КНИЖКА під ПОДУШКУ
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
КНИЖКА під ПОДУШКУ
З 10 листопада до 15 грудня 2012 року в рамках культурно-інформаційного проекту «Україна читає» в школі раннього розвитку дитини "Сім'я від А до Я" діє акція «КНИЖКА під ПОДУШКУ», під час якої триватиме збір книг для дітей з дитячих будинків до Дня Святого Миколая.
Саме так за допомогою акції "КНИЖКА під ПОДУШКУ" ми намагаємося привернути увагу до місць, що найбільше потребують Вашої допомоги і довести, що справді вся УКРАЇНА ЧИТАЄ...
Придбай нову будь-яку книгу українською мовою для дітей віком від 3 до 18 років та передай її організаторам акції
Видавництва також можуть долучитися до акції своїми виданнями для дітей, а інші організації - допомогою у зборі книг або в інший зручний спосіб!
* Контакти організаторів:
м. Чернівці, вул. І. Стасюка, 7, клуб "Сім'я від А до Я"
Наші телефони: 57-33-07, 099 342 10 42
Саме так за допомогою акції "КНИЖКА під ПОДУШКУ" ми намагаємося привернути увагу до місць, що найбільше потребують Вашої допомоги і довести, що справді вся УКРАЇНА ЧИТАЄ...
Придбай нову будь-яку книгу українською мовою для дітей віком від 3 до 18 років та передай її організаторам акції
Видавництва також можуть долучитися до акції своїми виданнями для дітей, а інші організації - допомогою у зборі книг або в інший зручний спосіб!
Бог там, де всім добре.....
Re: КНИЖКА під ПОДУШКУ
І після цього чекайте появи ваших подарованих книг в продажі в тих самих магазинах що ви їх там придбали!!!bandera77 писав:З 10 листопада до 15 грудня 2012 року в рамках культурно-інформаційного проекту «Україна читає» в школі раннього розвитку дитини "Сім'я від А до Я" діє акція «КНИЖКА під ПОДУШКУ», під час якої триватиме збір книг для дітей з дитячих будинків до Дня Святого Миколая.
Згоден подарувати книжку особисто в руки якійсь дитині, а чомусь таким акціям не вірю!!! :(((
Телефонист-пятицентовый ...
- advanced member
- Поважний користувач
- Laptemshop
- Постійний користувач
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Кто хочет подарить книжки есть предложение по лучше + 100% для людей (инвалидов, бабушек, дедушек... детей инвалидов)
в КЦ "турбота" на ул. Университетская 18 есть библиотека. Открыли давно правда а книг малова то... Кто хочет приносите с 9:00 до 13:00. Каб № 22 кажеться.
так как я там работаю каждый день вижу как пожилые люди и родители с деьми приходят за книгами.
кого интересует по подробней пишите в ПП.
в КЦ "турбота" на ул. Университетская 18 есть библиотека. Открыли давно правда а книг малова то... Кто хочет приносите с 9:00 до 13:00. Каб № 22 кажеться.
так как я там работаю каждый день вижу как пожилые люди и родители с деьми приходят за книгами.
кого интересует по подробней пишите в ПП.
https://block.cv.ua
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
Если что то интересует из техники по наличию/или на заказ
Обращайтесь: моб. тел: (095) 890-25-05 Viber
- bandera77
- Поважний користувач
Головне те, що ви хочете зробити, а не те що замислили інші. Не звинувачуйте нікого і робіть як відчуваєте - цього цілком достатньо, щоб змінити світ.....man писав: І після цього чекайте появи ваших подарованих книг в продажі в тих самих магазинах що ви їх там придбали!!!
Згоден подарувати книжку особисто в руки якійсь дитині, а чомусь таким акціям не вірю!!! :(((
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
почему только новую?bandera77 писав:...
Придбай нову будь-яку книгу українською мовою для дітей віком від 3 до 18 років та передай її організаторам акції..
- bandera77
- Поважний користувач
Не готовий вам відповісти, тому що мене просто попросили розмістити об'яву. Спробуйте передзвонити і запитати, але якщо ви маєте книги в гарному стані українською мовою - вряд чи вам відмовлять і не приймуть їх... ;)STREPS писав:почему только новую?bandera77 писав:...
Придбай нову будь-яку книгу українською мовою для дітей віком від 3 до 18 років та передай її організаторам акції..
- advanced member
- Поважний користувач
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Хорошо ідея! Треба написати типу "Для маленької дитини від [вставити своє ім'я]" і написати дату. І додати великими буквами "НЕ ДЛЯ ПРОДАЖУ" :)advanced member писав:Підпиши книгу і не побачиш! ;)
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- advanced member
- Поважний користувач
Можна і без маленької дитини бо діти завжди хочуть бути доросліше,
Можна просто " Подарунок! " і дату.
Можна просто " Подарунок! " і дату.
Востаннє редагувалось 30 листопада 2012, 13:08 користувачем advanced member, всього редагувалось 1 раз.