Президента просят отменить растаможку и акцизный налог на импорт авто
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
Re: Президента просят отменить растаможку и акцизный налог на импорт авто
а что толку если он захочет? депутаты не подпишут закон, т.к. среди них владельцы автозаводов украинских, в таком случае ланосы и тазы перестанут покупать, а это им не выгодно. Шутки ли, таз и ауди А6 в двое дешевле
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Trentemoller
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 53 рази
- Подякували: 41 раз
Думаю, що шанс на скасування мита є.
Про олігархів/депукаків/власників концернів і автопосередників само собою зрозуміло, що це не в їхніх інтересах.
А от чинна влада з метою підтримки свого стрімко падаючого авторитету може і піти на уступки людям, якщо Петро внесе законопроект на розгляд. Скаже проголосувати - і проголосують, як за децентралізацію, бо бо так треба. Але справа в іншому, якщо скасують мито, то обов'язково з'явиться якийсь новий податок (або кілька) які знову будуть роздягати бідних людей.
ІМХО, якщо ця влада скасує мито на авто і можна буде за 2 к євро пригнати меганафарширований бумер чи мерс - то вона зробить набагато більше ніж всі попередні влади особисто для мене. Більшість людей погодяться із цим.
Про олігархів/депукаків/власників концернів і автопосередників само собою зрозуміло, що це не в їхніх інтересах.
А от чинна влада з метою підтримки свого стрімко падаючого авторитету може і піти на уступки людям, якщо Петро внесе законопроект на розгляд. Скаже проголосувати - і проголосують, як за децентралізацію, бо бо так треба. Але справа в іншому, якщо скасують мито, то обов'язково з'явиться якийсь новий податок (або кілька) які знову будуть роздягати бідних людей.
ІМХО, якщо ця влада скасує мито на авто і можна буде за 2 к євро пригнати меганафарширований бумер чи мерс - то вона зробить набагато більше ніж всі попередні влади особисто для мене. Більшість людей погодяться із цим.
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
29449 підписів уже зібрано з 25000 необхідних.Trentemoller писав: ІМХО, якщо ця влада скасує мито на авто і можна буде за 2 к євро пригнати меганафарширований бумер чи мерс - то вона зробить набагато більше ніж всі попередні влади особисто для мене. Більшість людей погодяться із цим.
СКАСУВАННЯ РОЗМИТНЕННЯ І АКЦИЗНОГО ПОДАТКУ НА ІМПОРТ АВТО
- 13ый воин
- Експерт
- Дякував (ла): 556 разів
- Подякували: 390 разів
аха, хоть еще триллион подписей соберите - депутаты не подпишут. Обаме тоже много чего писали в петициях и подписи собирали -)))
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,
- Trentemoller
- Поважний користувач
Проголосував ще вдень. Вже поверх 30 тисяч голосів.
а кто будет покупать и ездить на бычих вонючих (богданах)?где выхлоп газа даже не равняется евро 1?вспомните как они зимой дымят ядерно?
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Сначало надо протолкнуть с оружием закон, а потом уже можно смело требовать отмену таможки.
Я в общем то за по обоим пунктам.
Я в общем то за по обоим пунктам.
- Trentemoller
- Поважний користувач
Вже 34 тисячі. Якщо піде такими темпами, то до кінця голосування (82 дні) може й мільйон набереться.