В Чернигове пьяный полицейский совершил ДТП

Обговорення подій які трапились в Україні
Доктор Зло
Активіст
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Re: В Чернигове пьяный полицейский совершил ДТП

Повідомлення Доктор Зло » 21 квітня 2016, 16:04

Nero писав:
Доктор Зло писав:Як вам така новина?

Лиш не кажіть що в Чернівцях такого немає...!!!

- Постанови клепають на кожному кроці!

Так-так, старі міліціянти при владі...то чого ж "нові", виконують їхні антинародні накази?

Це так вони служать народу, чи особисто Авакяну?

Та чого ж...дамо їм ще трішки часу...хай Авякан і кодло яке його оточує стануть: хто мільйонером, а хто мультимільйонером!

А нам що?

- На мостах не паркуються, у місті теж...

Як мало треба для щастя! *happydance*
нету такого. Ещё ни на одного моего знакомого не была выписана постанова.
А что тебе нужно для счастья? Что бы стояли на каждом шагу и тормозили всех подряд вынюхивая?
Щоб не порушувались конституціїні права громадян!

Чітко дотримувалася буки закону, а не вказівок керівництва!

Щоб поліція, не виписувала постанови, а проводила виховну та роз'яснювальну роботу з порушниками!

- Максимум протокол, а не постанова...в обхід адміністративного кодексу та конституції!

Щоб підчинялася виключно - місцевій громаді.

- ГРОМАДІ, А НЕ ВЛАДІ!

Наразі все!

man
Постійний користувач
Подякували: 1 раз

Повідомлення man » 21 квітня 2016, 16:05

[/quote]

Он может и вплотную стать к пешеходному переходу - категорически запрещается парковать авто НА пешеходном переходе, а не возле пешеходного перехода. Разницу в этих двух понятиях различаете? А тут даже не возле, а в стороне от пеш. перехода, потому как уже на расстоянии.[/quote]
герман, даже доктор зло, который очень не ровно дышит в сторону полиции, говорит что вы дурак! :D
то с удочкой прокололись, то теперь с правилами ПДД :D торгуйте лучше радиоточками!
Телефонист-пятицентовый ...

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 21 квітня 2016, 16:06

так я и говорю - не было постанов, только профилактические беседы. Документы только у одного проверили.

Доктор Зло
Активіст

Повідомлення Доктор Зло » 21 квітня 2016, 16:07

Nero писав:
Доктор Зло писав: German, вибачте, але до пішохідного переходу - заборонено паркуватися блище як 10-ть метрів!
10 метров в обе стороны
Дякую!

Саме так!

Доктор Зло
Активіст

Повідомлення Доктор Зло » 21 квітня 2016, 16:21

Nero писав:так я и говорю - не было постанов, только профилактические беседы. Документы только у одного проверили.
Але ж вони є!

Можу копію показати?!!!

Учора, поліцейський, Башлей Ярослав Сергійович - виніс неправомірно постанову на мого товариша.

- 126 ч1 - водій відмовився пред'явити поліс обов'язкового цивільного страхування!

Мотивуючи свої дії, пунктом правил 2.1 і 2.4.

А для чого тоді це:

1 - Ст. 16 ЗУ Про дорожній рух вiд 30.06.1993 № 3353-XII

2 - Ст. 21 ЗУ Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних за від 01.07.2004 № 1961-IV

Правила дорожьного руху - це підзаконний акт!

Доктор Зло
Активіст

Повідомлення Доктор Зло » 21 квітня 2016, 16:27

1- Водій зобов'язаний:

мати при собі та на вимогу працівників міліції, а водії військових транспортних засобів на вимогу посадових осіб військової інспекції безпеки дорожнього руху Військової служби правопорядку у Збройних Силах України пред'являти для перевірки посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством,страховий поліс про укладання договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та ліцензійну картку на автомобільний транспортний засіб у разі надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів; { Абзац другий частини другої статті 16 із змінами, внесеними згідно із Законами N 743-IV від 15.05.2003, N 1961-IV від 01.07.2004, N 3370-IV від 19.01.2006, N 3565-VI від 05.07.2011 }

2 - 21.2. Контроль за наявністю договорів обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів здійснюється:

Відповідними підрозділами МВС України при складанні протоколів щодо порушень правил дорожнього руху від 05.07.2011 }

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 21 квітня 2016, 16:30

Та я ж не говорю, что постановы вообще не пишут. По глупостям не пишут. Но тем не менее я не исключаю подобные ситуации. Просто читая ваши слова - вообще на каждом шагу на всех только и складывают постановы. Вы пишете, как жёлтая пресса.
П.С. Ну а ваш товарищ описал своё видение ситуации при рассмотрении дела?

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 21 квітня 2016, 16:47

Nero писав:
German писав:
Герман, ты когда на права здавал? Пункт правил 15.9 Г - тебе ни о чём не говорит?
15.9. Остановка запрещается: г) на пешеходных переходах и ближе 10 м от них с обоих сторон, кроме случаев предоставления преимущества в движении; - как раз для такси - которое не припарковали и ушли, а в котором таксист ожидает посадки клиента - имеет право стать возле пешеходного перехода, не высовываясь на проезжую часть и не вылазя на пешеходный переход - что таксист и сделал, так что нарушения с его стороны не было. Покажи мне такси, которое, в ожидании клиента, уедет парковаться на соседнюю улицу или начнёт втискиваться между стоящих у обочины машин, чтобы стать на пару-тройку минут, посадить клиента, а потом потратить эннное количество времени на выезд. Правила правилами, но в них чётко описаны исключительные ситуации.
Востаннє редагувалось 21 квітня 2016, 16:48 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Доктор Зло
Активіст

Повідомлення Доктор Зло » 21 квітня 2016, 16:48

Nero писав:Та я ж не говорю, что постановы вообще не пишут. По глупостям не пишут. Но тем не менее я не исключаю подобные ситуации. Просто читая ваши слова - вообще на каждом шагу на всех только и складывают постановы. Вы пишете, как жёлтая пресса.
П.С. Ну а ваш товарищ описал своё видение ситуации при рассмотрении дела?
Nero, я щодня переглядаю десятки роликів - де якраз по "пустякам" і пишуть!

Я пишу про наболіле!

Мені не байдужа доля людей які мене оточують!

Якщо нічого не робити, далі - буде тільки гірше...!

Яким чином?

У постанові така графа не передбачена як "пояснення"!

Це ж не протокол... який повинен складатися згідно:

Ст. 258 КУпАП вiд 07.12.1984 № 8073-X

Ст. 278 КУпАП вiд 07.12.1984 № 8073-X

Ст. 279 КУпАП вiд 07.12.1984 № 8073-X

Постанова - це рішення по справі!

По суті - розстріляли без суда і слідства!

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 21 квітня 2016, 17:03

German писав: 15.9. Остановка запрещается: г) на пешеходных переходах и ближе 10 м от них с обоих сторон, кроме случаев предоставления преимущества в движении; - как раз для такси - которое не припарковали и ушли, а в котором таксист ожидает посадки клиента - имеет право стать возле пешеходного перехода, не высовываясь на проезжую часть и не вылазя на пешеходный переход - что таксист и сделал, так что нарушения с его стороны не было. Покажи мне такси, которое, в ожидании клиента, уедет парковаться на соседнюю улицу или начнёт втискиваться между стоящих у обочины машин, чтобы стать на пару-тройку минут, посадить клиента, а потом потратить эннное количество времени на выезд. Правила правилами, но в них чётко описаны исключительные ситуации.
Герман, что такое "предоставление преимущества в движении"? Это если будет ехать скорая, полиция, пожарка с включенными КРАСНЫМИ проблесковыми маячками, то я имею право остановится на переходе или в радиусе 10 метров от него для того, что бы пропустить те машины, тоесть предоставить им преимущество в движении! Герман, не позорься ещё дальше. Не знаешь правил - промолчи. По твоим комментариям, то таксист имел право и на переходе стать, т.к. фраза " кроме случаев предоставления преимущества в движении;" относится ко всему началу предложения, а не только про 10 метров.
Таксист ожидает посадки пассажира? Пусть паркуется следуя правилам дорожнего движения. Для таксистов есть только исключение в требовании пристегнуть ремень, а во всём остальном он ОБЯЗАН выполнять те же правила, что и любой другой водитель.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”