думаем и обсуждаем. Что бы ты не подумал, что бы "забили" на твой риквест)Сулейман писав:Также прошу к рассмотрению
Запросы пользователей
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
Re: Запросы пользователей
Востаннє редагувалось 17 листопада 2015, 13:34 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Пропоную ввести у правилах заборону на слово "підСкажіть" при написанні тексту українською мовою. Є слово "підкажіть", без "С". Аж очі муляє. В кожній другій темі так *balabol*
- Leya
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 58 разів
- Подякували: 57 разів
Да, было дело, один раз :DСулейман писав:Ну а ЛС например :|Leya писав:Но игривее этого смайлика здесь ничего нет , и его ведь не используют
Начать всё с нуля -это не безумие. Безумие-это притворяться счастливым. Притворяться, что именно эту лямку ты должен тянуть всю свою жизнь.(с)
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Тоді зустрічна пропозиція - створюємо гілку форуму "Українознавство та українолюбство", вас призначаємо куратором. Будемо разом постити різноманітні темки про правопис, українські приказки, будемо писати диктанти єдності і проводити конкурси. Що ж нам заважає? Як, погоджуєтесь?Trentemoller писав:Пропоную ввести у правилах заборону на слово "підСкажіть" при написанні тексту українською мовою. Є слово "підкажіть", без "С". Аж очі муляє. В кожній другій темі так *balabol*
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- bandera77
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 80 разів
- Подякували: 39 разів
Привіт! Дякую! Пишу з тапку. Буду тестити
Надіслано від мого MB860, використовуючи Tapatalk
Надіслано від мого MB860, використовуючи Tapatalk
Бог там, де всім добре.....
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Якби я мав достатньо часу - то із задоволенням. І темки були б далеко не про правопис. А так і на повідомлення відповісти часом не встигаю.Марволка писав:Тоді зустрічна пропозиція - створюємо гілку форуму "Українознавство та українолюбство", вас призначаємо куратором. Будемо разом постити різноманітні темки про правопис, українські приказки, будемо писати диктанти єдності і проводити конкурси. Що ж нам заважає? Як, погоджуєтесь?Trentemoller писав:Пропоную ввести у правилах заборону на слово "підСкажіть" при написанні тексту українською мовою. Є слово "підкажіть", без "С". Аж очі муляє. В кожній другій темі так *balabol*
Та і правопис інших слів мені так важливий, як слово "підСкажіть", адже зустрічається в кожній темі.
Тоді, якщо нема можливості ввести в правила таку норму, то пробачаю наперед тих, хто допускає таку помилку
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1234 рази
- Подякували: 1308 разів
Я готовий і на диктант єдності, і на конкурси. :DМарволка писав:Тоді зустрічна пропозиція - створюємо гілку форуму "Українознавство та українолюбство", вас призначаємо куратором. Будемо разом постити різноманітні темки про правопис, українські приказки, будемо писати диктанти єдності і проводити конкурси. Що ж нам заважає? Як, погоджуєтесь?Trentemoller писав:Пропоную ввести у правилах заборону на слово "підСкажіть" при написанні тексту українською мовою. Є слово "підкажіть", без "С". Аж очі муляє. В кожній другій темі так *balabol*
Пс. Там про смайлики було -- що невідоме де іх шукати--- а з архіву не можна перенести якось? На минулий новий рік ще були.
Ппс. Не знаю що додати-- в мене все функціоную що мені потрібно.
Пппс. Була десь в кого ініціатива запропонувати форумчанам по бажанню спеціально час від часу клікати на рекламку-- ніби це збільшить щось--- клікати чи не потрібно?
Пппппс. Я не дуже розбираюсь в тих технічних аспектах, тому смійтесь не дуже голосно. :D
- Марволка
- Адміністратор
- Дякував (ла): 350 разів
- Подякували: 160 разів
Дякую за толерантність.Trentemoller писав:Тоді, якщо нема можливості ввести в правила таку норму, то пробачаю наперед тих, хто допускає таку помилку
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!
- TAZIT
- Доцент
- Дякував (ла): 3858 разів
- Подякували: 668 разів
- Контактна інформація:
По посиланням типу "(http://)forumcv.net/download/file.php?id=50229&mode=view" з теми де розміщено фото-вкладення в багатьох випадках зображення не відкриваються через недозавантаження ... !
Зробити би щось з цим ... !
Зробити би щось з цим ... !