А що не так з пітекантропами чи австралопітеками? Інфа з підручника звісно. А ви я так бачу фаталіст.bandera77 писав:Звідки інфа? Тільки не треба про пітекантропів та інших товаришів. Людство проживе рівно стільки - скільки потрібно або для самознищення або для самоврятування і жодні часові рамки тут не працюють. Є принцип спіралі - проте він діє не в часово-просторовому вимірі. Він діє інакше: просто приходить момент вибору - і людство обирає: вмерти або жити.akinak писав:В среднем вид на планете живет 5-6 млн лет. Человеку как виду - 1,5-2 млн. Так что не торопитесь, есть еще время.
А щодо нового спасителя теж все просто: є поняття "монади" і тільки від вибору людства залежить в який бік вона перевернеться....
Пра Енотов)))
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Re: Пра Енотов)))
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Підручники з історії з найдавніших часів - замовна література.akinak писав:
А що не так з пітекантропами чи австралопітеками? Інфа з підручника звісно. А ви я так бачу фаталіст.
А щодо фаталізму - теж мимо. Фаталісти - це Пєчорін, Базаров та ціле покоління живих людей (на жаль, не одне). Те, що я хотів сказати - це дії. Іншими словами - якщо цивілізація (тобто більшість) обере самознищення (нехтування законами буття заради власної вигоди, бажання нашкодити іншому заради власного самозвеличення) - то так і буде. Проте, якщо людина дійсно обере бути Людиною - тоді шанс ще є. Тому доля людства залежить від вибору кожної особистості...
Бог там, де всім добре.....
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
то есть, мораль и этика спасут от взорвавщейся рядом ядерной бомбы?)bandera77 писав:Проте, якщо людина дійсно обере бути Людиною - тоді шанс ще є.
сам верю больше в карму. от ядерного взрыва она также не спасет, но хоть не стану в следующей жизни чем то типа навозного жука :D
- bandera77
- Поважний користувач
Re: RE: Re: Пра Енотов)))
Ні. Бомби може просто не бути )kreativ писав:то есть, мораль и этика спасут от взорвавщейся рядом ядерной бомбы?)bandera77 писав:Проте, якщо людина дійсно обере бути Людиною - тоді шанс ще є.
сам верю больше в карму. от ядерного взрыва она также не спасет, но хоть не стану в следующей жизни чем то типа навозного жука :D
Надіслано від мого LG-D850, використовуючи Tapatalk
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
Re: RE: Re: Пра Енотов)))
Ні. Бомби може просто не бути )bandera77 писав:
то есть, мораль и этика спасут от взорвавщейся рядом ядерной бомбы?)
Надіслано від мого LG-D850, використовуючи Tapatalk[/quote]
Ты не понял. Она может быть и твоё проведение на нее не повлияет.
- Keon
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 738 разів
- Подякували: 669 разів
Я за енотов, но главное не давать им в руки оружие, а то выйдет Енот-Ракета (из Стражей галактики) и будет нам не очень весело.
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Это случаем не с тех времён когда начали делать записи на камняхbandera77 писав:Підручники з історії з найдавніших часів - замовна література.akinak писав:
А що не так з пітекантропами чи австралопітеками? Інфа з підручника звісно. А ви я так бачу фаталіст.

- bandera77
- Поважний користувач
Трохи раніше :)Сулейман писав:Это случаем не с тех времён когда начали делать записи на камняхbandera77 писав: Підручники з історії з найдавніших часів - замовна література.? :D
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1235 разів
- Подякували: 1312 разів
Ракета--- исключение на самом деле.Keon писав:Я за енотов, но главное не давать им в руки оружие, а то выйдет Енот-Ракета (из Стражей галактики) и будет нам не очень весело.
На самом деле-- у Енотов врожденное чувство признательности к своим Спасителям-- Людям предоставившим кров. :D
Ну а посодействует этому всему процессу-- совсем другая расса, которая сначала договорится с нами, а потом откроет портал-- и все Еноты будут спасены. :D
Ну и на всякий случайй дадут нам новых технологий и скажут как себя с ними вести.
пс. Еноты дороги им как память.
А Человечество-- как маленький ребенок, который пока не понимает своих действий-поступков и находится поэтому в таком закрытом инкубаторе-- опытной колбе под микроскопом. Оправдают надежды-- подружатся с Енотами--- получат Шанс на дальнейшее существование. *balabol* :D