Windows 8.
Який антивірус ставити і чи потрібен він?
Windows 8 - антивірус?
Re: Windows 8 - антивірус?
По желанию, и там уже есть встроенный Microsoft Security EssentialssuperNick писав:Windows 8.
Який антивірус ставити і чи потрібен він?
I7 4770K 4.2GHz/Z87-PRO/16GB 2400MHz/GTX 1070 Xtreme Gaming/SSD 128GB 850pro/640GB/2000GB/3000GB/ASUS Xonar DX/Cyborg V.7 Keyboard/Razer DeathAdder 2013 Mouse/Chieftec 750W/Cooler Master HAFX
встроеный Defender это тот же Security Essentials только с другим названием, а так - каспер 2013 совместим с восьмеркой
антивирус не нужен только если: вы умеете думать головой и не кликаете на всякие ссылки в нете, вы не качаете "некачественный" пиратский софт, вы не пользуетесь чужими флешками
я зачастую ставил касперского, потом выключал всё кроме фаервола в нем, а сам антивирус включал только когда нужно было проверять подозрительные файлы
антивирус не нужен только если: вы умеете думать головой и не кликаете на всякие ссылки в нете, вы не качаете "некачественный" пиратский софт, вы не пользуетесь чужими флешками
я зачастую ставил касперского, потом выключал всё кроме фаервола в нем, а сам антивирус включал только когда нужно было проверять подозрительные файлы
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Антивірус потрібний. Всеодно, навіть при перегляді сайтів можна підхопити якогось троянчика, не обов'язково щось скачувати. Краще платний антивірус. Якщо його нема, то можна і безкоштовний, типу Avast, це краще, ніж ніякого. Стандартний Дефендер не справляється. Особисто знаю кілька випадків зараження, де стояв дефендер. Він не спрацював.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
А я знаю кучу случаев когда стоял даже платный и все равно "не спрацював!"Trentemoller писав:Антивірус потрібний. Всеодно, навіть при перегляді сайтів можна підхопити якогось троянчика, не обов'язково щось скачувати. Краще платний антивірус. Якщо його нема, то можна і безкоштовний, типу Avast, це краще, ніж ніякого. Стандартний Дефендер не справляється. Особисто знаю кілька випадків зараження, де стояв дефендер. Він не спрацював.
И еще платный от бесплатного отличается только дополнительным функционалом , а базы у них одни и теже!
можно поставить и 3-5 АВ на комп и все равно подхватить...
Панацеи нет!
для 8-ки (если вы не параноик ) достаточно встроенного защитника.
1 в неделю/месяц рекомендую прогнать систему к примеру свеженьким DRWeb- oм!
ИХМО.
http://www.freedrweb.com/cureit/?lng=ru
Востаннє редагувалось 04 лютого 2013, 11:52 користувачем Master, всього редагувалось 2 разів.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©