Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.

Вільне спілкування
Смурф
Новачок

Re: Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 13:40

sergej1974007 писав:
17 січня 2018, 10:09
С одной стороны-- развод.
С другой стороны-- а за что наказывать?--
Работу дали, жилье дали-- обещели другое-- ну так по разному бывает-- изменились обстоятельства
Бред не пиши, ок? За свої слова потрібно відповідати, і за покладені на себе зобов'язання також. Там абсолютно нічого не відповідало тому що обіцяли в Україні.

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 13:43

sergej1974007 писав:
17 січня 2018, 10:09
200 евро--за наводку на работу и жилье-- еще нормальная цена.
Якщо пам'яті хорошої немає, краще так цифри з голови не писати. Рекомендую ще раз прочитати перший пост

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 13:49

oberig писав:
17 січня 2018, 12:25

тут виникає і інше питання,може ви фірма конкурент і так дискридитуєте інших,розповідаючи і викладаючи інформацію про них.
а звідки у вас ксерокс її паспорта? і навіщо викладати її прописку? -- видаляю

Вибачаюсь,може я неправа,але завжди треба дивитися ситуації з усіх сторін.
Я не фірма конкурент 100%. Ксерокс паспорта дістала ще одна обманута нею жінка. Прописку і адрес де може бути її фірма виклав для того щоб ця Анюта це побачила , і ходила оглядаючись. Посилання на цю тему їй скинув на вайбер.
Но як бачу їй все одно, не боїться ні за себе , ні за діток своїх.

Bublik
Постійний користувач
Дякував (ла): 67 разів
Подякували: 326 разів

Повідомлення Bublik » 24 січня 2018, 14:11

.
Востаннє редагувалось 08 вересня 2021, 10:00 користувачем Bublik, всього редагувалось 1 раз.

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 16:41

Bublik ???
"От мене завжди вражало і досі вражає в наших людях бажання щоб за них хтось щось зробив, влаштував. " - для цього як і в любії іншій справі є спеціалісти, тут це кадрове агенство в лиці Ігнатєвої Анни. І якщо хтось бере гроші за послуги то повинен їх виконати в повному обсязі, як і домовлялись.
Раджу ще раз прочитати назву теми, і писати по суті.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 24 січня 2018, 17:00

Не вникаючи в деталі( не потрібно мені це)---
Ти іхав працювати нелегально порушуючи німецькі і не тільки закони.
Напевно мав би думати про наслідки всілякі.( якщо не думав-- теж твій косяк).

А тепер жалієшся що хтось виявився хитрішим за тебе і розвів тебе на гроші.
Заздалегідь не було сумнівів у легітимності своіх дій?

пс. Я не хочу тут нікому розказувати що правильно, а що ні(не хочу читати моралі)-- але ситуація виглядає трохи дивно .
Так-- тебе обманули і скривдили. А на що ти розраховував?
ппс. Поки у людей не розвіються рожеві шмарки-- такі ситуаціі будуть повторюватися і надалі.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 17:52

Сергій так мене обманули чи ні, а ? А то пишеш що це не розвод, мовляв роботу дали , житло дали ( Нагадую що не те що обіцяли в Україні!) , а тут вже в кінці що так , обманули.
Але ця тема не про це взагалі! І подальша дискусія в руслі "так Вам і потрібно" мені абсолютно не цікава.
Тема про то що в Чернівцях сидить собі така миша Ігнатьєва Анна, і дурить людей, обіцяючи їм роботу за кордоном. Із всіх її слів і обіцянок нічого не є правдою. На першій сторінці я чітко написав " я не жаліюсь, це вроді як попередження, для тих хто збирається, чи коли небудь збиратиметься за кордон, щоб знали чиїми послугами користуватися не слід."

Асман
Забанен до 31 грудня 2099, 02:00
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 22 рази

Повідомлення Асман » 24 січня 2018, 17:59

Смурф писав:
24 січня 2018, 13:33
2018k писав:
17 січня 2018, 02:55
Как собираешься ее наказать ? Если ты ее не накажешь и ей все так сойдет с рук , то она и других людей подставит.
Ничто не должно оставаться безнаказанным , ведь так ?
Без покараними такі люди не залишаться.
Зі мною також їхали люди які позичили на цю поїздку гроші, повернулись додому з нічим, а борг повертати то потрібно, чи сім'я яка звільнилась із роботи в Україні, своє житло здала в оренду і повертатись просто немає куди. Це всі біди і сльози повернуться бумерангом, впевнений на 100% , просто питання часу.
Миленько так поговорил сам с собою :-D И главное все сошлось и все будет хорошо *cheer*
Зображення

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 24 січня 2018, 18:55

Асман писав:
24 січня 2018, 17:59
Смурф писав:

Зі мною також їхали люди які позичили на цю поїздку гроші, повернулись додому з нічим, а борг повертати то потрібно, чи сім'я яка звільнилась із роботи в Україні, своє житло здала в оренду і повертатись просто немає куди. Це всі біди і сльози повернуться бумерангом, впевнений на 100% , просто питання часу.
Миленько так поговорил сам с собою :-D И главное все сошлось и все будет хорошо *cheer*
Що сам з собою? З фантазіями все в порядку?

2018k
Забанен навсегда
Подякували: 2 рази

Повідомлення 2018k » 25 січня 2018, 05:03

Смурф писав:
2018k писав:
17 січня 2018, 02:55
Как собираешься ее наказать ? Если ты ее не накажешь и ей все так сойдет с рук , то она и других людей подставит.
Ничто не должно оставаться безнаказанным , ведь так ?
Она и дальше будет людей подставлять и ломать судьбы , так получается ?
Это вы себя так утешаете , ничего никому не вернется. Тот чеченец , артур , точно бы ее наказал. Но вы украинец , это вам не упавший памятник Ленину палками бить. Не будет порядка в обществе , когда такими категориями все мыслить будут, мол Бог накажет. Вот пусть вашими руками Бог ее и накажет. А другие на это посмотрят и подумают десять раз , стоит ли обманывать земляков. Другие судьбы может спасете. Будете способствовать оздоровлению общества. Хотя бы попытайтесь. Не для себя - для других .

Відповісти

Повернутись до “Балачки”