Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.

Вільне спілкування
Відповісти
Смурф
Новачок

Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 15:08

Доброго всім часу.
В кінці 2017 року вирішив я підшукати собі роботу за кордоном. Перечитавши багато оголошень зупинився на вакансії роботи на складах в Німеччині. Дівчина що розмістила оголошення і спілкувалась зі мною звати Ірина, вона із Львова, і як пізніше виявилось була лише ланковою в цій складній цепочці, і просто передавала інформацію. Коротко і по порядку, для працевлаштування сказали зробити румунську карту, це 200 євро + сама вакансія ще 200. Віза для перетину кордону в мене вже була, бо сказали що карта румунська потрібна тільки для працевлаштування, і більше її ні для чого і нікому не показувати. Домовилися про дату виїзду, автобус це ще + 110 євро. Назбиралась нас група із 9-ти чоловік і ми вирушили в дорогу. По приїзду в Німеччину нас зустрів невеселий мужчина, який з дружиною вже тиждень часу проживає на квартирі, і поки що не працює, не дають роботу. Я одразу ж і зв'язався із Ірою і попросив пояснити що і як буде далі. У відповідь отримав інформацію що вона нічого не знає, і дала мені контакти жінки , яка є головною в цій цепочці постачання Українців за кордон. Звати її Аня, і вона з Чернівців. З Анною поспілкувались, і вона заспокоїла що все буде добре, і невдовзі до нас приїде німець, і порозприділяє по роботі і житлу. Під вечір до нас приїхав такий собі Міша, зовсім не німець, і сказав що він представник роботодавця, і що ми всі ще повинні оплатити йому по 400 євро за працевлаштування, це був шок! Сказавши що Аня повинна була нас про це попередити, але ми всі із різних куточків України, і з Анною раніше не спілкувались, в кожного із нас були ланкові , типу моєї Ірини.Правда повідомив що ці гроші можна сплатити із першої зарплати. Та і самі умови роботи зовсім не ті що нам розказували в Україні, замість оплати 8 є в годину, насправді буде 6 є, за житло зніматимуть не 200 є в місяць, а 300 є, і доїзд до роботи також виявився повністю за наш кошт. І шефом нашим виявився не прямий роботодавець німець, а посередник чеченець Артур , який "здавав нас в оренду" логістичній компанії Nagel Group. Проживали нас там близько 30-40 чол., на складах кави, шоколаду Milka, складах холодильниках -2 і - 20градусів! Процес нам також в юа ніхто не розказував, но діватись вже були нікуди. Замість комфортних умов проживання потрапили в 3-ох квартиру переповнені людьми, всередині крім банків був ще тільки старенький холодильник, напевно із смітника. Не було а ні плити , ні чайника, короче нічого.Wi-fi і тв там звісно також не було. Працював я в місті Бохум , на складі при -2 . Замість 10 годинного робочого дня , 6 днів в тиждень, насправді ми працювали по 6 год в день , і 4 дні в тиждень. На інших складах ситуацію з роботою була ще трагічною. Порахувавши що нічого тут не зароблю, після ж першої зарплати я і ще декілька чоловік вирішили тікати з цього пекла. Напрацювавши в жовтні аж 48,45 год, в листопаді повинен був отримати 290 євро, а привезли мені в конверті 130 є і сказали що це все. Розмовляти там з чечньою просто ні про що. В цей же вечір зібрався і на наступний день виїхав додому. Весь цей час Аня то відповідала на звінки , то ні, весь час обіцяли покращення.
По приїзду додому одразу ж зв'язався із Анною, оскільки оплачених мною 200 євро за вакансію, забрала саме вона. При чому я ще дешево відбувся , бо інші "туристи" оплатили за працевлаштування від 300 до 1400 євро, як не дивно в залежності від регіону, чим дальше від кордону ж Польщею тим дорожче їм все обійшлось. Так сім'я із Одеси оплатили 1800 євро на двох, сім'я із Івано-Франківська 1000 є на двох, чоловік із Полтави 1300 євро. В загальному масштаби обурутки можите собі уявити. А це ще в кожного витрати на дорогу, в дві сторони, бо всі вони також втекли, на продукти ітд. Я особисто витратив на цю всю поїздку 1100 євро, нічого не заробивши. Почав вимагати від Анни повернення коштів, вона сказали що ні повпливати на роботодавця чеченця не може , щоб нам доплатили і відшкодувати може тільки гроші які я оплатив за вакансію, а це тільки 200 євро. Но нехай б було і це, але Анна показала свою гнилу сутність і вже як два місяця тільки одні обіцянки. В телефоні я в чорному списку, на зв'язок не виходить.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Робота в Німеччині. Аферистка із Чернівців.

Повідомлення sergej1974007 » 16 січня 2018, 15:22

Cамая примитивная тема.
Но это и не разводка даже-- работу дали, жилье дали.
Имело смысл оставаться и на месте искать что-то другое.( если уж так далеко зашел).
пс.А понимали что вам будет если словят?( это ж все нелегально от начала и до конца).
ппс.То что изначально начинается криминалом( левые бумаги)-- вполне логично так и заканчивается.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Bodya_Hollywood
Постійний користувач
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 103 рази

Повідомлення Bodya_Hollywood » 16 січня 2018, 15:37

Когда уже люди поймут и перестанут доверять в первую очередь "чужим" людям тогда и будет счастья! Ваша поездка из самого начала была игра в рулетку. Так что жаловаться теперь не уместно...
Анна это просто связной которой на вас наплевать она свою роботу сделала и заработала денюшку, дальше у вашей игре она по сути роли не играет.
p/s Правильно Серёга сказал имело смысл сразу же уходить искать что-то другое... Собирая бутылки в EU можно было больше заработать вашего псевдо заработка.

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 15:58

Як вдалося вияснити ця Анна також відправляє людей в Польщу, робить різного типу візи, так що будьте обережні.
Контакти :
Міша , який представник роботодавця, - +380660253450 , це вайбер і вацап.
Артур чечня, роботодавець - +49 15731690242
Анна вроді як орендує стіл-офіс по адресу м. Чернівці , вул. Головна 86, її тел. +380951429676

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 16:07

Анна все знала, що і як там буде. Ми ж не перша група яку вона туди відправила, і всі звідти тікали і її про це повідомляли. Но вона все одно набирала нових людей і відправляла туди ж
Роботу шукати нову без Інтернету, без знання мови дуже важко. Та і просто вже не хотілось залишатись там.
Та і я не жаліюсь, це вроді як попередження, для тих хто збирається, чи коли небудь збиратиметься за кордон, щоб знали чиїми послугами користуватися не слід.

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 16 січня 2018, 16:10

Мабуть Анна "заробила" достатньо щоб забезпечити собі місце в чорному борделі ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 16:12

Bodya_Hollywood писав:
16 січня 2018, 15:37
Когда уже люди поймут и перестанут доверять в первую очередь "чужим" людям тогда и будет счастья!
Це дуже погано що ми живемо в такому середовищі де людина людині ворог, і кожен хоче когось зробити на гроші. Коли люди будуть добрі , будуть довіряти , навіть не знайомим, от тоді буде нам щастя і добробут.

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 16:15

Країна повинна знати своїх героїв в лице...
Вкладення
IMG-a9dc91dbd5b7b74a463a221e70aa862f-V.jpg

Асман
Забанен до 31 грудня 2099, 02:00
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 22 рази

Повідомлення Асман » 16 січня 2018, 16:16

Смурф писав:
16 січня 2018, 15:08
В кінці 2017 року вирішив я підшукати собі роботу за кордоном.
Майнить не пробовал?!
Зображення

Смурф
Новачок

Повідомлення Смурф » 16 січня 2018, 16:17

Це все що в мене є.
Будьте уважні.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”