В Мамаївцях потяг зіткнувся з пасажирський мікроавтобусом.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
В Мамаївцях потяг зіткнувся з пасажирський мікроавтобусом.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Зацікавлений
- Подякували: 5 разів
Re: В Мамаївцях потяг зіткнувся з пасажирський мікроавтобусом.
Cannot load Facebook SDK. Disable any adblocker or tracking protection and try again.
В мене так відображається повідомлення
В мене так відображається повідомлення
- Дерзкий
- Доцент
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- KOTBUS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 108 разів
- Подякували: 155 разів
У нас же все переезды регулируемые, не?
Лучше промолчать и показаться дураком, нежели заговорить и не оставить на этот счет никаких сомнений.
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
ага, знаком "стоп", на который многие плюют
- Дерзкий
- Доцент
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Продолжение истории..
http://times.cv.ua/2018/07/31/popry-tra ... dah-video/
Попри трагічну ДТП на залізниці, водії маршруток продовжують порушувати правила на переїздах (відео)
31.07.2018
Водій автобусу проігнорував світлові та звукові сигнали на переїзді.
Попри страшну аварію, котра трапилася на залізничному переїзді у Мамаївцях 27 липня, водії продовжують порушувати правила дорожнього руху та наражати на небезпеку пасажирів.
Так Юра Федюк опублікував у групі «СтопХам Буковина» в мережі facebook, відео, на якому маршрутка перетинає колію на червоний сигнал семафора.
Чоловік пише, що водій рейсового автобусу на Шипинці проігнорував світлові та звукові сигнали на залізничному переїзді,- повідомляє «Чернівецький промінь».
Зважаючи, що на відео видно який саме автобус порушував правила, сподіваємось поліції не складе проблем встановити водія та притягнути до відповідальності.
http://times.cv.ua/2018/07/31/popry-tra ... dah-video/
Попри трагічну ДТП на залізниці, водії маршруток продовжують порушувати правила на переїздах (відео)
31.07.2018
Водій автобусу проігнорував світлові та звукові сигнали на переїзді.
Попри страшну аварію, котра трапилася на залізничному переїзді у Мамаївцях 27 липня, водії продовжують порушувати правила дорожнього руху та наражати на небезпеку пасажирів.
Так Юра Федюк опублікував у групі «СтопХам Буковина» в мережі facebook, відео, на якому маршрутка перетинає колію на червоний сигнал семафора.
Чоловік пише, що водій рейсового автобусу на Шипинці проігнорував світлові та звукові сигнали на залізничному переїзді,- повідомляє «Чернівецький промінь».
Зважаючи, що на відео видно який саме автобус порушував правила, сподіваємось поліції не складе проблем встановити водія та притягнути до відповідальності.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Но есть одно НО.
Читал в сетях, что оказывается этому семафору верить тоже нельзя. Зачастую он тупо горит красным когда поезда нет вообще!
Думаю причина в этом.
так что не мешало бы "СтопХам Буковина" проверить эту версию и подтвердить ее или опровергнуть.
Читал в сетях, что оказывается этому семафору верить тоже нельзя. Зачастую он тупо горит красным когда поезда нет вообще!
Думаю причина в этом.
так что не мешало бы "СтопХам Буковина" проверить эту версию и подтвердить ее или опровергнуть.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.