Обычно с доставанием биты или ломика они становятся сговорчивей
Тоже если с Роши еду порожняком подвожу людей, деньги не беру. Но народ видно что сремается))
Обычно с доставанием биты или ломика они становятся сговорчивей

он там бриллианты искал?
Альбома сказал, что он в финансовой прирве и дальше по 4 грн его по миру пустят.tarik писав: ↑15 травня 2018, 23:33Я звісно всю тему (23 сторінки) прочитати не осилив..але хочу вставити свої 5 біткоінів)))
На 2 сторінці здається читав що мер хоче розірвати договір з перевізниками....але ще багато людей в даній ситуації з транспортом винять мера...А я от скажу таке...що гнати треба в шию всіх тих перевізників...вони просто зажерлися. Мер ще хоч такими і радикальними мірами пробує відстояти ціну на проїзд. А ще якщо таки піднімуть ціну, то я б взашалі пропонував організувати забастовку маршрутчикам і тупо на них не кататися. Бо знову ж повторюсь. - заржралися вони. Хамлять, графіку нема, кожен маршрут має свого власника, контролю за ними 0. Водії бабло гребуть лопатами, а в замін 0. ГНАТИ їх треба!!!
Вопрос не решен, мерия на уступки не пошла и разорвала договора со всеми перевозчиками. А некоторые маршруты будут закрыты и заменены на муниципальный транспорт. Конечно завтра маршрутки ходить не будут. Правда не знаю как это назвать. Забастовка не подходит, больше похоже на пролет фанеры над Парижем