримання Такі рекомендації чиновники-фінансисти озвучили сьогодні на сесії Чернівецької обласної ради. За інформацією заступника керівника Департаменту охорони здоров’я Юрія Лесюка, сьогодні бракує 27 мільйонів на зарплатню медикам у лікувальних закладах області. Щоб оптимізувати роботу закладів охорони здоров`я, в нашому краї цьогоріч уже скоротили 230 ліжок, а потрібно – ще 215. Читати ще: "Лікар для кожної сім'ї": Чернівецька область - серед лідерів кампанії Фінансисти Чернівецької обласної адміністрації радять звернути увагу на оптимізацію штату медпрацівників. Мовляв, у Закарпатській області, де проживає більше населення, набагато менше медиків, ніж у Чернівецькій області. Завдяки цьому на придбання ліків там виділяють більше коштів – понад 70 гривень на людину. Тоді як у Чернівецькій області - до 18 гривень на людину. Тож, на думку Анжели Дякової, керівниці Департаменту фінансів Чернівецької ОДА, слід приймати непопулярні рішення, щоб охорона здоров’я функціонувала і не бракувало коштів на зарплатню лікарям.
Джерело: http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/u-cher ... ariv-36047. Сайт http://acc.cv.ua/

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Re: У Чернівецькій області скорочуватимуть лікарів (с)

Повідомлення akinak » 14 вересня 2018, 11:16

Ну сокращение числа кроватей в больничках - это явно не сдвиг в лучшую сторону. Больных меньше не станет оттого, что они медиков сократят. Так что перемоги как-то не видать.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 14 вересня 2018, 11:16

Ну население сокращается , технологии развиваются - значит все логично!
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Мойша Вальцман
Поважний користувач
Дякував (ла): 348 разів
Подякували: 104 рази

Повідомлення Мойша Вальцман » 14 вересня 2018, 11:29

kreativ писав:
14 вересня 2018, 11:14
А если почитать суть - то вроде и перемога (с) - ведь явно система не работает как должна и может сдвинется с места в лучшую сторону. А может в худшую.

У медичних закладах має тривати оптимізація, щоб вистачило коштів на їхнє утримання Такі рекомендації чиновники-фінансисти озвучили сьогодні на сесії Чернівецької обласної ради. За інформацією заступника керівника . Сайт http://acc.cv.ua/
Всё зрада ?)

Зелень ... это баксы :-D :-D :-D

Мойша Вальцман
Поважний користувач

Повідомлення Мойша Вальцман » 14 вересня 2018, 11:31

kreativ писав:

У медичних закладах має тривати оптимізація, щоб вистачило коштів на їхнє утримання Такі рекомендації чиновники-фінансисти озвучили сьогодні на сесії Чернівецької обласної ради. За інформацією заступника керівника Департаменту охорони здоров’я Юрія Лесюка, сьогодні бракує 27 мільйонів на зарплатню медикам у лікувальних закладах області. Щоб оптимізувати роботу закладів охорони здоров`я, в нашому краї цьогоріч уже скоротили 230 ліжок, а потрібно – ще 215. Читати ще: "Лікар для кожної сім'ї": Чернівецька область - серед лідерів кампанії Фінансисти Чернівецької обласної адміністрації радять звернути увагу на оптимізацію штату медпрацівників. Мовляв, у Закарпатській області, де проживає більше населення, набагато менше медиків, ніж у Чернівецькій області. Завдяки цьому на придбання ліків там виділяють більше коштів – понад 70 гривень на людину. Тоді як у Чернівецькій області - до 18 гривень на людину. Тож, на думку Анжели Дякової, керівниці Департаменту фінансів Чернівецької ОДА, слід приймати непопулярні рішення, щоб охорона здоров’я функціонувала і не бракувало коштів на зарплатню лікарям.
Джерело: http://acc.cv.ua/news/chernivtsi/u-cher ... ariv-36047. Сайт http://acc.cv.ua/
Почему в Одессе всё хорошо в Ч.. плохо ?)

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 637 разів
Подякували: 1765 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 вересня 2018, 11:31

Мойша Вальцман писав:
14 вересня 2018, 11:29
kreativ писав:

Всё зрада ?)
ты читать не умеешь?
или это твоя оценка ситуации?
или ты как дерзкий - только копипастить какие то чужие слова горазд? я вот не понял как этот многословный пост трактовать следует.

Мойша Вальцман
Поважний користувач

Повідомлення Мойша Вальцман » 14 вересня 2018, 11:37

kreativ писав:
14 вересня 2018, 11:31
Мойша Вальцман писав:
14 вересня 2018, 11:29

Всё зрада ?)
ты читать не умеешь?
или это твоя оценка ситуации?
или ты как дерзкий - только копипастить какие то чужие слова горазд? я вот не понял как этот многословный пост трактовать следует.
Так зайдите на цензор Вы даже не читали внимательно .. уже сразу мне ответ постите ..
Идёт реформа ... врачи уже не зарабатывают по 3000 грн.... подпишитесь на Супрун и будет вам больше позитива.. 27 млн грн это большие деньги ??

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 14 вересня 2018, 11:39

да по 3000 уже нет , уже по 3700.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 14 вересня 2018, 11:39

Вот почитал Супрун, потом в том же фб сразу вижу пост (серьзно, я не гуглил, просто зашел в фб и пост в ленте)
‎Оксана Либерти‎ для Чернівчани
31 мин. ·
Доброго дня! Хотіла б отримати відповідь, може хоча б тут! Третій раз ходжу в поліклініку за рецептом на інсулін, лікар відмовляє, мотивуючи , що міська рада не перерахувала кошти у сумі більше 100000 грн. Це вже продовжується три тижні. Сьогодні в міській раді запевняли , точно перерахуємо і бац.....знову ні... може на понеділок! СКАЖІТЬ ЛЮДЯМ ПОДИХАТИ???Чи що робити? Хоча я певну частину сплачую в аптеці? Чому так? І коли ці кошти перерахують???

и кому верить, Супрун или гражданке из Че?

Мойша Вальцман
Поважний користувач

Повідомлення Мойша Вальцман » 14 вересня 2018, 11:42

Master писав:
14 вересня 2018, 11:39
да по 3000 уже нет , уже по 3700.
Да вы шо)))) Зрада ? :-D

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”