Волонтери довели абсурдність шоу ФСБ РФ із затримання "українських диверсантів

Обговорення подій які трапились в Україні
sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Re: Волонтери довели абсурдність шоу ФСБ РФ із затримання "українських диверсантів

Повідомлення sergej1974007 » 12 листопада 2016, 19:14

Master писав:а в чем собственно прикол ?
там нет наших ДРГ ? (так Шкиряк сам говорил, что они есть) или их невозможно задержать?
поясните плиз.

Ну пояснит тебе сейчас Дельфин что все не так--а ты опять скажешь--а,извини,дядя,обознался. :? :? :D
Это я к тому что заметил за несколькими форумчанами тенденцию--соглашаться с мыслями Дельфина.
Шо-правда такой непреложный авторитет и человек с безошибочными убеждениями?
Я согласен что он интересный собеседник и аргументированно спорит---но ведь нельзя так откровенно лебезить?
пс.Извиняй если обидел. :?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Волонтери довели абсурдність шоу ФСБ РФ із затримання "українських диверсантів

Повідомлення Дельфин » 12 листопада 2016, 19:30

телефонист писав:на тебе фейк
....
сбу подтверждает намерение кремля дестабилизировать ситуацию .

Можеш довести що війна не переведена в політичне русло?
Можеш переконати що це фейк, і що Кремлю не потрібна навколо себе "сіра зона нестабільності" в якості буферної зони свої безпеки.
Можеш довести, що Пу не намагається розвалити Україну із середини граючи на її проблемах.
Можеш довести, що він не буде "підливати у вогонь"?
Можеш аргументовано розділити проблеми в середині і проблеми, які нам підкидають щоб дестабілізувати?
Не можеш. Бо не можеш...

ЩО взагалі ти можеш сказати окрім набору із 10 слів навколо "скакати" і "майдани". Наведи аргументи, переконай. Наведи цитати розумних авторитетних людей, аналітичні статті. ТА ХОТЬ ЩОСЬ окрім простого і банального обсирання чужої думки??

Вся розмова зводиться до одного... Ну як завжди...
Я просив висловитись на тему, проаналізувати, чому вийшла американська молодь - які думки - відповідь НОЛЬ. Відповідь - всі казли, доскакались, і так далі. Ну і ті самі свої 10 слів...
Я просив дати ссилки на " на українських фейки"- відповідь НОЛЬ. Нарив чиюсь думку і вирішив що вона фейк. Просто так, без пояснення. Ну на рівні свого інтелекту...
Тебе просять щось написати від себе, свою ПРОПОЗИЦІЮ - відповідь НОЛЬ. Тільки у відповідь перекручування чужих слів. НУ КЛАСИКА ТРОЛІНГА.
В любій серйозній дискусійні темі тебе нема. Бо сказати нема чого. Зато знайти якусь дурість, притащити і всіх в лайно замасти - улюблена робота персонажа.

От і все. От і вся розмова. Класичний гавняний, низькосортний і бридкий стиль засирання тем і обгажування тих, хто спроможний щось сказати. Просто через заздрість. Бо хтось може щось сказти, а хтось ні. І тому треба того хто може, срочно обгадити, затащити до себе на свій рівень. Щоб був на рівні із тим, кому заздрісно. Чим більше срача, ти краще такому тролю.
Але рано чи пізно накопичене всередині розірве на куски. Уже кришу зриває. Скоро дно прорве і полетить все лайно з середини на незнайомих і невинних людей.

*facepalm
Пишу, і зловив себе на думці, що спілкуючись із... *balabol*
І навіть намагаюсь щось пояснити... *dash*
Аргументую дурні теми задані ними. Мечу бісер... Кормлю троля... Цим самим окунаюсь... туди, в те "середовище", де комфортно таким персонажам.
Досить.
*hi*
Востаннє редагувалось 12 листопада 2016, 19:43 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 12 листопада 2016, 19:32

вот еще фейк, сегодняшний
Зображення
распространитель российкого тв-контента
бггг!!!
исходя из стоимости оборудования:
тюнер - 35+
тарелка - 15
кронштейн - 5
головка 3 шт - 12
дисек - 4
мультифид 2шт - 3
кабель - ???
и работ, то получится как раз в пределах 3 тыс. грн
и с них еще нужно отдавать куратору
бггг!!!
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2870 разів

Повідомлення Master » 12 листопада 2016, 19:35

sergej1974007 писав:
Master писав:а в чем собственно прикол ?
там нет наших ДРГ ? (так Шкиряк сам говорил, что они есть) или их невозможно задержать?
поясните плиз.

Ну пояснит тебе сейчас Дельфин что все не так--а ты опять скажешь--а,извини,дядя,обознался. :? :? :D
Это я к тому что заметил за несколькими форумчанами тенденцию--соглашаться с мыслями Дельфина.
Шо-правда такой непреложный авторитет и человек с безошибочными убеждениями?
Я согласен что он интересный собеседник и аргументированно спорит---но ведь нельзя так откровенно лебезить?
пс.Извиняй если обидел. :?
пока нет его (или не его) ответа - рано говорить и гадать...
если их нет , то почему их нет???
но почему то раньше - (до августа) нам тонко намекали, что они есть! (что в принципе логично...)
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 листопада 2016, 19:37

sergej1974007 писав: Шо-правда такой непреложный авторитет и человек с безошибочными убеждениями?
---но ведь нельзя так откровенно лебезить?
НЕ РЕВНУЙ. Гер, sergej1974007, я не претендую на твою роль головного фюрера, головного авторитета( *balabol*)цього РОЗДІЛУ(чи форуму?). Головного дописувача і головного... у всьому коротше кажучи "головного".

Не кидайся на людей. Ти самий класний, тебе і тільки тебе всі люблять. І ніхто не сміє погоджуватись із іншими. :D
Все добре. Я навіть спробую не сперечатись із тобою в цьому розділі. Щоб не підривати твій авторитет тут))
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 листопада 2016, 19:45

Дельфин писав:
sergej1974007 писав: Шо-правда такой непреложный авторитет и человек с безошибочными убеждениями?
---но ведь нельзя так откровенно лебезить?
НЕ РЕВНУЙ. Гер, sergej1974007, я не претендую на твою роль головного фюрера, головного авторитета( *balabol*)цього РОЗДІЛУ(чи форуму?). Головного дописувача і головного... у всьому коротше кажучи "головного".

Не кидайся на людей. Ти самий класний, тебе і тільки тебе всі люблять. І ніхто не сміє погоджуватись із іншими. :D
Все добре. Я навіть спробую не сперечатись із тобою в цьому розділі. Щоб не підривати твій авторитет тут))

:D :D :D
ну а на мой вопрос есть ответ?

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 12 листопада 2016, 19:49

Дельфин писав:
НЕ РЕВНУЙ. Гер, sergej1974007, я не претендую на твою роль головного фюрера
[/quote]

Я не за це--тут я не переживав--я стопудово молодше та гарніше. :D :D
Мені здалося дивним що той самий Мастер не намагається з тобою сперечатися--а погоджується навіть з вибаченнями. :?
А ти ж не істина в останній інстанціі?
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Master
Легенда Форуму

Повідомлення Master » 12 листопада 2016, 19:58

я бы с удовольствием поспорил бы с адекватным умным человеком - с глазу на глаз ...
а доказывать что-то тут на форуме я не люблю и не хочу ...
я могу высказать свою мысль , но в глубокие споры никогда не лезу - мне легче извинится, чем тут что-то доказывать и спорить.

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1767 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 12 листопада 2016, 20:38

на рахунок фейків - на днях же був знайдений бункер зі зброєю під києвом, що виявився складом ММГ (чи як то звеццо). ну то так, із актуального

телефонист
Авторитет
Дякував (ла): 436 разів
Подякували: 487 разів

Повідомлення телефонист » 12 листопада 2016, 20:42

kreativ писав:на рахунок фейків - на днях же був знайдений бункер зі зброєю під києвом, що виявився складом ММГ (чи як то звеццо). ну то так, із актуального
Саша, этот фейк не считается, там не было резонанса на весь мир и людей не посадят в тюрьму))
Ввиду того, что аргументированно дискутировать всем скучно, предлагаю сразу перейти к оскорблениям!

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”