.
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Телемост с Януковичем, первые разоблачения - Одесса
а это новость? и так понятно
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Это был фильм для народа, который правильно режиссированный.
Востаннє редагувалось 22 лютого 2013, 23:27 користувачем Tweak, всього редагувалось 1 раз.
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
maestro, так Сталин такой же был, чуть хуже.
нам нужен адекватный человек не старше 40 лет, с успешным опытом управления областью или большим городом,
таких людей очень мало и их не допускают к выборам президента олигархи, которым нужны марионетки, а не сознательные личности
таких людей очень мало и их не допускают к выборам президента олигархи, которым нужны марионетки, а не сознательные личности
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 957 разів
- Подякували: 1640 разів
Активісту, який хотів поговорити з Януковичем, обіцяли поламати ноги
Громадському активісту Андрію Скіпальському, який прийшов на Майдан на "діалог" з Віктором Януковичем, обіцяли поламати ноги.
Це сталося, коли він спробував запитати про долю Біличанського лісу, який наразі розкрадений чиновниками, повідомляє Українська правда.
- Я спробував підібратися до ведучого і поставити своє запитання. Мене почали відштовхувати молодики в чорних шапках і куртках. Відтіснили з першого ряду. Почали за мною бігати і "охороняти". Коли я спробував таки прорватися – до мене знову підійшли хлопці і прошепотіли "Відійди, бо ноги поламаємо", - розповів Скіпальський.
На Майдані зібралося близько півсотні людей, які хотіли поговорити з президентом. Але таку можливість отримали тільки двоє.
Натомість в натовпі чулося: "Це все фарс та театральна постановка". Також ті, хто присутній на Майдані, стверджують, що у натовпі побачили людей зі спільноти Аделаджі, які захоплювали громадську раду при КМДА та керували побиттям активістів на Головпоштамті.
Вид и дО
Громадському активісту Андрію Скіпальському, який прийшов на Майдан на "діалог" з Віктором Януковичем, обіцяли поламати ноги.
Це сталося, коли він спробував запитати про долю Біличанського лісу, який наразі розкрадений чиновниками, повідомляє Українська правда.
- Я спробував підібратися до ведучого і поставити своє запитання. Мене почали відштовхувати молодики в чорних шапках і куртках. Відтіснили з першого ряду. Почали за мною бігати і "охороняти". Коли я спробував таки прорватися – до мене знову підійшли хлопці і прошепотіли "Відійди, бо ноги поламаємо", - розповів Скіпальський.
На Майдані зібралося близько півсотні людей, які хотіли поговорити з президентом. Але таку можливість отримали тільки двоє.
Натомість в натовпі чулося: "Це все фарс та театральна постановка". Також ті, хто присутній на Майдані, стверджують, що у натовпі побачили людей зі спільноти Аделаджі, які захоплювали громадську раду при КМДА та керували побиттям активістів на Головпоштамті.
Вид и дО
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач