Прошивка тюнерів
Прошивка тюнерів
Хто може розказати, описати детальну інструкцію, дати ссилки на софт і прошивку для того щоб прошити тюнер globo
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Re: Прошивка тюнерів
Ось відповідь на ваше запитання: https://www.google.com.ua/search?ie=UTF ... B0%20globoРома писав:Хто може розказати, описати детальну інструкцію, дати ссилки на софт і прошивку для того щоб прошити тюнер globo
Si vis pacem, para bellum
Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Дякую, я гуглом вмію користуватися. Там багато всякої непотрібної інформаці, а мені потрібна конкретна інформація.Tyrex7 писав: Ось відповідь на ваше запитання: https://www.google.com.ua/search?ie=UTF ... B0%20globo
на черемоші знаю, але я хочу сам навчитисяbogdan писав:мені прошивали біля черемощу 20грн за 10хв!
Дякую зараз глянуNikolayVM писав:http://satsat.info/globo/
Востаннє редагувалось 26 січня 2013, 23:01 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- Tyrex7
- Експерт
- Дякував (ла): 179 разів
- Подякували: 173 рази
Будь-ласка. Але наскільки було конкретно поставлене запитання - настільки й була конкретна відповідь. Глобо-подібних ресиверів багато і зібрані вони можуть бути на різній елементній базі, прошивки різні ну і т.д. і т.п. Удачі.Рома писав: Дякую, я гуглом вмію користуватися. Там багато всякої непотрібної інформаці, а мені потрібна конкретна інформація.
Si vis pacem, para bellum
Симон Петлюра
Симон Петлюра
за 20гр.я думаю лутше доверит тем людям которие каждый день прошивают.тебе шнур нужен ето уже 10-15гр.запартачиш плюс еше пару гривен.мой совет если незнаеш где искать в инете дамп.возми просто сходи к черемошу и твоя проблема решится за 5минут без гимора
По перше кабель RS-232 в мене є. По друге ще раз напишу, що мені потрібно самому це зробити. В мене не тільки один тюнер, і часу немає ходити на черемош. Діло зовсім не в 20 грн. просто потрібно прошити тюнер самомуasin писав:за 20гр.я думаю лутше доверит тем людям которие каждый день прошивают.тебе шнур нужен ето уже 10-15гр.запартачиш плюс еше пару гривен.мой совет если незнаеш где искать в инете дамп.возми просто сходи к черемошу и твоя проблема решится за 5минут без гимора
- Buxx
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 30 разів
ну ти ж так і не сказав, яка модель тюнера.
а по суті, процес однаковий - знайти в неті саму прошивку і програму для прошивання, з програмою є інструкція (або шукаєш знову в неті) - по ній і робиш.
якщо треба прошивати з певним списком каналів і фаворитів, то програмою зчитуєш дамп з попередньо налаштованого тюнера і в інші прошиваєш вже цей дамп.
новіші тюнери прошиваються простіше - з флешки по USB.
а по суті, процес однаковий - знайти в неті саму прошивку і програму для прошивання, з програмою є інструкція (або шукаєш знову в неті) - по ній і робиш.
якщо треба прошивати з певним списком каналів і фаворитів, то програмою зчитуєш дамп з попередньо налаштованого тюнера і в інші прошиваєш вже цей дамп.
новіші тюнери прошиваються простіше - з флешки по USB.