Геннадий Геков, пенсионер, гражданский активист
Тема 22: Справедливість по українськи (або як діє спеціальна комісія при Чернівецькій ОДА)
Нарешті, зрадів я, коли мені на мій мобільник зателефонували із ОДА (08.02.13, п’ятниця). І хоч із запізненням, але все ж таки, на моє звернення до голови облради М. Гайничеру (11.01.13) запросили на засідання спеціальної комісії на 17:00 11.02.13 в відділ звернень. Навіть, не обурившись, тим, що по Закону мені повинні були направити письмове запрошення, я з надією на краще прийшов о 16:45 в призначене місце, а, знаючи протиправні витівки наших високопосадовців, ще й запросив журналістів. Нехай побачать, почують а ще і зафіксують, як поводяться чинуші на колегіальних засіданнях.
Хочу одразу вказати, що вже на другий день після дзвінка з ОДА (в суботу) мені заблокували мобільний телефон. Лише після обіду в неділю мої знайомі технарі його розблокували. Але вже в понеділок після одинадцятої якийсь «жартівник» від влади від мого імені на мій номер мобільного телефону виклав рекламу на сайт всеукраїнського агентства AUTOріа про продаж «мого» автомобіля «Ланос 2009» (у мене вже 30 років не має ніякого авто). На мене полився цілий шквал дзвінків. І знову мої друзі допомогли владнати цю проблему.
А за два дні до цього якийсь хакер зламав мій блог на сайті "БУКІНФО" і вніс зміни в мої анкетні дані. Я на сто відсотків впевнений, що це зробили по наказу … вірно, Д. Павела, щоби у нього з’явився привід наїхати на хазяїна сайту і, щоби той, в свою чергу, наїхав на мене і закрив мій блог. Саме закриття мого блогу прагнув високопосадовець … Павел Д. Д., той із-за кого і була призначена комісія. Той, хто не заперечує факту грубого поводження (а фактично, фізичного насилля) зі мною, але заперечує побиття ним аудіо- відеоапаратури прямо в своєму службовому кабінеті і, скоординованого їм, другого нападу на мене (versii.cv.ua/new/aktivist-vs-chinovnik/20345.html). По факту нападу відкрито кримінальне провадження по ст.125 КК. На жаль, сьогодні (13.02.13) Зарайський був вимушений закрити мій блог.
Я рахую все це помстою Павела на моє розслідування фактів неправомірних дій Чернівціобленерго, цього молодого високопосадовця, який покриває ці злочини. Все це підтверджується і деякими коментарями до моїх статей на моєму блозі. Усі ці коментарі не тільки схожі по стилю, але і по тим окремим фактам-деталям, які знають лише я, Павел і свідки його нападу на мене а також ті хто досконало знайомий з моєю боротьбою з обленерго. Тому зараз Павел більше всього бажає закрити мені рота, намагається будь яким засобом не дати мені можливості донести правду до людей.
Але повернемось до комісії. Перше, що я побачив в коридорі на лавці біля дверей відділу звернень сидів сержант міліції із внутрішньої охорони ОДА. Я одразу зрозумів, що моя пересторога про провокації зі сторони керівників обласної адміністрації вже справджується. Справа в тому, що міліцейська охорона ніколи і нікого не напружує в відділі звернень своєю присутністю. ЇЇ там ніколи не буває!!! … Ми хвилин десять побалакали про життя, про правовий беспредєл в ОДА. На моє запитання, що він тут робить, хлопець так і не відповів.
Лише в 17:30 мене на засідання в кімнату (де ще з 17:00 вже сидів Павел) запросив начальник відділу звернень громадян Тіщенко О. О.
І ось тут почалася повна правова вакханалія. Тіщенко перекрив вхід журналістам. На їх і моє запитання, на основі якого Закону він не дозволяє зайти зі мною журналістам, він відповів, що зараз порадиться з членами комісії (з членами комісії мабуть радився і Павел, бо він весь час знаходився в кімнаті з ними). Через хвилин двадцять О. Тіщенко знову вийшов в коридор і, не посилаючись ні на який Закон України, нічого не пояснивши, несподівано заявив, що комісія заслухала Д. Павела, а мені нададуть письмову відповідь-рішення спецкомісії. Коли ж я запитав, чому комісія заслухала лише Павела, таким чином порушивши мої Права потерпілого, і що такий підхід до службового розслідування аж занадто упереджений, Тіщенко одразу зник за дверима.
Ми всі даремно чекали в коридорі на вихід комісії. Всі вони разом з Павелом, як ганебні боягузи тихенько втекли позаду нас через двері кабінету начальника відділу звернень громадян Тіщенко О. О. Одразу за ними щез і правоохоронець.
Ну що ж, можно з упевненістю констатувати – вседозволеність слуг народу не має меж і вони мають свою незалежну думку від свого народу про справедливість по українськи!
P.S. Невже ті коментатори і їх хазяї які , «не покладая рук» «в поте лица» виливають на
мене тони багнюки, намагаються будь якими засобами не дати іншим нормальним
інтернет-читачам ознайомитись з моїми думками (дивись комент «stop brehnya!» і замість
тексту пробіл на метр) не розуміють, що своїм чорним піаром,чорним галасом навкруги
мене ще більше підіймають мій рейтинг, мою популярність, мій авторитет і тим самим
працюють проти себе.
13.02.2013 Геннадій Геков
ГЛАС НАРОДУ (актуальні теми)
-
- Новачок
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 555 разів
- Подякували: 390 разів
Re: ГЛАС НАРОДУ (актуальні теми)
блин, дважды перечитал, какой Павел? В какой то тяжелой форме вы описали, смысл не совсем понятен. о чем статья? О том кто там работает? Мы и так это знаем )
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
Re: ГЛАС НАРОДУ (актуальні теми)
Так надо было сначала написать, что Вас, прямо в ОДА, у себя в кабинете избил начальник управления ОДА Дмитрий Павел.
http://versii.cv.ua/new/aktivist-vs-chi ... 20345.html
Активіст VS чиновник?
"До редакції «Версій» звернувся громадський активіст, ініціатор оприлюднення суперечностей між споживачами та ПАТ «Чернівціобленерго» Геннадій Геков, який повідомив, що став потерпілим у конфліктній сутичці з одним з чиновників облдержадміністрації, на прийомі в якого побував у вівторок.
Г. Геков прийшов до чиновника стосовно питань діяльності Обленерго, які перебувають у компетенції цього посадовця (прізвище чиновника є в редакції). Користуючись своїми правами громадянина, відвідувач мав намір вести аудіо- та відеозйомку розмови. Як стверджує активіст, чиновник розірвав виписки з законів України, на які посилався і які попередньо підготував відвідувач, далі вихопив і кинув на підлогу диктофон та відеокамеру, допустив рукоприкладство і до самого відвідувача, якого зрештою випхав з кабінету.
Геннадій Геков, підібравши пошкоджені записувальні прилади, перейшов у приймальню заступника голови ОДА, куди була викликана опергрупа міліції. Ще до її приїзду, стверджує Геков, чиновник знову вихопив у нього диктофон і розтоптав його ногами. Але відеозапис у розбитій відеокамері не постраждав. Міліціонери задокументували виклик.
Та на цьому, заявляє Геков, конфлікт не був вичерпаний. Того ж вечора біля входу до під’їзду будинку, де він мешкає, активіст був побитий молодиком, який намагався відібрати сумку з відеокамерою і погрожував. Геннадій Геков стверджує, що нападник промовив щось на кшталт «Тобі казали не лізти не в свою справу!».
Прибулі на місце події міліціонери прийняли заяву від потерпілого та видали направлення до Чернівецького бюро судово-медичної експертизи на предмет установлення характеру та важкості тілесних ушкоджень."
И по этому инциденту собрали спецкомиссию. На этой спецкомисси пытались устроить цирк на дроте, как это любят делать наши сволоты держиморды.
http://versii.cv.ua/new/aktivist-vs-chi ... 20345.html
Активіст VS чиновник?
"До редакції «Версій» звернувся громадський активіст, ініціатор оприлюднення суперечностей між споживачами та ПАТ «Чернівціобленерго» Геннадій Геков, який повідомив, що став потерпілим у конфліктній сутичці з одним з чиновників облдержадміністрації, на прийомі в якого побував у вівторок.
Г. Геков прийшов до чиновника стосовно питань діяльності Обленерго, які перебувають у компетенції цього посадовця (прізвище чиновника є в редакції). Користуючись своїми правами громадянина, відвідувач мав намір вести аудіо- та відеозйомку розмови. Як стверджує активіст, чиновник розірвав виписки з законів України, на які посилався і які попередньо підготував відвідувач, далі вихопив і кинув на підлогу диктофон та відеокамеру, допустив рукоприкладство і до самого відвідувача, якого зрештою випхав з кабінету.
Геннадій Геков, підібравши пошкоджені записувальні прилади, перейшов у приймальню заступника голови ОДА, куди була викликана опергрупа міліції. Ще до її приїзду, стверджує Геков, чиновник знову вихопив у нього диктофон і розтоптав його ногами. Але відеозапис у розбитій відеокамері не постраждав. Міліціонери задокументували виклик.
Та на цьому, заявляє Геков, конфлікт не був вичерпаний. Того ж вечора біля входу до під’їзду будинку, де він мешкає, активіст був побитий молодиком, який намагався відібрати сумку з відеокамерою і погрожував. Геннадій Геков стверджує, що нападник промовив щось на кшталт «Тобі казали не лізти не в свою справу!».
Прибулі на місце події міліціонери прийняли заяву від потерпілого та видали направлення до Чернівецького бюро судово-медичної експертизи на предмет установлення характеру та важкості тілесних ушкоджень."
И по этому инциденту собрали спецкомиссию. На этой спецкомисси пытались устроить цирк на дроте, как это любят делать наши сволоты держиморды.
Востаннє редагувалось 13 лютого 2013, 16:58 користувачем ValyaL, всього редагувалось 3 разів.