лікування варикозу в Оксфорд Медикал
-
- Новачок
лікування варикозу в Оксфорд Медикал
Всім Доброго Дня! у мене варикозне розширення вен! Операцію робити не хочеться,але мені порекомендували клініку Оксфорд Медикал там роблять лазером! Можливо хтось звертався туди! Хотілося б знати на скільки ефективна операція і як там лікарі? 

Re: лікування варикозу в Оксфорд Медикал
Привіт! В мене після вагітності теж була ця проблема і саме в Медичному Центрі "Оксфорд Медикал" я робила лазерну операцію! Операція не страша і в цей же день я була дома і ходила! Щиро вдячна лікарю Матишинец Ивану Ивановичу рекомендую Всім!
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1068 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Ну вот боты и побеседовали. Кстати лазером вены прижигают даже в областной больничке на Буковинской.
А такая бот-реклама, имхо, верх тупизны. Лучше бы просто разместили рекламное сообщение.
А такая бот-реклама, имхо, верх тупизны. Лучше бы просто разместили рекламное сообщение.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
Дивно як ти вижила після такого, але з урахуванням того що так тупо тут зареєструвала свої два ніки, то не здивуюсь що в "Оксфорд Медикал" тобі зробили щей лазерну операцію на мізкисверчок писав:Привіт! В мене після вагітності теж була ця проблема і саме в Медичному Центрі "Оксфорд Медикал" я робила лазерну операцію! Операція не страша і в цей же день я була дома і ходила! Щиро вдячна лікарю Матишинец Ивану Ивановичу рекомендую Всім!